Kaj vas najbolj odbija na zmenku?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
tanF napisal/-a:Enako gre za punce. Se štejem med fante, ki radi poslušajo, ampak ženska, če boš govorila cel večer samo ti mi pa tudi ni všeč. O bivšjih (mojih, njenih) mi pa tudi ni za razglabljat na prvem zmenku. Za takšne stvari je čas ko si nekaj časa skupaj, ker kar je bilo je tak bilo in ne gre spreminjat, samo zamori lahko oba.
Ja punce so pa nasploh takšne, ne vse amapak večina. Razlaganje na zmenkih o njihovih bivših in o tem kako ji je od njene najboljše prijateljice, prijateljica antipatična.
Enkrat sem en cel zmenek, poslušal o tem kako ji gredo njene sošolke na živce, ker so afne in vse so grde samo ona je biserček. Ni treba ugibat, da se potem nikoli več nisma dobla.
- DonCarleone
- Komunikatorka
sirova štručka napisal/-a:kolk vem me slovenc ne obožuje glih, tko da nisva nikdar nobenega zavezništva sklepala. Kar se mojega humorja tiče... glih dones mi je, ne da bi se sploh trudla, ratalo vsej petkrat nasmejat nekoga, ki ga niti poznala nisem, tko da očitno nekaj občutka že imam. Kar se pa johija tiče, pa mi je njegov humor precej bliže, tud pogovarjat se je z njim precej lažje in bolj prijetno, kot se je bilo z dionizem, s katerim nimava ne enakih pogledov, niti interesov, pa je sicer čist v redu fant, ampak, če ti nekdo bolj odgovarja kot nekdo drug, še menda nisi dvoličen.
Naslednič, prosim, da svoje medsebojne obračune preselite v vaš inbox. Hvala.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
Meni je pa najbolj nerodno kadar se mi, ko se spoznava zdi, da je kul oseba..potem pa na z,enku ugotovim da se ne zna pošalit na svoj račin, al pa najhujs, da ne zastop mojega smisla za humor in se pol samo čudno gledava ko bi se mogla smejat...to je zame velika ovira! Pa na živce mi gre tudi če se preveč trudi...razlika je medspontanim presenečenjem (sm bil na petrolu pa sm ti kupu kinder jajčk) pa takim šopkom rož da ga doma nimam kam dat
Zivljenje je piskotek!
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
intermezzo napisal/-a:Hahahahaha, tale z vlakom je zmagovalna. Potem bi bla pa največja fora, da bi mel pa doma cel vozni park hudih avtov. Z "vlakom" pa testiraš kao potencialne... LOL
Drugače pa, trola, kaj naj drugega rečem. Js sm se v življenju dosti prevozila z vlakom, še zdaj se pravzaprav kdaj usedem na vlak in morm rečt, da včasih vidim take fantke gor, da je bolje da se ne vozijo sami v avtu in dajo svojo lepoto na ogled več ljudem
Resno, kje je tista tema, ko je ena tukaj pisala o tem, da tip nima avta in polemike okoli tega? Sem vse mogoče vpisal v iskalnik, pa ni nič našlo. Namreč nabasal sem na eno, ki ji je pod častjo na izlet ali dopust iti z vlakom ali avtobusom.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:31, skupaj popravljeno 1 krat.
-
DiNozzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2011
- Kraj: Divjina
Ojla,
poglej z raznoraznimi socialnimi prijemi bo pri določeni enski priel nekam -- vpraanje pa je ali naprej ali nazaj
Tisto, kar bi moral ti (in vsak moki -- in vsaka enska) obvladati je v prvi vrsti bon ton.
e s svojim obnaanjem bo naredil določeno selekcijo; sedaj bi moralo slediti veliko detajlov, ampak grem raje dalje.
Velika napaka v tvojem razmiljanju; e to, da si jo povabil na zmenek in ji namenil skromno tevilo kvalitetnih komplimentov, ji je zadosten znak, da ti je zanimiva. Naj me enstvo popravi, če se motim.
Prvi del je povsem pravilen, ker noče izgledati kot Copaticus Slovenicus; drugi del pa, temu se reče "negging"...to ne deluje (oz. deluje na tiste z nijo samopodobo -- oblasten, avtokratski starši); ti bi raji samostojno in samozavestno ensko, kajne?
Ne sme biti reva in ne sme biti macho -- ampak točno na sredini.
Sicer pa rabi detajlne nasvete...če te zanima, pii na zs.
Tale video ti bo v veliko pomoč, da ne bo postal Copaticus Slovenicus
http://www.youtube.com/watch?v=CkoMbxHQmuM
poglej z raznoraznimi socialnimi prijemi bo pri določeni enski priel nekam -- vpraanje pa je ali naprej ali nazaj
Tisto, kar bi moral ti (in vsak moki -- in vsaka enska) obvladati je v prvi vrsti bon ton.
e s svojim obnaanjem bo naredil določeno selekcijo; sedaj bi moralo slediti veliko detajlov, ampak grem raje dalje.
Pogovarjam se vse normlano, dokler ne pride na plano tista "občutljiva stran" tega zmenka. In sicer nakazati punci, da mi je več in da si elim nekaj več z njo.
Velika napaka v tvojem razmiljanju; e to, da si jo povabil na zmenek in ji namenil skromno tevilo kvalitetnih komplimentov, ji je zadosten znak, da ti je zanimiva. Naj me enstvo popravi, če se motim.
Nekateri "iskunseji" pravijo, da sme pokazati prevelikega zanimanja zanjo, ampak da more biti do nje malo osoren, nesramen, kajti to naj bi privlačilo punce?
Prvi del je povsem pravilen, ker noče izgledati kot Copaticus Slovenicus; drugi del pa, temu se reče "negging"...to ne deluje (oz. deluje na tiste z nijo samopodobo -- oblasten, avtokratski starši); ti bi raji samostojno in samozavestno ensko, kajne?
predvsem mislim na manire
Ne sme biti reva in ne sme biti macho -- ampak točno na sredini.
Sicer pa rabi detajlne nasvete...če te zanima, pii na zs.
Tale video ti bo v veliko pomoč, da ne bo postal Copaticus Slovenicus
http://www.youtube.com/watch?v=CkoMbxHQmuM
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.
- Herbert Hoover on engineering
- Herbert Hoover on engineering
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Točno to, nikol nisem štekal, zakaj imajo eni tipi tako potrebo ženskam na zmenku govoriti "zanimiva si mi, všeč si mi...". LOL, če ima malo klikerjev v glavi, ji je itak jasno, da ti je všeč, če si jo ven povabil. Mislim, da pretirana verbalizacija okoli privlačnosti ubija samo privlačnost.
Štekam pa, da je pogosto problem po drugi strani ugotoviti, ali je tip ženski dejansko všeč. To, da je sprejela povabilo na zmenek, še ne pomeni, d asi ji všeč. Ene sprejmejo skoraj vsako vabilo na zmenek. Tu pa potem že pride razumevanje neverbalne komunikacije..
Štekam pa, da je pogosto problem po drugi strani ugotoviti, ali je tip ženski dejansko všeč. To, da je sprejela povabilo na zmenek, še ne pomeni, d asi ji všeč. Ene sprejmejo skoraj vsako vabilo na zmenek. Tu pa potem že pride razumevanje neverbalne komunikacije..
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Džeki, odgovor imaš na dlani:
To se dogaja ravno zato, da ne bi prišlo do:
Džeki napisal/-a:nikol nisem štekal, zakaj imajo eni tipi tako potrebo ženskam na zmenku govoriti "zanimiva si mi, všeč si mi...". LOL, če ima malo klikerjev v glavi, ji je itak jasno, da ti je všeč, če si jo ven povabil.
To se dogaja ravno zato, da ne bi prišlo do:
Pač niso vsi vešči neverbalne komunikacije, pa so zato bolj ziheraši.Džeki napisal/-a:je pogosto problem po drugi strani ugotoviti, ali je tip ženski dejansko všeč. To, da je sprejela povabilo na zmenek, še ne pomeni, da si ji všeč. Ene sprejmejo skoraj vsako vabilo na zmenek. Tu pa potem že pride razumevanje neverbalne komunikacije.
- maniac
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2006
ja, ampak s pretiranim laskanjem ženskam si moški delate medvedjo uslugo, ker izpadete osladni, to je pa velik turn off. zadnjič sem šla na kavo s tipom, ki mi je v eni uri sigurno vsaj petkrat rekel, kako sem lepa. halo?! znam poslušat, zato mi ni treba stokrat povedat ene in iste stvari, poleg tega tako ponavljanje izpade neiskreno (še posebej zato, ker sem povsem povprečna) in že itak mi gredo komplimenti glede moje zunanjosti na živce, ker ne gre za moje dosežke. skratka tip je izpadel kot cucek, ki bi naredil oz. rekel karkoli, da bi me dobil, taki me pa ne zanimajo.
- DonCarleone
- Komunikatorka
*Žuža* napisal/-a:Kaj ti si pa novi moderator?
ne, nisem. ampak medsebojni spori ne sodijo na ta topic. razumeš?
- DonCarleone
- Komunikatorka
predvsem mislim na manire
Ne smeš biti reva in ne smeš biti macho -- ampak točno na sredini.
Sicer pa rabiš detajlne nasvete...če te zanima, piši na zs.
Kakšno obnašanje predstavlja ta "sredina"?
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Da te na silo poskuša poljubit. Nekot mora začutit al pa bit diskretno pozoren na znake, da si tudi ona tega želi. Pač na začetku je vse bolj eno tipanje in prav je tak. Zaradi tega je tudi bolj vznemirljivo......
evo to!
Trouble napisal/-a:vzpostavš telesni stik... roka recimo
evo to!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov