Kaj vas najbolj odbija na zmenku?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:59, skupaj popravljeno 1 krat.
-
FTad - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2011
scorpio64 napisal/-a:Na zmenk se ti po mojih izkušnjah najbolj splača peljati punco nekam, kjer se bosta lahko v miru pogovarjala. Jo peljati v kino mi je bilo vedno popolnoma zgrešeno, tam lahko sam gledaš film, kaj dosti pa o njej pa ne moreš izvedeti. Fajn je da jo pelješ nekam, kjer bosta skupaj kaj počela, in če tudi ti zmanjka besed za pogovor, lahko vedno naneseš na kaj smešnega ali provokativnega iz npr. igre biljarda. Biljard, bowling, ročni nogomet (že malo bolj ekstremno)... potem pa še kakšna pjača za piko na i, to je po mojem mnenju idealno, tako boš lahko ustvaril sproščeno atmosfero, lahko jo boš malo bolj spoznal pa še zabavala se bosta.
lp
točno tako, kino zmenki so za pare, ki so že skupaj....
najbolj enostavna je pijača/kava z nekom, ki si ga spoznal šele pred kratkim...
variramo lahko, če poznaš nekoga malce dlje oz veš malo več o tej osebi...
- scharlet19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2011
Temida* napisal/-a:Mene odbije zamujanje na zmenek, pretirano ukvarjanje s svojim mobitelom (odgovarjanje na klice / sms-e), hvaljenje sebe in mene, siljenje v nekaj za kar že prvič povem, da ne bom naredila, preveč vprašanj o bivših in vprašanje, ali bom plačala jaz ali vsak zase ( ).
točno to sm jst doživela prejšni teden.
zamudu je 15 minut ( ker se je zagovoril z bratrancem), potem me je uprašu, če sm ful slabe volje zaradi tega. Mi je že takoj dol padl za vse.
Pol je pisu sms 10 min pomoje. Prej ko sva se menla da se dobiva(po telefonu) je njegov pes laju in se je on zadru: tih bod k te bom užgau(neki v tem smislu). mi je blo že takoj čudn. pol pa itak polom.
to je bil drugi zmenek. (prvi je bil recimo da še kr ok) s tem da me je nakoncu hotu prepričat da gre k men spat. Ni bil niti pameten kej preveč (čeprav po njegovem mnenju nebi našla bolj razgledanega fanta njegove starosti- njegova izjava). zdej nevem a je bil res tok samozavesten pa misl da je nevem kaj, alpa pa ma slabe izkušnje pa je čist zafrustriran
- vis_maior
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ko sem v prejšnjem postu napisala, da je pomembna fizična privlačnost in da mi mora bit tip všeč, če naj bi zmenek uspel in bi prišlo do drugega, nisem mislila (kot so punce s foruma čisto pravilno razumele), da je lepota najpomembnejša, je pa vsaj pri spoznavanju pomembna. če mi je tip že na prvi pogled neprivlačen, potem se niti ne bom spuščala v to, da bi spoznavala njegovo osebnost -lahko, kot prijatelja, kot kaj več pa nikakor.
to ne pomeni, da mora bit tip maneken. MENI mora bit privlačen, pa ma lahko tut štrleča ušesa, vamp ali karkoli že, dokler je meni všeč je to dovolj. ker vsake oči majo svojega malarja in vsakemu je všeč kaj drugega.
tipično posploševanje - manekenka glupa, grda račka inteligentna. nekej ti povem Don...z ljudmi, ki so jim grdi, hodijo ven samo tisti z zelo nizko samozavestjo, ki mislijo, da boljšega tako ne morejo dobiti. pa spet: nekdo, ki je tebi grd, je lahko drugemu najlepši. da ti je lastna punca grda??? nekdo, ki ti je fizično neprivlačen, a se vseeno osebnostno ujameta je lahko tvoj prijatelj. ali se mogoče hočeš sprijaznit s tebi grdo punco, samo zato, da boš lahko rekel, da maš punco, pa da boš imel garantiran sex, potem boš šel pa s prijatelji ven in se slinil po drugih, tebi všečnih deklinah (po možnosti glupih manekenkah)???
najbolj smešno mi pa je, da nekdo odpre temo, v kateri sprašuje za nasvet, mnenje uporabnikov foruma, ko ga ti povejo, jih pa napada. pusti sirovo pri miru, povedala ti je, kot si misli, hotel si mnenje in ga imaš, zdej ga pa prebavi. ni vulgarna, je pa direktna in hvala bogu za take punce!
to ne pomeni, da mora bit tip maneken. MENI mora bit privlačen, pa ma lahko tut štrleča ušesa, vamp ali karkoli že, dokler je meni všeč je to dovolj. ker vsake oči majo svojega malarja in vsakemu je všeč kaj drugega.
tipično posploševanje - manekenka glupa, grda račka inteligentna. nekej ti povem Don...z ljudmi, ki so jim grdi, hodijo ven samo tisti z zelo nizko samozavestjo, ki mislijo, da boljšega tako ne morejo dobiti. pa spet: nekdo, ki je tebi grd, je lahko drugemu najlepši. da ti je lastna punca grda??? nekdo, ki ti je fizično neprivlačen, a se vseeno osebnostno ujameta je lahko tvoj prijatelj. ali se mogoče hočeš sprijaznit s tebi grdo punco, samo zato, da boš lahko rekel, da maš punco, pa da boš imel garantiran sex, potem boš šel pa s prijatelji ven in se slinil po drugih, tebi všečnih deklinah (po možnosti glupih manekenkah)???
najbolj smešno mi pa je, da nekdo odpre temo, v kateri sprašuje za nasvet, mnenje uporabnikov foruma, ko ga ti povejo, jih pa napada. pusti sirovo pri miru, povedala ti je, kot si misli, hotel si mnenje in ga imaš, zdej ga pa prebavi. ni vulgarna, je pa direktna in hvala bogu za take punce!
For I am the answer you seek
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
the dream in your sleep
- mmm
- Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 11. 2011
vis_maior napisal/-a:...veste kak čud filing je kupovat otroško oblekico z nekom, ki ga sploh ne poznaš in ti je še antipatičen?
Ja ampak si pa smotana tud ti, da si pristala na to
Drugače pa... kje jih najdete ...nism si mislu da obstaja tolko nesposobnih tipov
Pa še to, da pričakujete od tipa, da je nevemkolk samozavesten. Fora je v tem, da ima dosti žensk, ki to pričakujejo od tipa, samih dosti večje probleme s samozavestjo.
- vis_maior
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2005
ja mmm, sem seveda sama kriva. samo sem dosti očitno povedala, da moram še v babycenter itd. pa je šel kar z mano. hehe, sploh nisem vedela, kaj naj mu še rečem, da bo dojel, da mi ni, ne maram bit pa zlobna do ljudi, pa sem si mislila, pa naj gre. je bila pa čudna izkušnja, that's all
da pričakujemo od tipov, da so samozavestni: saj oni od nas tut. kdo pa mara punco, ki tiho sedi v kotu, si ni všeč kako izgleda...pač preferiramo samozavesni pristop na prvem zmenku oz. odbija nas nesamozavestni. tema je, kaj vas na prvem zmenku odbija: nesamozavest.
kako težko pa je bit na prvem zmenku samozavesten je pa že druga stvar
da pričakujemo od tipov, da so samozavestni: saj oni od nas tut. kdo pa mara punco, ki tiho sedi v kotu, si ni všeč kako izgleda...pač preferiramo samozavesni pristop na prvem zmenku oz. odbija nas nesamozavestni. tema je, kaj vas na prvem zmenku odbija: nesamozavest.
kako težko pa je bit na prvem zmenku samozavesten je pa že druga stvar
For I am the answer you seek
the dream in your sleep
the dream in your sleep
-
intermezzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2012
Meni se pa zdi, da si ti malo preveč konflikten in se želiš kregat in ne sprejmeš normalno drugega mnenja.
Resno, jaz sem se tudi začudila zdaj ko sem prebrala da si star 20 in pač še nisi imel resne punce (s tem ni nič narobe, imaš še dosti časa ), ampak zvenel si mi vsaj kot nek 25letnik, ki ima za sabo eno do dve resni zvezi in zadnje čase kup ponesrečenih dejtov.
Glede na to, da še nisi izvedel raznih skrivnosti resnih zvez, se tu strinjam s flesherko. Mi ti tu nočemo nič slabega, ampak smo tu več ali manj punce ki smo dale že skozi kakšno resno zvezo, zato imamo takšen pogled.
Nehaj se sekirati za to, kdaj boš dobil dekle ali jo sploh ne boš, živi življenje, hodi ven, bodi to kar si, upaj si ogovoriti zate najlepše dekle v lokalu/diskoteki/NUK-u kjerkoli že, če ti bo padla v oči. Star si 20, come on, relax
Mimogrede; ni rečeno da boš ti moral ogovoriti katero. Če boš izžareval neko samozavest, karizmo, verjemi da bodo punce same dale nek znak da se jim lahko približaš, če že ne boo pristopile kar do tebe.
Resno, jaz sem se tudi začudila zdaj ko sem prebrala da si star 20 in pač še nisi imel resne punce (s tem ni nič narobe, imaš še dosti časa ), ampak zvenel si mi vsaj kot nek 25letnik, ki ima za sabo eno do dve resni zvezi in zadnje čase kup ponesrečenih dejtov.
Glede na to, da še nisi izvedel raznih skrivnosti resnih zvez, se tu strinjam s flesherko. Mi ti tu nočemo nič slabega, ampak smo tu več ali manj punce ki smo dale že skozi kakšno resno zvezo, zato imamo takšen pogled.
Nehaj se sekirati za to, kdaj boš dobil dekle ali jo sploh ne boš, živi življenje, hodi ven, bodi to kar si, upaj si ogovoriti zate najlepše dekle v lokalu/diskoteki/NUK-u kjerkoli že, če ti bo padla v oči. Star si 20, come on, relax
Mimogrede; ni rečeno da boš ti moral ogovoriti katero. Če boš izžareval neko samozavest, karizmo, verjemi da bodo punce same dale nek znak da se jim lahko približaš, če že ne boo pristopile kar do tebe.
*.*
-
HopeStar357 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2011
Mene moti, ce tip cel cas razlaga recimo o svoji sluzbi al pa o faxu. Ok, sej ksno stvar ze poves, ne pa eno uro razglablat kok mas dela, kok zasluzis, kok je en sodelavc nadlezen itd.
Pa tud ce je fant cist resen in nesproscen, mi ni ravno vsec. Mam raje ce se zafrkava in se smejem zravn, ko pa da mam cel cas ene resne debate
Pa enkrat se mi j zgodil, da tip ni prisel lih trezen, no pomoje ni treba povdarjat, da sem sla po par minutah. S pijanimi se pa nimam namena pogovarjat, tko da tole je tud en velik minus
Pa tud ce je fant cist resen in nesproscen, mi ni ravno vsec. Mam raje ce se zafrkava in se smejem zravn, ko pa da mam cel cas ene resne debate
Pa enkrat se mi j zgodil, da tip ni prisel lih trezen, no pomoje ni treba povdarjat, da sem sla po par minutah. S pijanimi se pa nimam namena pogovarjat, tko da tole je tud en velik minus
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Sem pred skoraj 1 letom doživel prvi in zadnji zmenek s punco, ki me je skenslala zato, ker ji na spoznavnem srečanju nisem dal tiste ljubezni, ki jo pogreša pri svojem očetu. Mi katera pove, kako se punci pokaže ta tip ljubezni?
Da ne omenjam ene punce, s katero sva se že vse dogovorila glede zmenka; kraj, čas ipd, na koncu me pa ona vpraša: "Kako pa boš prišel?" Ji odvrnem, da z vlakom... Ona me vpraša: "Kako z vlakom? A nimaš avta?" Zatem je začela komplicirat, nato pa z menda najbolj bednim izgovorom nesojeni zmenek odpovedala. Sem mislil, da kaj takega obstaja le... kje že? Aja, saj res, kje je že tista tema, ko je neka forumovka odprla temo v zvezi s tem, da tip nima avta?
Še konkreten odgovor? Odbijajo me neka super-duper, po možnosti nerealna pričakovanja.
Da ne omenjam ene punce, s katero sva se že vse dogovorila glede zmenka; kraj, čas ipd, na koncu me pa ona vpraša: "Kako pa boš prišel?" Ji odvrnem, da z vlakom... Ona me vpraša: "Kako z vlakom? A nimaš avta?" Zatem je začela komplicirat, nato pa z menda najbolj bednim izgovorom nesojeni zmenek odpovedala. Sem mislil, da kaj takega obstaja le... kje že? Aja, saj res, kje je že tista tema, ko je neka forumovka odprla temo v zvezi s tem, da tip nima avta?
Še konkreten odgovor? Odbijajo me neka super-duper, po možnosti nerealna pričakovanja.
-
intermezzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2012
Hahahahaha, tale z vlakom je zmagovalna. Potem bi bla pa največja fora, da bi mel pa doma cel vozni park hudih avtov. Z "vlakom" pa testiraš kao potencialne... LOL
Drugače pa, trola, kaj naj drugega rečem. Js sm se v življenju dosti prevozila z vlakom, še zdaj se pravzaprav kdaj usedem na vlak in morm rečt, da včasih vidim take fantke gor, da je bolje da se ne vozijo sami v avtu in dajo svojo lepoto na ogled več ljudem
Drugače pa, trola, kaj naj drugega rečem. Js sm se v življenju dosti prevozila z vlakom, še zdaj se pravzaprav kdaj usedem na vlak in morm rečt, da včasih vidim take fantke gor, da je bolje da se ne vozijo sami v avtu in dajo svojo lepoto na ogled več ljudem
*.*
- sarimari
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2011
Se strinjam z tisto, ki je napisala, da tut ženske nismo cvetke. Imam nekaj kolegic, ki se tok arogantno obnašajo do fantov na zmenkih, pol se pa čudijo, da se po prvem vse konča. Itak je najbol važno kak avto ma, kuk ma plače na mesec... jao
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov