kako dolgo je trajal najdaljši sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
kako uro in več....ampak tej dolgiiiii seksi niso meni niso nevem kaj.po eni ur i me že zdavnaj vse peče.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
bejbika napisal/-a:^^
nisem pristaš nekega dolgega, potenega ljubljenja ... jst sm za hitro hrano, hitra avtomobile in hiter, vroč sex ... najdaljši? če sem imela voljo, 30min ... sam mi dolgčas rata kmau
- katarincka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 5. 2007
okoli 3 ure... ampak sva mela oba v riti eno vodko pa še obema se je zdelo hitro... ko sva pogledala na uro, nisva mogla niti verjet da je šlo že tolko časa mimo... sva se vsaj streznila
- Kosmo_s_Kjem
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2007
Mater ja..kaj uporabljajo vaši..some kind of dušilce?...
Berem o nekih urah ..in celo četrtinah dneva..
Ker sem se odloču da vas vzamem z rezervo, me to ne skrbi...a vseeno v meni odmeva vprašanje: "Kaj pa če je vse to res?"
Berem o nekih urah ..in celo četrtinah dneva..
Ker sem se odloču da vas vzamem z rezervo, me to ne skrbi...a vseeno v meni odmeva vprašanje: "Kaj pa če je vse to res?"
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Hm... A to se tudi predigra upošteva ali kako???
Za sam seks (ko je v meni) ne vem. Okoli 20minutk mogoče ... Ne gledam na uro no. Lahko več, lahko manj.
Predigra pa zna bit kar dolga. Do par uric. Je odvisno tudi koliko časa imava na razpolago...
Za sam seks (ko je v meni) ne vem. Okoli 20minutk mogoče ... Ne gledam na uro no. Lahko več, lahko manj.
Predigra pa zna bit kar dolga. Do par uric. Je odvisno tudi koliko časa imava na razpolago...
-
Sexy_back - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2007
iluzija napisal/-a:Hm... A to se tudi predigra upošteva ali kako???
Se strinjam...predigra je ful pomembna
Blondes have more fun
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov