kako ga dobro ''pofafat''
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
^^In to veš iz lastnih izkušenj?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Ma men ni nič čudnega če bejba ne pogoltne sperme...poznam velik takšnih primerov, ki jim to enostavno ni všeč. Okej ne komplicirajo ravno če špricne kam drugam...ampak dobro, je mal občutljiva okol tega. Jebat ga. Če jo tip pusti zarad takšne stvari je pač debil.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Sej men je blo bl čudno tisto, da ne pusti, da jo pošprica po trebuhu itd. ne samo goltanje sperme. Ok sej itak ni važno.. vsakemu svoje
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Da katera nemara goltanja sperme, to še razumem, ampak prvič slišim da tudi špricanje katero moti. Kot so punce že rekle, ni to naš problem, če je njenem tipu to OK, potem že more bit fajn.
Samo mi je res čudno da gre potem tip na WC, ma bog tipo, res...
Men se ni problem po oralnem sexu lubčkat, tko kot nekaterim, mislim, zakaj bi se mi bilo, saj ne dvomim v svojo higieno in mi to ni nč ogabnega ali karkoli. Mojem tipu tut ne, res mi ni jasno, kaj potem tisti, ki se po oralcu ne lubčkajo si med sexom grejo umit zobe pa nadalujejo?
Aja, tukaj ne mislim da spermo kot nujen konec oralnega, pač enim je to fajn, drugim ne, da jim pride v usta...
Samo mi je res čudno da gre potem tip na WC, ma bog tipo, res...
Men se ni problem po oralnem sexu lubčkat, tko kot nekaterim, mislim, zakaj bi se mi bilo, saj ne dvomim v svojo higieno in mi to ni nč ogabnega ali karkoli. Mojem tipu tut ne, res mi ni jasno, kaj potem tisti, ki se po oralcu ne lubčkajo si med sexom grejo umit zobe pa nadalujejo?
Aja, tukaj ne mislim da spermo kot nujen konec oralnega, pač enim je to fajn, drugim ne, da jim pride v usta...
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
ampak jaz isto poznam eno, ki znori, če vidi kapljico sperme na sebi. tip sliši kar precej krepkuh, če se mu to zgodi- mi je sama poveala. to jaz isto ne štekam.
ampak mislim, da bi blo vredno vsaj poskusit. ne pogoltnit, če jim že pač ni (sicer so tudi to splača vsaj poskusit). malo sperme na trebuščku... meni je to prav fukiš.
ampak mislim, da bi blo vredno vsaj poskusit. ne pogoltnit, če jim že pač ni (sicer so tudi to splača vsaj poskusit). malo sperme na trebuščku... meni je to prav fukiš.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
^^ pretiravat spet ni treba. sperma? dobra?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
jah, z užitkom to že. ampak ne zaradi slastnosti, ampak strastnosti.
no, če jetebi dobra in ma sladkast okus. well, good for you
no, če jetebi dobra in ma sladkast okus. well, good for you
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Konkubina* napisal/-a::lach: Ja pac, povem kak je pri meni. Dobro, ne morem zdaj rect, da je sperma od mojega tak dobra kot en muffin, ima pa sladkast okus in je niti malo ni problem pogoltnit, delam to z uzitkom
Sladkast? A si zih d nimaš mal okvarjenih brbončic?
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Tamala_mrha napisal/-a:ampak nekateri vmes zamižijo, ko uživajo. Ej, ne vem če obstaja nasvet kako mu ga dobro obdelati, ker ima vsak raje kaj drugega (ni pa to toliko zapleteno kot pri ženskah, ko vsaki paše nekaj tretjega
Res je. Po mojih izkušnjah večina takrat miži, ko najbolj uživa. Drugače so si pa tudi fantje precej različni in enim paše popolnoma nekaj drugega kot drugim.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov