kako do sexa, klepeta...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Mahagonij napisal/-a:Druga stvar zakaj je brezveze karkoli tezit zenskam po netu je zato ker je na netu vsaka zenska desetka. Poglej koliko imajo zenske komentarjev pod fotkami in na zidu na facebooku od raznih tipov.
Za to sploh ne rabiš biti desetka. Za kar precej tipov je dovolj kak dekolte/krilo, da pišejo komentarje, gnjavijo. Z ostalim delom se pa kar strinjam...
The world is as you are.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Mahagonij je hotel povedat, da se na netu večina žensk obnaša, kot da so ne vem kaj. In če jim hkrati v rit leze 10 tipov, se še lažje tako obnašajo. In na koga se bodo torej napalile? Ja ziher ne na enega, ki jim na fb "lajka" vse slike in jih skoz vabi na kavo. Ker je preveč dosegljiv, se preveč ufurava in je preveč na pladnju.
Zato je pecanje žensk preko neta čista zguba časa. Takemu, ki v živo ne zna ravno, tud preko neta ne bo ratalo, ker je komunikacija okrnjena. Tak, ki v živo zna, pa ni razloga, da bi preko neta sploh karkoli probaval.
Zato je pecanje žensk preko neta čista zguba časa. Takemu, ki v živo ne zna ravno, tud preko neta ne bo ratalo, ker je komunikacija okrnjena. Tak, ki v živo zna, pa ni razloga, da bi preko neta sploh karkoli probaval.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Sej to je bil pomen napisanega: na netu ima vsaka tako izkusnjo kot da je desetka, in zato imajo na netu ego do neba in je brezveze karkoli poskusat. Nekje sem imel spravljen screenshot oglasa na nekem ameriskem dating siteu kjer je ena 200 kilska zenska zahtevala od tipa vse mogoce.emanuela napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Druga stvar zakaj je brezveze karkoli tezit zenskam po netu je zato ker je na netu vsaka zenska desetka. Poglej koliko imajo zenske komentarjev pod fotkami in na zidu na facebooku od raznih tipov.
Za to sploh ne rabiš biti desetka.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Malo sem izpustila na netu je vsaka ženska desetka, hvala za razlago Pristanek na realna tla je lahko zelo trd. Če ne šteješ kakšnega Topa & co., kar ena ženska res nikoli ne bo dobila toliko vabil/pohval/slinjenja okrog nje kot na netu.200kg zahtevala vse mogoče?A je ciljala na nekoga, ki ima fetiš na debele ali je enostavno optimistična?
The world is as you are.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
Mahagonij napisal/-a: Nekje sem imel spravljen screenshot oglasa na nekem ameriskem dating siteu kjer je ena 200 kilska zenska zahtevala od tipa vse mogoce.
ti dej to pa moram videt:D se ne bo razširil (lahko tud cenzuriraš ime) al pa sam napišeš me res zanima
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov