Kako do sexa...?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 29. Jun. 2014 22:22

čeprav po raziskavah baje rade damo, smo pri vrhu med vsemi državami :D
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 30. Jun. 2014 12:40

Mogoce pa raje damo tujcem in morajo nasi decki zato drugam :D
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 30. Jun. 2014 16:50

Avstrija je dosti blizu ja.
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 30. Jun. 2014 21:30

Green Cookie napisal/-a:čeprav po raziskavah baje rade damo, smo pri vrhu med vsemi državami :D

Jp in dejansko tudi je tako. Baje vsaj sodeč po komentarjih hrvaških galebov (seveda mislim na Dalmatince). Pravijo, da so Čehinje in Slovenke daleč najlažji plen, sicer se mi pa Slovenke vsaj po mojem videnju (in izkušnjah ) še zdaleč ne zdijo hard to get, kot je to denimo pri Skandinavkah.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 03. Jul. 2014 17:17

Moški, ki hoče dost f.ukat, si lahko privošči nikakav odnos do žensk samo, če je bogat, ali pa če res dobro zgleda. V slednjem primeru se bodo kakšne naivne mlade lepile nanj.

Če pa nisi nič od tega, boš moral kar lepo zgraditi normalen odnos do žensk, ne pa samo gledati, kako najhitreje priti do f.uka z nič truda.

Ženskam je seks tako dostopen, da ne čutijo nobenega interesa, da bi se na izi dale dol s povprečnežem, ki ima za nameček do njih še zaničevalen odnos.

Če hočeš dostopen casual seks, moraš odstopati od večine tipov. Če ne odstopaš po videzu ali statusu, moraš odstopati s slogom, šarmom, stilom, obnašanjem. Zapeljivci so redki, zato pa so zapeljivci. Pretežko? Brez nič ni nič. Večini tipov se nič kaj ne da, zato pa zgolj blodijo v svojih pustih željah, brez koraka naprej.
Uporabniški avatar
Nucky
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Nucky » 12. Jul. 2014 16:13

Kaj to je spet en, ki misli, da bo vsaka dol padla ko bo imela čast, da bi jo tale pacijent rad nabrisal?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]