kako do sexa, klepeta...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- prasicek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 10. 2009
zanima me, če katera pozna kakšen zanimiv način, kako priti do sexa, kakšnega klepeta z osebami ki so za to itd. Obstaja sicer nekaj strani, ki so namenjene prav temu, vendar koliko je tukaj gor realnih ljudi je pa tudi vprašanje. Pač point je v temu, da bi se rad malo pozabaval na tak način ker se mi zdi zanimivo. kakšna ideja glede tega?
komentarje kot so pojdi malo v svet in podobni me ne zanimajo, sem dovolj v svetu, samo tak način se mi zdi zanimiv=)
komentarje kot so pojdi malo v svet in podobni me ne zanimajo, sem dovolj v svetu, samo tak način se mi zdi zanimiv=)
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:18, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Dragi moj saj si si že sam odgovoril. Na takih straneh je pomoje 50% takšnih obupancev kot si ti, ki so nad življenjem tako razočarani, da tudi če bi po (ne)srečnem naključju na taki strani naleteli na soulmate ali vsaj nekoga pripravljenega na seks, ne bi bili sposobni tega izpeljat do konca.
Drugih 50% pa so sirovi (in jochieju ) podobne mlade dame, ki si prosti čas krajšajo tako, da v glavo zajebavajo take obupance.
Veliko uspehov!
(no saj če vse ostalo propade lahko še vedno po chatroulette nadleguješ 14 letnice s svojim orožjem)
Drugih 50% pa so sirovi (in jochieju ) podobne mlade dame, ki si prosti čas krajšajo tako, da v glavo zajebavajo take obupance.
Veliko uspehov!
(no saj če vse ostalo propade lahko še vedno po chatroulette nadleguješ 14 letnice s svojim orožjem)
- vrocamucka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2011
obstajajo prostitutke za to. Iskati sex preko neta je zguba časa, na eno Ž pali 100 moških pol pa si računaj koliko šans imaš.
Čene pa pejt vn pa ciljaj na čimbolj pijane punce.
Čene pa pejt vn pa ciljaj na čimbolj pijane punce.
- prasicek
- Sramežljivka
ne sj nism nč obupan, sam pač zanimalo me je če je kakšna taka šansa, pač kot sm že reku se mi zdi po svoje zanimiva zadeva..sam..intrnet itak ni realn:D zanimalo me je če ma kira kaj izkušenj s tem:)
recimo si kak sam sam doma, v stanovanju, karkoli, je večer, use tvoje koleice so kajvem kje, ti pa si zaželiš žensko družbo..men se recimo bedno zdi jit vn u diskača in povrhu še sam, da si morda najdem kiro..to pač recimo ko ti zapaše če zastopte=) mal je zanimivo po svoje.
recimo si kak sam sam doma, v stanovanju, karkoli, je večer, use tvoje koleice so kajvem kje, ti pa si zaželiš žensko družbo..men se recimo bedno zdi jit vn u diskača in povrhu še sam, da si morda najdem kiro..to pač recimo ko ti zapaše če zastopte=) mal je zanimivo po svoje.
- vrocamucka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2011
prasicek napisal/-a: mi zdi po svoje zanimiva zadeva..sam..intrnet itak ni realn:D zanimalo me je če ma kira kaj izkušenj s tem:)
Zanimiva za tipe. Punce moraš vedet da so velik manj potrebne fizičnih stikov, njim je že enourni čvek po fonu zanimiv.
Ni šans pa da bi ena punca z neta ki te ne pozna šla h tebi domov, pa niti h sebi domov nebi nobenga neznanca pustila. Bojijo se posilstva, nasilja, umora..
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
Idi na IRC-a, če to še laufa..
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
- prasicek
- Sramežljivka
vrocamucka napisal/-a:prasicek napisal/-a: mi zdi po svoje zanimiva zadeva..sam..intrnet itak ni realn:D zanimalo me je če ma kira kaj izkušenj s tem:)
Zanimiva za tipe. Punce moraš vedet da so velik manj potrebne fizičnih stikov, njim je že enourni čvek po fonu zanimiv.
Ni šans pa da bi ena punca z neta ki te ne pozna šla h tebi domov, pa niti h sebi domov nebi nobenga neznanca pustila. Bojijo se posilstva, nasilja, umora..
mislm da se bom kar strinjau s tem=)
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
To niti slucajno ni res. Zenske zelo rade v zivo visijo po kofetih, se bolj kot moski. Zenske imajo vecinoma trikrat toliko ljudi k jih vlecejo na pijace kot ti. Zato ne rabijo nic po netu iskat ne druzbe kaj sele ostalo.vrocamucka napisal/-a:prasicek napisal/-a: mi zdi po svoje zanimiva zadeva..sam..intrnet itak ni realn:D zanimalo me je če ma kira kaj izkušenj s tem:)
Zanimiva za tipe. Punce moraš vedet da so velik manj potrebne fizičnih stikov,
Druga stvar zakaj je brezveze karkoli tezit zenskam po netu je zato ker je na netu vsaka zenska desetka. Poglej koliko imajo zenske komentarjev pod fotkami in na zidu na facebooku od raznih tipov. Ce nisi trikrat predober zanjo, ful neverjetno car, duhovit do amena itak nimas sans ker pades v isti pisker kot ostali oslicki. In ce si tak, zakaj se potem z njo ukvarjas, ce imas pa lahko nekaj precej boljsega?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]