kako fantje pokaažejo punci da jim je všeč?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
Če je zate to oslarija, še ne pomeni, da je za druge. Prihrani take komentarje zase
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^ glede na to, da sem edina sploh odpisala na tvoj vele problem, bi rekla ja, kako zelo se to puncam zdi mega težava.
pisala bom pa kar bom hotela. tudi ti pišeš kar hočeš. in nisem edina mnenja, da si hecna. (beri temo, ki si jo odprla )
pisala bom pa kar bom hotela. tudi ti pišeš kar hočeš. in nisem edina mnenja, da si hecna. (beri temo, ki si jo odprla )
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
claire napisal/-a:^ glede na to, da sem edina sploh odpisala na tvoj vele problem, bi rekla ja, kako zelo se to puncam zdi mega težava.
Zmagala si! Hehe:D
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:49, skupaj popravljeno 1 krat.
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
Marichuy90 napisal/-a:Bom še mojo zgodbico delila z vami... všeč mi je fant, s katerim se videvama bolj kot ne le na faxu. Velikokrat ga kliknem na msn-ju, pošljem kakšen sms glede faxa... vedno prijazno odpiše, vendar skoraj nikdar ne naredi 1. koraka sam. Na faxu se mi zmeraj lepo nasmeji, pride do mene, mi pomaha... so to kakšni znaki, da sm mu všeč?
Ne.To je znak, da sta sošolca.
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
saskica napisal/-a:ja neki jih je takih... pa tko mežika kšn.. pa en je ampak ga ne poznam osebno samo tako na videz.. isto me gleda in ne umakne pogleda dokler ga jaz ne... :knuddel:
mežika --> taki so pr men odpisani takoj! Ne vem zakaj, ampak to mi je prov smešn. Ponavad če te gleda par sekund, da ne odmakne pogleda stran, mislim, da si mu všeč. Če se pa to ponavlja, pa sploh
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
sirova štručka napisal/-a:boš imela cosmo poroko?
^Jaa. Načrtujem nekak 20.10.2010.
Vse bo v roza okrašeno, v kočiji se bova do cosmomitinga pripeljala in tam stopila pred matičarja. Že šparam za tiaro, drugo bodo že njegovi starši pokrili. Sicer me je malo strah poročne noči, ampak s tem se bom že pozneje ukvarjala
A goal without a plan is just a wish.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:48, skupaj popravljeno 1 krat.
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
barbika_444 napisal/-a:Marichuy90 napisal/-a:Bom še mojo zgodbico delila z vami... všeč mi je fant, s katerim se videvama bolj kot ne le na faxu. Velikokrat ga kliknem na msn-ju, pošljem kakšen sms glede faxa... vedno prijazno odpiše, vendar skoraj nikdar ne naredi 1. koraka sam. Na faxu se mi zmeraj lepo nasmeji, pride do mene, mi pomaha... so to kakšni znaki, da sm mu všeč?
Ne.To je znak, da sta sošolca.
Ma saj tak je, če ti je sošolec všeč in upaš na kaj več, potem se ti že takšne normalne stvari zdijo kaj več - da on kaj čuti do tebe. Pa je žal samo sošolec.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]