Kaj vas najbolj odbija na zmenku?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 17. Mar. 2012 15:00

Jaz mislim, da sem že ene, huh, desetkrat plačala tipom pijačo.
Ene trikrat sem zunaj sama kupla pa mu nesla, da sem navezala stik.
Ene dvakrat sem šla do njega in rekla, če gre z mano na pijačo pa jo pol seveda tu plačala, čeprav sem se mogla skregat.
Bil je primer ko sem mogla ful na hitro odit pa sem pri šanku plačala za oba. Tip se je pol pizdo na mene naslednjič ampak ja :D
Drugače pa po navadi jaz izberem lokal in potem včasih rečem, da bi jaz plačala, ker sem pač izbrala lokal pa da bo potem on naslednjič, ko boma šla kam po njegovi izbiri. Ali pa podobne varijante, ko pride v moj kraj pa pač rečem, da ko boma pri njem v njegovem domačem kraju da pa bo on plačal.

In meni ni fajn, da mi nekdo plača pijačo, ker potem mi včasih ni tolko kul, da bi še kdaj šla kam z njim in grem samo iz razloga, ker se pač čutim dolžno ^^ Sicer je to redko, ampak se je že zgodilo.

Ko pa se večkrat dobiva pa je menda ja logično, da ne bo samo fant plačeval. Mislim, da je ta stereotip moškega kao providerja kr nekaj in, da kdo še k temu stremi res ni normalen.
A potem, če se strinjamo s tem, da moški pač dvorijo in plačujejo itd. kot je blo tam nekje v srednjem veku se strinjamo tudi s tem, da ženska spada v kuhno pa za štedilnik? Ne bi rekla.
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 17. Mar. 2012 15:07

Žuža, ne, niti približno se ne dogaja na tak način. :P Poskusim si plačat, pa ne tako, da malo iz vljudnosti držim denarnico :D, ampak če fant vztraja, da bo plačal za oba, potem pač popustim, ker se res ni vredno prerekati. Mi pa ni tako fino kot bi mi lahko bilo in si mislim, da fant najverjetneje da preveč na ene arhaične in nepotrebne družbene norme, če mu toliko pomeni, da bi meni nekaj plačeval. :P
Zadnjič spremenil *Lani*, dne 17. Mar. 2012 15:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 17. Mar. 2012 15:09

katy. napisal/-a:Ene trikrat sem zunaj sama kupla pa mu nesla, da sem navezala stik.

tole mi je zeloooo všeč :)
hej norci :)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 17. Mar. 2012 15:17

katy. napisal/-a: In meni ni fajn, da mi nekdo plača pijačo, ker potem mi včasih ni tolko kul, da bi še kdaj šla kam z njim in grem samo iz razloga, ker se pač čutim dolžno ^^

a to pa ni srednjeveško? lol. proti usluge po sili.

srednjeveško je že to, da ženska KARKOLI stori za moškega po neki feministični definiciji, ki je dandanes zelo popularna.

in to, da moški dobi večjo plačo za enako delovno mesto pa ni srednjeveško? in to, koliko žensk sedi v našem krasnem parlamentu ne predstavlja srednjeveškosti?

hočem reči, da meni osebno asociacije na srednjeveškost vsekakor ne predstavlja plačilo pijače z moške strani. ampak vse kaj drugega.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Žuža* » 17. Mar. 2012 15:19

slovenc79 napisal/-a:
katy. napisal/-a:Ene trikrat sem zunaj sama kupla pa mu nesla, da sem navezala stik.

Valda, samo da se tebi ni treba pretegnit. :lol:
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 17. Mar. 2012 15:23

claire napisal/-a:
katy. napisal/-a: In meni ni fajn, da mi nekdo plača pijačo, ker potem mi včasih ni tolko kul, da bi še kdaj šla kam z njim in grem samo iz razloga, ker se pač čutim dolžno ^^

a to pa ni srednjeveško? lol. proti usluge po sili.

srednjeveško je že to, da ženska KARKOLI stori za moškega po neki feministični definiciji, ki je dandanes zelo popularna.

in to, da moški dobi večjo plačo za enako delovno mesto pa ni srednjeveško? in to, koliko žensk sedi v našem krasnem parlamentu ne predstavlja srednjeveškosti?

hočem reči, da meni osebno asociacije na srednjeveškost vsekakor ne predstavlja plačilo pijače z moške strani. ampak vse kaj drugega.

Te protiusluge po sili delam tudi drugače. Mislim po sili, to je zdaj tak tak.. Pač včasih dam človeku tudi drugo priložnost ne samo zato, ker bi mu pač še jaz rada palčala pijačo ampak ker sem i zdi pač fer. Dokler ne kdo ne naredi nečesa res narobe oz. se ne izkaže, da gre za neke res vleike razlike v pogledih ga ne odjebem kot kolega ;)

Tudi vse stvari, ki si jih napisala so mi kr nekaj, ampak verjemi, če bi blo več ljudi kot sem jaz teh razlik ne bi bilo oz. jaz jih ne vzpodbujam ampak obsojam. Zate pa ne vem.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 17. Mar. 2012 15:24

^^(2 gor) velik raje vidim da sem eni punci dejansko všeč, kot pa da moram eno snobovsko "kraljično" osvajat.. všeč mi je ker je preprosto pa iskreno, brez trapastega kompliciranja..

saj jaz bi tudi to naredil, če se ne bi ženske (večinoma) tak nedosegljivo pa hladno obnašale..
hej norci :)
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 17. Mar. 2012 15:29

Po prebranem lahko sam recem, da sodobne moske so prisle do take stopnje, da zenskam nimajo kaj drugega za dati, razen svojega penisa.
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 17. Mar. 2012 15:37

*Žuža* napisal/-a:
slovenc79 napisal/-a:

Valda, samo da se tebi ni treba pretegnit. :lol:

Pol pa jokaš doma zakaj te ni opazil :wink:
Saj ne rečem, da ni kul če pride fant do tebe.. ampak včasih ko sem z družbo niti ne pričakujem, da bi kdo pristopil, sploh če so kolegi zraven :)
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 17. Mar. 2012 15:42

^^ na to sem pa tudi jaz posmilila... (se nanaša na post od Akvamarin)

slovenc, za tebe so itak use "kraljične" (ja, to si že tko 100x napisal, v vseh temah, kamor si lahko - pa nevem no, kje sploh te besede najdeš?)
toliko žensk je, ti pa praviš, da se jih večina dela nedosegljivo..wtf? če se ti pa res tko zdi, pa mogoče mal zniži svoje kriterije, bo vse drugač.
ker se mi zdi, da je tista čist prav napisala, ja, da se le neboš rabu pretegnit (mogoče si pa dzaj celo ti tista "kraljična"?). Bod dec pa pristop do ženske, ne pa čakat, da bo ona do tebe, s takimi bedastimi izgovori (ala nedostopne kraljične). Prou že nažiuce mi gre - pa sigurno ne samo meni - verjetno celo tebi, pa si tega ne priznaš
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 17. Mar. 2012 16:02

one more time.

katy. napisal/-a:Tudi vse stvari, ki si jih napisala so mi kr nekaj, ... oz. jaz jih ne vzpodbujam ampak obsojam. Zate pa ne vem.

claire napisal/-a: hočem reči, da meni osebno asociacije na srednjeveškost vsekakor ne predstavlja plačilo pijače z moške strani. ampak vse kaj drugega.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 17. Mar. 2012 16:18

slovenc79 napisal/-a:^^(2 gor) velik raje vidim da sem eni punci dejansko všeč, kot pa da moram eno snobovsko "kraljično" osvajat..

Če ti ženska hoče po vsej sili plačat pijačo, ti predlagam, da v enega od zelo verjetnih scenarijev vključiš tudi tole:
katy. napisal/-a:meni ni fajn, da mi nekdo plača pijačo, ker potem mi včasih ni tolko kul, da bi še kdaj šla kam z njim in grem samo iz razloga, ker se pač čutim dolžno.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 17. Mar. 2012 16:23

Akvamarin napisal/-a:Po prebranem lahko sam recem, da sodobne moske so prisle do take stopnje, da zenskam nimajo kaj drugega za dati, razen svojega penisa.

to pa sploh ni res. ogromno lahko dajo, se pa tradicionalne vloge brišejo.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 17. Mar. 2012 16:28

slovenc79 napisal/-a:

Ne enkrat, celo trikrat si mu kupila, pa celo nesla, da bi te opazil?

Draga Katy ti cestitam na vstrajnost, ker tipi ne rabijo, da jim trikrat kupis in neses pijaco pa da dojamejo, ce si jim vsec.

Slovenc79, ti si vecja kraljicna kot tiste, ki jih skoz opisujes.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 17. Mar. 2012 16:33

Zaradi enega piva, toliko kompliciranja :roll: , jaz plačam , p če je dekle ali pa fant zraven :D , če pa drug prej denar gor da, pol pa on plača ane, ne kompliciram.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov