Kaj vas najbolj odbija na zmenku?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 26. Jan. 2012 20:22

Ene ženske pač mislijo, da je izbira njihov privilegij in da so tako dobre, da jim bodo tipi vse tolerirali pol so ful šokirane, ko pr nekem tipu izpadejo.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 26. Jan. 2012 21:20

^^ predvsem bi rekla, da se tipi, ki skenslajo tako bejbo, čisto neutemeljeno počutijo, da so pa oni zdej nekaj posebnega...if u know what i mean ;)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 26. Jan. 2012 22:04

Spet se vrtimo ko mačka okoli vrele kaše. Tebi gre ful v nos, da sem jaz omenil, da "zmenkarjenje" za tipe absolutno ni "fer", ker mi ponavadi moramo pristopat, ve pač ne. Ve spuščate "signale".

In ja, tipi, ko skenslamo eno lepo, ker je butasta, se dobro počutimo. Ne bom ti lagal, dobro dene k egu. Ti pa zdaj rečeš, da se tip neutemeljeno počuti, ko da je kaj posebnega. Kaj je za tipa utemeljen ali neutemeljen občutek, je stvar njegove subjektivne percepcije.
scorpio64
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a scorpio64 » 26. Jan. 2012 22:11

Dejstvo je, da punce ne povabiš ven če ti ni vizualno privlačna. Če ti ne pade v oči takoj ko jo vidiš, ti tudi ne bo do tega da bi jo povabil ven. Glede tega špekulirati se mi zdi brezveze. Šele potem ko jo tudi malo bolj na 4 oči spoznaš (pri pogoju da ti je tudi njena zunanjost všeč) dokončno presodiš ali bi jo povabil na zmenek ali ne.
Če pa me že na pogled ne privabi, pa nima veze če dela v NASI pa ima 10.000$ mesečno, mi ne bo do nje.
Res pa je da si tudi ženska ne more vsega dopustit, če pač vidi da je tip totalno zainteresiran, pa da se bo ona obnašala objestno, jo bo vsak normalen tip z neki dostojanstva odslovil.

lp
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 26. Jan. 2012 23:02

Mislim da ima vsako bitje pravico izbirati partnerja, ne glede na to kakšni so motivi zadaj.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
scorpio64
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a scorpio64 » 26. Jan. 2012 23:18

nisem nikjer napisal da ne sme, napisal sem samo da je pač v človeški naravi da moški najprej pogleda vizualnost, nato notranjost. To ni noben rocket science.

lp
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 26. Jan. 2012 23:22

Fantin napisal/-a:Sem pred skoraj 1 letom doživel prvi in zadnji zmenek s punco, ki me je skenslala zato, ker ji na spoznavnem srečanju nisem dal tiste ljubezni, ki jo pogreša pri svojem očetu. Mi katera pove, kako se punci pokaže ta tip ljubezni? :lol:

Da ne omenjam ene punce, s katero sva se že vse dogovorila glede zmenka; kraj, čas ipd, na koncu me pa ona vpraša: "Kako pa boš prišel?" Ji odvrnem, da z vlakom... Ona me vpraša: "Kako z vlakom? A nimaš avta?" Zatem je začela komplicirat, nato pa z menda najbolj bednim izgovorom nesojeni zmenek odpovedala. :roll: Sem mislil, da kaj takega obstaja le... kje že? Aja, saj res, kje je že tista tema, ko je neka forumovka odprla temo v zvezi s tem, da tip nima avta?

Še konkreten odgovor? Odbijajo me neka super-duper, po možnosti nerealna pričakovanja.

OMG. Še dobro pol, da te je skenslala, tud takšne cvetke obstajajo ja.
In, tako kot je rekel Džeki, ženske imajo preveč pričakovaj od moških na zmenku. Moj primer je bil, dobil sem se enih parkrat z eno punco in se žesnka niti enkrat ni spomnila, da bi pa ja ona plačala vsaj enkrat eno rundo. Znala, je pa na enem tem wanna be dejtu, naročit ne vem koliko pijače, pa se sama ni spomnila( nikoli), da bi pa ono enkrat to prevzela.
Ena punca, je omenila, da je smiselno in logično, da moški plača prvič pijačo ali pa drugič, drži, ampak zdi se mi, da se nekatere punce ne zavedajo, da mi moški nismo neka tvornica denarja in, da nam kot tudi njim denar ne pada iz zraka.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 27. Jan. 2012 8:35

Džeki napisal/-a:Spet se vrtimo ko mačka okoli vrele kaše. Tebi gre ful v nos, da sem jaz omenil, da "zmenkarjenje" za tipe absolutno ni "fer", ker mi ponavadi moramo pristopat, ve pač ne. Ve spuščate "signale".

In ja, tipi, ko skenslamo eno lepo, ker je butasta, se dobro počutimo. Ne bom ti lagal, dobro dene k egu. Ti pa zdaj rečeš, da se tip neutemeljeno počuti, ko da je kaj posebnega. Kaj je za tipa utemeljen ali neutemeljen občutek, je stvar njegove subjektivne percepcije.

Nič mi ne gre "ful v nos", sej se samo pogovarjamo :)

Pač vsak po svoje a ne. Sej zato smo pa na forumu, a ne.

Btw jaz se nikol nisem ibr dobr počutila če sem skenslala koga. Meni na ego paše, ko dobim tistega, ki ga hočem. Ne pa ko skenslam tistega, katerega nočem.

Svašta.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 27. Jan. 2012 11:07

Zvoncica napisal/-a:Meni na ego paše, ko dobim tistega, ki ga hočem. Ne pa ko skenslam tistega, katerega nočem.

Enako
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 27. Jan. 2012 23:00

scorpio64 napisal/-a:Res pa je da si tudi ženska ne more vsega dopustit, če pač vidi da je tip totalno zainteresiran, pa da se bo ona obnašala objestno, jo bo vsak normalen tip z neki dostojanstva odslovil.

Dobitek so tiste, ki si pumpajo ego z blefiranjem.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 28. Jan. 2012 0:12

^^ tega pa ne štekam?
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 28. Jan. 2012 14:35

Mene odbija na zmenku:
- da tip govori samo o sebi, se hvali... Ne maram samovšečne, napihnjene ljudi
- da govori non-stop o svoji bivši, kako je najboljša in jo na zmenku omeni v vsakem tretjem stavku, ta tip očitno ni prebolel bivše in naslednjega zmenka enostavno ni bilo :D Ne rabim povedat, da sem se na zmenku počutila odveč, saj se je vse vrtelo okoli njegove bivše, če je tko fajna pa itak ne bi bila bivša :P

Fajn je, da je fant spoščen, da je tak kot je v resnici, ne pa da "glumi". Poljub je pa odvisen od poteka zmenka.
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a tanF » 28. Jan. 2012 14:51

Enako gre za punce. Se štejem med fante, ki radi poslušajo, ampak ženska, če boš govorila cel večer samo ti mi pa tudi ni všeč. O bivšjih (mojih, njenih) mi pa tudi ni za razglabljat na prvem zmenku. Za takšne stvari je čas ko si nekaj časa skupaj, ker kar je bilo je tak bilo in ne gre spreminjat, samo zamori lahko oba. :roll:
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 28. Jan. 2012 18:03

Zvoncica napisal/-a:^^ tega pa ne štekam?
Izraz Dobitek je mišljen ironično.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 28. Jan. 2012 20:07

Se prav se vsaj delno strinjaš z nama z Akvamarin in ne z moškimi, ki jim ibr sede skenslat eno bejbo?? hehehe.

just checking.

;)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov