Kako ga ponovno osvojiti?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ejkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ejkica » 16. Apr. 2008 9:09

S sedanjim fantom sva skupaj štiri leta. Pred par meseci sva imela krizo in šla narazen.med tem časom sem spoznala fanta ki mi je bil zelo včeš,parkrat sva se tudi dobila vendar ni bilo nič resnega. Vedel je za vse kaj se je dogajalo med mano in tedaj bivšim fantom. Nato me je bivši fant zopet začel gnjavit,in sva se z mojo simpatijo vse manj slišala (po moji krivdi) (tudi on je bil med tem časom z drugo) in sva nazaj skupaj. Čez čas sem ugotovila da me tisti fant še vedno privlači in ga ne morem pozabiti. Nekajkrat sva si tudi pisala po telefonu,kar naenkrat pa ni več odgovarjal na moja sporočila. Je še kakša možnost da bi ga lahko dobila nazaj?.
alana
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 4. 2008
Kraj: bela krajina

Neprebrana objavaNapisal/-a alana » 16. Apr. 2008 9:17

sedaj pa še vedno imaš tega fanta?če ti je res do njega pusti sedanjega fanta,to je prvo kar moraš naredit da bo lahko videl da res misliš
Uporabniški avatar
Cockta
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 9. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a Cockta » 16. Apr. 2008 13:47

Uporabniški avatar
*chiky*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: in his arms=]

Neprebrana objavaNapisal/-a *chiky* » 16. Apr. 2008 18:42

Lahko, da si ga prizadela, čeprav ni bilo pretirano resno. Vsekakor pa mu je tvoje dejanje (to, da si se vrnila k bivšemu), malo načelo tisti moški ego. Da te zdaj ignorira, je najbrž kriv tudi ponos. Mogoče pa tudi strah, da ga ne bi spet doletelo isto. Ker si ga razočarala že tako zgodaj, ti bo težje verjel, ampak mislim, da je vseeno možnost, da mu dokažeš, da ti je žal in si se zmotila.

Ampak (!) TI moraš biti prepričana, da hočeš res njega... Da se ne bo kar naprej ponavljala zgodovina in boš šla malo sem, malo tja. Ker boš na koncu ostala sama. Odloči se za enega in v možno srečo z njim vloži vse.

Pojavi se na krajih, kjer se lahko srečata, v svoji najboljši izvedbi, bodi prijazna, poskusi navezati stik. Saj ni tako težko. Skesano ga poglej, ko ga povabiš na kavo. In tam mu direkt povej, da si se zmotila.

Veliko sreče!
Uporabniški avatar
luna22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 8. 2006
Kraj: sončni gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a luna22 » 17. Apr. 2008 8:29

težko da te bo sprejel nazaj ker je izgubil zaupanje do tebe in na začetku nove zveze je zelo pomembno da je 100% zaupanje ....sedaj pa bo imel občutek da se lahko vrneš k bivšemu kadar te bo volja :? ..sicer pa bivši so z razlogom bivši in to naj tudi ostanejo! To si je vredno zapomnit imam precej izkušenj s tem :D
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 17. Apr. 2008 9:30

Kot je rekla lunca bivši so bivši z razlogom in naj to tudi ostanejo. Pika... Ne vem, zakaj se je enim tak fency vračat :? ?
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 17. Apr. 2008 9:46

Pomojem zato, ker jim je težko sprejeti dejstvo, da so bivši....

Luna 22 si mi besede iz ust vzela..:)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov