kako do sexa, klepeta...

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

prasicek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a prasicek » 01. Sep. 2011 21:58

zanima me, če katera pozna kakšen zanimiv način, kako priti do sexa, kakšnega klepeta z osebami ki so za to itd. Obstaja sicer nekaj strani, ki so namenjene prav temu, vendar koliko je tukaj gor realnih ljudi je pa tudi vprašanje. Pač point je v temu, da bi se rad malo pozabaval na tak način ker se mi zdi zanimivo. kakšna ideja glede tega?
komentarje kot so pojdi malo v svet in podobni me ne zanimajo, sem dovolj v svetu, samo tak način se mi zdi zanimiv=)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 01. Sep. 2011 22:03

v svinjaku ne boš imel problemov! :wink:
prasicek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a prasicek » 01. Sep. 2011 22:07

najlepša hvala, mislim da res ne:)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 01. Sep. 2011 22:12

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:18, skupaj popravljeno 1 krat.
prasicek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a prasicek » 01. Sep. 2011 22:13

če ne ji bom pa sirovo štručko dau.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 01. Sep. 2011 22:18

Eh, prasicek, ne gre to tak. Ko se svinja goni, bolj malo je, tako da je ne boš s štručkami pripravil do tega, da bi kaj imela s tabo :wink:
The world is as you are.
prasicek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a prasicek » 01. Sep. 2011 22:25

sj zastopm da ste duhovite, sam kokr slovenke veljajo za zaprt narod sm to pričakoval, hitro se branite s svojimi kul komentarji da se bo še kdo nasmejal.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 02. Sep. 2011 8:49

Ne sprašuj žensk nič.

Pojdi ven in poglej, kako stvari delajo tipi, ki so uspešni pri ženskah. Potem ravnaj na enega od teh načinov. To je vse, kar moraš vedet.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 02. Sep. 2011 9:47

Dragi moj saj si si že sam odgovoril. Na takih straneh je pomoje 50% takšnih obupancev kot si ti, ki so nad življenjem tako razočarani, da tudi če bi po (ne)srečnem naključju na taki strani naleteli na soulmate ali vsaj nekoga pripravljenega na seks, ne bi bili sposobni tega izpeljat do konca.
Drugih 50% pa so sirovi (in jochieju :D ) podobne mlade dame, ki si prosti čas krajšajo tako, da v glavo zajebavajo take obupance.
Veliko uspehov!

(no saj če vse ostalo propade lahko še vedno po chatroulette nadleguješ 14 letnice s svojim orožjem)
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 02. Sep. 2011 10:46

obstajajo prostitutke za to. Iskati sex preko neta je zguba časa, na eno Ž pali 100 moških pol pa si računaj koliko šans imaš.
Čene pa pejt vn pa ciljaj na čimbolj pijane punce.
prasicek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a prasicek » 02. Sep. 2011 11:28

ne sj nism nč obupan, sam pač zanimalo me je če je kakšna taka šansa, pač kot sm že reku se mi zdi po svoje zanimiva zadeva..sam..intrnet itak ni realn:D zanimalo me je če ma kira kaj izkušenj s tem:)
recimo si kak sam sam doma, v stanovanju, karkoli, je večer, use tvoje koleice so kajvem kje, ti pa si zaželiš žensko družbo..men se recimo bedno zdi jit vn u diskača in povrhu še sam, da si morda najdem kiro..to pač recimo ko ti zapaše če zastopte=) mal je zanimivo po svoje.
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 02. Sep. 2011 16:04

prasicek napisal/-a: mi zdi po svoje zanimiva zadeva..sam..intrnet itak ni realn:D zanimalo me je če ma kira kaj izkušenj s tem:)
recimo si kak sam sam doma, v stanovanju, karkoli, je večer, use tvoje koleice so kajvem kje, ti pa si zaželiš žensko družbo..men se recimo bedno zdi jit vn u diskača in povrhu še sam, da si morda najdem kiro..to pač recimo ko ti zapaše če zastopte=) mal je zanimivo po svoje.

Zanimiva za tipe. Punce moraš vedet da so velik manj potrebne fizičnih stikov, njim je že enourni čvek po fonu zanimiv.
Ni šans pa da bi ena punca z neta ki te ne pozna šla h tebi domov, pa niti h sebi domov nebi nobenga neznanca pustila. Bojijo se posilstva, nasilja, umora..
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 02. Sep. 2011 17:04

Idi na IRC-a, če to še laufa..
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
prasicek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a prasicek » 02. Sep. 2011 17:14

vrocamucka napisal/-a:
prasicek napisal/-a: mi zdi po svoje zanimiva zadeva..sam..intrnet itak ni realn:D zanimalo me je če ma kira kaj izkušenj s tem:)

Zanimiva za tipe. Punce moraš vedet da so velik manj potrebne fizičnih stikov, njim je že enourni čvek po fonu zanimiv.
Ni šans pa da bi ena punca z neta ki te ne pozna šla h tebi domov, pa niti h sebi domov nebi nobenga neznanca pustila. Bojijo se posilstva, nasilja, umora..

mislm da se bom kar strinjau s tem=)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 02. Sep. 2011 18:23

vrocamucka napisal/-a:

Zanimiva za tipe. Punce moraš vedet da so velik manj potrebne fizičnih stikov,
To niti slucajno ni res. Zenske zelo rade v zivo visijo po kofetih, se bolj kot moski. Zenske imajo vecinoma trikrat toliko ljudi k jih vlecejo na pijace kot ti. Zato ne rabijo nic po netu iskat ne druzbe kaj sele ostalo.
Druga stvar zakaj je brezveze karkoli tezit zenskam po netu je zato ker je na netu vsaka zenska desetka. Poglej koliko imajo zenske komentarjev pod fotkami in na zidu na facebooku od raznih tipov. Ce nisi trikrat predober zanjo, ful neverjetno car, duhovit do amena itak nimas sans ker pades v isti pisker kot ostali oslicki. In ce si tak, zakaj se potem z njo ukvarjas, ce imas pa lahko nekaj precej boljsega?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]