Kako ga ponovno osvojiti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
- maiteperroni
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 8. 2010
No..drage mojee..
Pri tej temi se ne gre zame ampak za mojo najboljšo prijateljico, ki ji prvič v življenju neznam pomagati s svojimi nasveti..
zato prosim vas za Vaše nasvete...
NO taka je situacija:
Maja se je po Facebooku spoznala s fantom, ki ga je seveda poznala že od prej, ampak takrat sta se po Fb-ju prvič zmenla da gresta vn...no ona je privolila.. šla sta v bar se pogovarjala...njjegov karakter ji je bil zelo všeč..ko jo je odpeljal domov sta si dala prvič poljub....vidla sta se še 2x po tem in nič več...
u glavnem....ona ima zelo težek karakter...trmasta,preveč ponosa ima...
Ko sta se menila za 3. zmenek on ni prišel ker je mel za it s prijatelji ven, pa mu je ona zamerila in napisala nekaj sporočil, v katerih je pisalo da bi lahko se dobila saj se ne bosta videla dolgo časa ker pač živi 100 km proč ....
U glavnem...pol ji je pa on odpisu da on za take nima časa, kao ženske izpade... no napisal ji je da lahko pač ostaneta prijatelja in nč več...
zdaj pa od vas moje lepotičke.. pričakujem kake dobre nasvete kako naj ga Maja osvoji nazajj po vsem tem... ker ji je res všeč... prosim vas čeprav je razvidno da je večina krivde Majine nama prosim pomagajte z nasveti.... h
hvala,hvala,hvala...
Pri tej temi se ne gre zame ampak za mojo najboljšo prijateljico, ki ji prvič v življenju neznam pomagati s svojimi nasveti..
zato prosim vas za Vaše nasvete...
NO taka je situacija:
Maja se je po Facebooku spoznala s fantom, ki ga je seveda poznala že od prej, ampak takrat sta se po Fb-ju prvič zmenla da gresta vn...no ona je privolila.. šla sta v bar se pogovarjala...njjegov karakter ji je bil zelo všeč..ko jo je odpeljal domov sta si dala prvič poljub....vidla sta se še 2x po tem in nič več...
u glavnem....ona ima zelo težek karakter...trmasta,preveč ponosa ima...
Ko sta se menila za 3. zmenek on ni prišel ker je mel za it s prijatelji ven, pa mu je ona zamerila in napisala nekaj sporočil, v katerih je pisalo da bi lahko se dobila saj se ne bosta videla dolgo časa ker pač živi 100 km proč ....
U glavnem...pol ji je pa on odpisu da on za take nima časa, kao ženske izpade... no napisal ji je da lahko pač ostaneta prijatelja in nč več...
zdaj pa od vas moje lepotičke.. pričakujem kake dobre nasvete kako naj ga Maja osvoji nazajj po vsem tem... ker ji je res všeč... prosim vas čeprav je razvidno da je večina krivde Majine nama prosim pomagajte z nasveti.... h
hvala,hvala,hvala...
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Svoje ji je povedal.
A za tretji zmenek jo je prav pustil na cedilu ali ji je prej povedal da ne more?
Glede njenih smso-v ji je kar prav napisal, kdo pa mara teženje?
Priporočam ti, da ga naj pusti pri miru in se naj malo strezni, če že izvaja neke izpade.
A za tretji zmenek jo je prav pustil na cedilu ali ji je prej povedal da ne more?
Priporočam ti, da ga naj pusti pri miru in se naj malo strezni, če že izvaja neke izpade.
The world is as you are.
- maiteperroni
- Sramežljivka
emanuela napisal/-a:Svoje ji je povedal.
U glavnem ni je pustil na cedilu, prej ji je povedal da ne more....
Sam zdej tega ne ponavlja pri nobenemu tako da ne ve kako bi vpostavila stik z njim nazaj...da si ne bo mislil da je nevem kako dober da ga hoče nazaj..že tako je zelo samovšečen..
kaj praviš na to?
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
maiteperroni napisal/-a:da si ne bo mislil da je nevem kako dober da ga hoče nazaj..
Zakaj hoče potem spet vzpostavit stik z njim?
Če ji je vnaprej povedal, da ob tistem terminu ne more it z njo ven in mu je potem to ona zamerila, je sama zajebala stvar. IMO ji je tip čisto prav povedal...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- maiteperroni
- Sramežljivka
emanuela napisal/-a:Zdaj je kar je.Sicer ji še vedno preostane da mu kaj napiše, ga povabi na kavo itd, ampak če je tečka style ženske, dvomim da bo dolgo ostala mirna-sploh če mu je zatežila že po dveh srečanjih.
ja emanuela zelo sm ti hvaležna za nasvete... pomojem imaš prav..
Kaj pa če ona napiše mu pa on ne odgovori, jst bi na njenem mestu ostala slaboo..
a razumeš kaj hočem reči??
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Ja, mene se je zgodilo, da sem zamerila, in sem imela pravico, ker sva bila velik vnaprej zmenjena za kjeri dan, pa me je on povabil, jas sem si vzela cas, pa v zadnjem trenutku mi je odpovedal,napisal mi je da je v Celju, da v Lj pride nasljednji dan, pa to bi moral biti nas prvi zmenek, joj tak sem se razjezila, ker mi je bil ful vsec, zdaj se tudi razjezim ko se spomnim, in fino lepo takrat sem mu napisala, da se ne rabiva vec videvat, in da je zamudil vlak, mislim a je rabil v zadnjem trenutku odpovedat? Ja, potem ni se je mogel sprijazniti z mojim sporocilom, pa mi je ob 2h ponoci pisal da mu je ful zal in ne vem ti kaj, da bi se ful dobil z mano...evo ga, zdaj je moj fant
mislim da tudi ce punca ima kaksen ispad, se zmeraj je obvisno kolk mu je vsec, samo zaradi tega, ker se je ona razjezila, da bi jo skenslal se mi zdi premalo
mislim da tudi ce punca ima kaksen ispad, se zmeraj je obvisno kolk mu je vsec, samo zaradi tega, ker se je ona razjezila, da bi jo skenslal se mi zdi premalo
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
maiteperroni napisal/-a:da si ne bo mislil da je nevem kako dober da ga hoče nazaj..
ROFL, kakšne ideje.
Tole ne bo šlo, dečve. Logično, da si bo tipo mislil, da ga hoče nazaj, ker je tako dober. Kaj pa naj bi si mislil? Očitno je tipo na dovolj visokem nivoju, da lahko dejansko izbira med dečvami.
Well, on ji je svoje povedal, vsake njene aktivnosti bo pa verjetno razumel kot obupane poskuse ženske, da dobi tipa, ki je noče. Če bo zelo vztrajna, ga seveda lahko dobi za kak seks, za to opcijo ne verjamem, da je zaprt. kaj več pa težko.
- maiteperroni
- Sramežljivka
emanuela napisal/-a:Ja.Ampak zakaj bi se sekirala?Pač šibaš naprej ane
Koliko pa sta stara, če ni skrivnost?
Ja prav imaš emanuela, s tvojimi nasveti si mi dala misliti, zdaj ji bom lahko pomagala vsaj tako da ji dajem tvoje nasvete..
Maja - 19 let On- 24 let
- čarodejka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2010
Je že zavozila
Takrat, ko ji je on napisal da ne more, bi ona mogla odreagirat čisto hladno in mu napisat kej v stilu; No pa kdaj drugič morda. Verjem, to bi bolj vžgalo kot to, da mu je napisala cele litanije, itak da si jo tip zdej predstavlja kot tečnobo.
Dobit ga nazaj, ker ji je všeč ampak ne tko, da bo on mislil da je on tok dober da ga hoče nazaj? Jao.. Ja kaj, naj proba s kakšnim navihanim sms-om, mailom, če sta se na fb spoznala naj ga tam začopati na chatu.. ne vem, sej je dost opcij ampak - če se je tip odločil, da je Ona tečka in da z njo ne bo imel opravka (razen, kot je že napisal en predstavnik m.spola) - edino seks za eno noč pride v poštev, potem pa si bo naredil še čudovitejše mnenje o njej (ne samo da je tečna, še da takoj). Tko pač je
Zdej pa naj se sama odloči, a se bo poniževala al bo raje dvignila glavo in pustila njega za sabo.
Takrat, ko ji je on napisal da ne more, bi ona mogla odreagirat čisto hladno in mu napisat kej v stilu; No pa kdaj drugič morda. Verjem, to bi bolj vžgalo kot to, da mu je napisala cele litanije, itak da si jo tip zdej predstavlja kot tečnobo.
Dobit ga nazaj, ker ji je všeč ampak ne tko, da bo on mislil da je on tok dober da ga hoče nazaj? Jao.. Ja kaj, naj proba s kakšnim navihanim sms-om, mailom, če sta se na fb spoznala naj ga tam začopati na chatu.. ne vem, sej je dost opcij ampak - če se je tip odločil, da je Ona tečka in da z njo ne bo imel opravka (razen, kot je že napisal en predstavnik m.spola) - edino seks za eno noč pride v poštev, potem pa si bo naredil še čudovitejše mnenje o njej (ne samo da je tečna, še da takoj). Tko pač je
Zdej pa naj se sama odloči, a se bo poniževala al bo raje dvignila glavo in pustila njega za sabo.
- neznankan
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 8. 2010
Džeki napisal/-a:Tole ne bo šlo, dečve. Logično, da si bo tipo mislil, da ga hoče nazaj, ker je tako dober. Kaj pa naj bi si mislil? Očitno je tipo na dovolj visokem nivoju, da lahko dejansko izbira med dečvami.
Well, on ji je svoje povedal, vsake njene aktivnosti bo pa verjetno razumel kot obupane poskuse ženske, da dobi tipa, ki je noče. Če bo zelo vztrajna, ga seveda lahko dobi za kak seks, za to opcijo ne verjamem, da je zaprt. kaj več pa težko.
Drugi del se strinjam. Prvi pa se mi zdi, da je pa skoraj vsak toliko na nivoju, da lahko zbira med dećvami.
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov