kako dolgo je trajal najdaljši sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
^^je bla, samo jst je NE najdem ... bemu sunce ...
aaa, nekdo se je učil tantro vidim
nisem pristaš nekega dolgega, potenega ljubljenja ... jst sm za hitro hrano, hitra avtomobile in hiter, vroč sex ... najdaljši? če sem imela voljo, 30min ... sam mi dolgčas rata kmau
aaa, nekdo se je učil tantro vidim
nisem pristaš nekega dolgega, potenega ljubljenja ... jst sm za hitro hrano, hitra avtomobile in hiter, vroč sex ... najdaljši? če sem imela voljo, 30min ... sam mi dolgčas rata kmau
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
punkie_ napisal/-a:ma ja no stari ne nabijaj. ne boš reku d si mel 10 ur tiča notr no. pogovarjamo se o tem kok cajta si ga meu notr ne kok časa si prepričval babo d ti je sploh dala
Sej je možno. Pri nama se je zgodilo, da sva začela zvečer pa končala proti jutru. Mela sva pa recimo (na oko) po 2h al pa 3h urah 10min pauze, pa ene 2× po pou ure al pa mal več. Ampak ta sex sm si res zapomnala
Drugač pa pol ene 4 dni ni blo nč kej prijetno, kr sm komaj hodla, križ, rame in use skupaj je pa groooozno bolelo. Cela sm bla zlomljena.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
renatka_ napisal/-a:punkie_ napisal/-a:ma ja no stari ne nabijaj. ne boš reku d si mel 10 ur tiča notr no. pogovarjamo se o tem kok cajta si ga meu notr ne kok časa si prepričval babo d ti je sploh dala
Sej je možno. Pri nama se je zgodilo, da sva začela zvečer pa končala proti jutru. Mela sva pa recimo (na oko) po 2h al pa 3h urah 10min pauze, pa ene 2× po pou ure al pa mal več. Ampak ta sex sm si res zapomnala
Drugač pa pol ene 4 dni ni blo nč kej prijetno, kr sm komaj hodla, križ, rame in use skupaj je pa groooozno bolelo. Cela sm bla zlomljena.
Meni se zdi malo smešno,da bi en človek 10 ur nabijal žensko v tamalo?A ni to logično...prvo kot prvo on ne bi toliko časa zdržal...kot drugo pa tudi njej to ne bi pasalo!
Pač seksala sva od večera pa do jutra...valjda se vmes malo spočiješ in pocrkljaš...pa pol spet nadaljuješ,ddd...itak sem, pa tudi ljubitelj lizanja...in sem med mojimi pavzami si malo pretegnil jezik...
Aja...pa še poletje je bilo...tako da sem, kar vmes med seksom pol vodo pil,ccc...meni je bilo super...pa saj se je dostikrat tako zgodilo,da sem po cel večer s punco se zabaval...samo v mislih sem imel točno določenega, ker mi je najbolj ostal v spominu!Ne vem kaj je tukaj nenavadnega?Mislim, da jih je tukaj kar nekaj ljudi,ki so po cel večer seksali do jutra...in se jim to ne zdi nič nenavadnega...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Jst tud ne maram unga nabijanja v neskončnost Jst mam raj predigro, oralca itd, sam seks s penetracijo mi je pa, če traja recmo več k pou ure, že dolgočasn in mi tud neha pasat uno nabijanje.
Pr nama je traju najdljši seks (s postanki) recmo od ene desetih zvečer pa tm do petih zjutri.
Pr nama je traju najdljši seks (s postanki) recmo od ene desetih zvečer pa tm do petih zjutri.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Yazmeen napisal/-a:Jst tud ne maram unga nabijanja v neskončnost Jst mam raj predigro, oralca itd, sam seks s penetracijo mi je pa, če traja recmo več k pou ure, že dolgočasn in mi tud neha pasat uno nabijanje.
Ja saj to sem jaz mislil!Ok..pustimo urco-dve več...tisto nima veze v bistvu...pač si v elementu in se celo noč igraš?!A je to ne vem koliko nenavadno za nekatere ali kaj?Saj to nimaš zdaj vsak večer...če si pa enkrat na teden ali pa parkrat na mesec tako si ga vzameš je meni čist špica!
Imam best frenda,ki je s punco cel vikend si vzel...in sta celi vikend imela za seks...samo pol ene 4-5 dni je bil čisto bogi...je rekel da ni fino to!Jaz priznam,da ne vem, če bi to zmogel...nimam toliko potence v sebi...oziroma se mi ne bi dalo verjetno...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov