Kaj vas najbolj odbija na zmenku?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 23. Jan. 2012 17:42

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:00, skupaj popravljeno 1 krat.
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 23. Jan. 2012 17:46

sirova štručka napisal/-a:pa kaj obstajajo samo topoglave manekenke in brihtne grde račke?
Me res zanima kak dolgo bi zveza štimala, če bi te punca samo na mentalni ravni privlačla.

Zdi, se mi, da greš v skrajnost. Rekel sem raje malo gršo punco, ki je vsaj malo pametna, kot pa praznoglavo missico. Tu govorim o izbiri ali-ali , ne posplošujem, pa ničesar. Razumeš? :)
Uporabniški avatar
intermezzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a intermezzo » 23. Jan. 2012 17:47

Bi rekla, da si poln nekih neutemeljenih predsodkov. Imaš morda slabe izkušnje s kakšnimi pač bolj lepimi dekleti in si si zato izoblikoval takšno "mnenje"?
Pomoje, da vsak normalen človek ki tudi išče resno zvezo, bo sigurno dal nekaj tudi na to, da mu je oseba privlačna, lepa v njegovih očeh, ne pa da bo rekel; "Ja res je bolj grda račka, ampak z njo se vsaj lahko kaj pametnega menim." WTF, pa da bi jaz slišala da moj partner to misli o meni, bi postal kaj kmalu samski.
Daj razloži, kakšen pa ti je potem seks z osebo ki te vizualno ne privlači kot mogoče bi te neka bolj lepa punca? Seksaš z mislijo na to, kako je ona pametna?

Ne zamerit, ampak če govorim z lastnega gledišča; moj (potencialni) partner mi mora bit privlačen, da z njim sploh lahko karkoli začenjam, jasno če se izkaže da se ne ujameva najbolje na intelektualni ravni, da mu tudi wow videz ne bo nič pomagal.
Predvsem se otresi predsodkov in povabi kdaj ven kakšno tisto izmed talepših deklet; boš bil presenečen. ;) Če pa boš razmišljal samo o tem, da so lepe punce bolj tupe in da se znajo menit samo o cunjcah in kozmetiki, pa boš, na žalost, tudi naleteval samo na takšne primerke.
*.*
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 23. Jan. 2012 18:01

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:00, skupaj popravljeno 1 krat.
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 23. Jan. 2012 18:13

sirova štručka napisal/-a:
DonCarleone napisal/-a:Zdi, se mi, da greš v skrajnost. Rekel sem raje malo gršo punco, ki je vsaj malo pametna, kot pa praznoglavo missico. Tu govorim o izbiri ali-ali , ne posplošujem, pa ničesar. Razumeš? :)

Ne ne razumem :P
Posplošuješ ti, ker daješ grdi rački naslednje lastnosti:
"da bo ta ista oseba imela kaj pametnega za povedat, da ima neko razumevanje, da je vsaj malo razgledana itd."
manekenko (verjetno sinonim za luštno punco) pa si že vnaprej označil za topoglavo in poleg tega:
"ne zna ničesar drugega govoriti kot o oblekcah, kozmetiki, poslušat njene dologčasne zgodbice o nekih njenih prijatljicah za katere niti čul nisem."

Pa me zanima kaj pa manekenka z lastnostmi grde račke?
Verjetno si ti izvez njene lige in niti ne bi upal ciljati tako visoko.
Poleg tega pa, dejansko si predstavljaš bit z osebo, ki jo boš imel za malo gršo oz. za grdo račko? Bi ji potem sploh dal kak kompliment glede videza in ali bi ti bili potemtakem laž? Kako dolgo misliš, da bi ti vstajal na tako, ki te ne bi fizično privlačila?

Nisem rekel, da videz ni pomeben, ampak govorim, da ni najpomebnejše, zato sem navedel tisti primer o manekenki in grdi rački. So mi pač bolj pomebne druge stvari, od te. To, da ženske zgleda povprečno je meni poplnoma dovolj, ne rabi zdaj izgledat kot Adriana Lima, da bi jo sedaj bolj cenil kot ostale.
To pa kaj je nekomu lepo in nekomu ne, je pa poplnoma relativna stvar, tak da to zadnje vprašanje je nesmiselno malo.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 23. Jan. 2012 18:13

DonCarleone napisal/-a: Raj imam neko grdo račko, s katero se bom lahko vsaj nekaj pametnega pogovoril oz., da bo ta ista oseba imela kaj pametnega za povedat, da ima neko razumevanje, da je vsaj malo razgledana itd.

vedno znova me presenečajo izjave kot je tale: "Raj mam grdo račko...". Like WTF? a bejž no. in kaj ji pol rečeš? ful si pametna, zato te mam rad. sicer si grda, ampak se mam s tabo kaj za pogovarjat. :roll: ok, pretiravam, ampak tebi MORA biti ljubljena oseba najlepša na svetu. in si ne predstavljam kako gnilo se mora počutiti punca, ki je v očeh svojega fanta grda račka. no comment. (a si upaš dat to prebrat svoji punci?)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
scorpio64
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a scorpio64 » 23. Jan. 2012 18:18

Na zmenk se ti po mojih izkušnjah najbolj splača peljati punco nekam, kjer se bosta lahko v miru pogovarjala. Jo peljati v kino mi je bilo vedno popolnoma zgrešeno, tam lahko sam gledaš film, kaj dosti pa o njej pa ne moreš izvedeti. Fajn je da jo pelješ nekam, kjer bosta skupaj kaj počela, in če tudi ti zmanjka besed za pogovor, lahko vedno naneseš na kaj smešnega ali provokativnega iz npr. igre biljarda. Biljard, bowling, ročni nogomet (že malo bolj ekstremno)... potem pa še kakšna pjača za piko na i, to je po mojem mnenju idealno, tako boš lahko ustvaril sproščeno atmosfero, lahko jo boš malo bolj spoznal pa še zabavala se bosta.

lp
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 23. Jan. 2012 18:19

...
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 23. Jan. 2012 18:28

sirova štručka napisal/-a:
DonCarleone napisal/-a:To pa kaj je nekomu lepo in nekomu ne, je pa poplnoma relativna stvar, tak da to zadnje vprašanje je nesmiselno malo.

Jah sam si pisal o "grši punci", torej bi bila tebi grša :P
Pa lepa ti mora bit, ne povprečna. Prelepa mora bit v tvojih očeh.
Koliko punc si že imel?

Misliš resnih punc? Nisem še imel nobene resne zveze. :) Zakaj pa ?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 23. Jan. 2012 18:31

...
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 23. Jan. 2012 18:33

Star sem 20 let. No do kakšnega zaključka si pa prišla sedaj? :D
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 23. Jan. 2012 18:52

^^da nisi tako pameten/izkušen, kot si misliš. Če punca tebi na prvi pogled ne bo všeč, verjemi, da niti ne boš imel možnosti izvedeti, da je tako izredno pametna in zanimiva oseba. Primeri, da se resni prijatelji kasneje odločijo za zvezo, so prej izjema, kot pravilo. Ko boš enkrat imel resno zvezo, ko boš parkrat prebolel razpad zveze in se soočil s težavami iz realnega življenja (eno leto po srednji šoli pomoje vsega tega še nisi doživel), takrat pa pridi pametovat o tvoji grdi ženi, ki te zrajca, ko ti recitira pitagorov izrek, medtem pa tvoja soseda, ki je vizualno popolna, tebi tiča ne dvigne, ker nima končane 8 stopnje izobrazbe. Do takrat, pa ne bit najbolj pameten.

LP
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 23. Jan. 2012 19:00

...
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 23. Jan. 2012 19:02

Ne bit tako vulgarna, lahko tudi določene stvari razložiš na lepši način. I ne ni mi treba recitirati enačbo pitagorovega izreka, da bi dokazala, da je pametna, so še tu mnoge druge stvari.
Sicer, pa ima vsak svoje mnenje, v tvojem komentarju pa opažam, da si rahlo nervozna in, da svoje mnenje enostavno vsiljuješ drugim.
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 23. Jan. 2012 19:10

sirova štručka napisal/-a:da se je slovenc z novim nickom prijavil na forum :lol:

ne res, praviš:
"Enostavno ne vem kako se pogovarjat, pravijo, da ponavadi prijateljski čvek na zmenku pomeni napačno sprejemanje oz. razumevanje iz nasprotne strani"
Ponavadi, če moški žensko povabi na pijačo jo z željo, da bi se iz tega izcimilo kaj več. In to bi lahko vsaki ženski bilo jasno.
Tako da ona ne bo nič napačno razumela, samo zanimiv ji ne boš zadost, da bi vidla v teb svojega princa, zato boš lahko samo prijatelj.
Zakaj ji pa ne boš zanimiv? Med drugim tud zato, ker je ne boš obravnaval kot žensko, ampak kot prijateljico :lol: kako je vse povezano.
Že malo prej si pisal, da imaš raje grdo račko, s katero se boš lahko pogovarjal. Ja potem pa imej ti punce za pogovarjat, ampak tako še dolgo ne boš seksal in vedno boš samo prijateljica s tičkom.

Dovolj si povedala, da si lahkomoralna oseba, zato pa je bila takšna rekacija, mi je zdaj vse jasno. :lol:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov