Kaj vas najbolj odbija na zmenku?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 27. Feb. 2012 18:53

DOVOLJ.
NAZAJ NA TEMO.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 27. Feb. 2012 21:50

Džeki napisal/-a:Ena razlika je med spoloma in to važna. Tipi moramo bit taktični, če hočemo kaj. Ne glede na to, kaj hočemo, zvezo, ONS ali karkoli.

Ženske pa lahko samo napadete pa ste zmagale. :D

:!: bistvena razlika in dejstvo, ki ga ženske zelo dobro izkoriščajo. Moški se nikoli ne bo brano spodobno izgledajoče in urejene ženske, medtem, ko ženska bo samo pijana pristala na kako flirtanje iz prve pa kako roko na stegnu itd.

malo sočustvujem s tistim tipom, ker ni nardil v bistvu čist nič narobe. Probaval je teren in ni naletel na odklonilnost od punce, ki mu je očitno bla všeč in tega dejstva se je seveda ona dobro zavedala in se mu je zato zdelo da se ujameta. Njej pa seveda nekaj ni pasalo oz. ji ni bil dovol lep al kaj jaz vem pa je to lepo skrivala celo srečanje pol pa ga odjebala prek smsov. Zakaj si pa sploh pristala na vse to in the first place? Že res, da je bil zelo hiter ampak spet lahko tu razliko med spoloma omenimo, ker v obratni situaciji ne bi noben tip rekel ne, če bi, kot rečeno, punca vsaj spodobno, če ne že dobro zgledala.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
scorpio64
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a scorpio64 » 27. Feb. 2012 22:57

Uglavnem, če hočmo tipi žensko očarat na zmenku, moramo vse iz prve narediti prav, edino če je ženska res totalno zacopana vate, potem je malo lažje... Napak si praviloma ne smemo dopuščat. S tem da ženske pa tako kot je Džeki rekel, dovolj je da pokažete zanimanje in če dobro izgledate se bomo tipi hitro ujeli... tako na žalost je.
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Žuža* » 27. Feb. 2012 23:13

Dioniz napisal/-a:malo sočustvujem s tistim tipom, ker ni nardil v bistvu čist nič narobe.

Nič. Razen tega, da jo je strateško povabil v kino, kjer je potem pol ure premišljeval kako in kje bi jo sedaj prijel al še boljše, kar zalizal iz prve. Ker je tema in je to toliko lažje. Pa še umaknit se mu nima kam. To, oprosti, pritiče petnajstletnikom ne pa dvajsetinnekaj-letnikom.

Da se razumemo, če ženski to ne paše je seveda fair, da to pokaže takoj (pač umakneš roko s stegna. V najslabšem primeru pa sebe iz dvorane.) Ker sicer, verjamem, da je tip lahko zbegan ko potem dobi sms "naslednjega srečanja ne bo". :D
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 27. Feb. 2012 23:16

*Žuža* napisal/-a:Nič. Razen tega, da jo je strateško povabil v kino

kaj je pa s tem narobe? pač je probal nekaj, ker mu je bla punca všeč in se je odločo za kino. Kaj je pa ona mislila, da jo povablja v kino, ker mu je motion picture všeč?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *Žuža* » 27. Feb. 2012 23:30

:eek: :eek: Ja đizs no, eni hodijo (hodimo) v kino gledat film, ne pa se lizarit. Zdej, če je tebi to edino logično sosledje, ne posplošuj na vso moško populacijo.

Saj se strinjam, da je kino precej beden kraj za zmenek, ampak... :D
Uporabniški avatar
DiNozzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2011
Kraj: Divjina

Neprebrana objavaNapisal/-a DiNozzo » 28. Feb. 2012 6:06

Malo bom posegel nazaj:

Feedback -- če je punca fantu všeč, jo bo slednji povabil na naslednji zmenek; če je fant punci všeč, bo slednja povabilo na zmenek sprejela.
Brez filo-zofike ;)

s0nckic4 napisal/-a:tisti, ki pa imate težave z razumevanjem ali je ženska zainteresirana, evo vam par klipov

Ali pa si preberete kakšno knjigo a la "Body Language". Jaz sem tako knjigo prebral preden sem šel na razgovore za službo...in notri je bilo tudi nekaj o tem napisanega.
Recimo Cabeceo (tango je res super stvar) bi lahko bila osnova spogledovanja, če bi bili ljudje bolj pismeni oz. bralni.
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.

- Herbert Hoover on engineering
Uporabniški avatar
Alena
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Alena » 28. Feb. 2012 17:32

Dioniz napisal/-a:
malo sočustvujem s tistim tipom, ker ni nardil v bistvu čist nič narobe. Probaval je teren in ni naletel na odklonilnost od punce, ki mu je očitno bla všeč in tega dejstva se je seveda ona dobro zavedala in se mu je zato zdelo da se ujameta. Njej pa seveda nekaj ni pasalo oz. ji ni bil dovol lep al kaj jaz vem pa je to lepo skrivala celo srečanje pol pa ga odjebala prek smsov. Zakaj si pa sploh pristala na vse to in the first place? Že res, da je bil zelo hiter ampak spet lahko tu razliko med spoloma omenimo, ker v obratni situaciji ne bi noben tip rekel ne, če bi, kot rečeno, punca vsaj spodobno, če ne že dobro zgledala.

A je tole bilo mišljeno za moj primer? Kako boš pa spoznal človeka, če ne speljal nek pogovor vsaj za kako uro? Če bi mi bil res totalno anti oz. bi naredil kakšno ogromno napako že na začetku, bi pa rekla, da mi ni več za ostati in odšla. V tem primeru pa sem spila tisto pijačo ali dve z njim. Me zanima, koliko bi vas bilo toliko načelnih, da bi sploh odgovorili na sms v stilu kot sem mu jaz, ko me je po tistem srečanju povabil v savno. Po eni strani si želite iskrenosti pri punci, četudi to pomeni zavrnitev, po drugi strani pa potem dlakocepsko pametujete o tem, kako bi lahko že na začetku po nekaj minutah odpeketala iz kraja srečanja, da slučajno ne bo po uri druženja že razvil kakšnega upanja.

Simpatičen mi JE bil, a se karakterno nisva ujela. Kaj več še rabiš vedet? Očitno težko prenašaš zavrnitve, četudi se zgodijo ob pravem času, glede na to, da praviš, da sem svoje namene skrivala celo srečanje. Kaj sem pa skrivala? Si bil tam, da veš kako je pogovor izgledal in lahko analiziraš? Pogovarjala sva se v tonu v kakršnem se pogovarjam z naključnim znancem, s katerim se dolgo nisva videla, pa izmenjava nekaj besed, le da se je najino srečanje zavleklo v enourno pogovarjanje ob brezalkoholni pijači. Niti enega znaka zanimanja nisem pokazala, vsaj ne v smislu flirtanja. Ne vem, a tista ena ura je zate že en teden ali mesec druženja, da bi se mogla v isti minuti odločiti, ali naj ostanem tam ali grem, ko še ni utegnil ziniti kaj več kot "zdravo"? Ajme no.
:lach:
Pameten človek ne pove vsega, kar misli, a misli vse, kar pove.
(francoska modrost)
Cant_sleep_tonight
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Cant_sleep_tonight » 28. Feb. 2012 17:38

cestitam, za, prebrano, knjigo!
pa, da, si, naredim, malo, reklame..tudi, sam, sem, se, podal, v, knjizevne, vode, in, ze, pisem, prvo, knjigo.."How, To, Take, A, Dump, In, 12, Steps,".
mesanica, filozofije,, znastveno, fantastike, z, kanckom, tragedije!
Upam, da, bo, moja, revolucionarna, metoda, nekega dne, postala, osnova sranja

Lp
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *Žuža* » 28. Feb. 2012 17:41

Cant_sleep_tonight napisal/-a: mesanica, filozofije,, znastveno, fantastike, z, kanckom, tragedije!

...pa veliko vejic. :D
Uporabniški avatar
Alena
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Alena » 28. Feb. 2012 17:44

V skladu s tvojim vzdevkom smatram, da nisi spal že nekaj dni, saj ti je pravilna postavitev vejic očitno španska vas. Upam, da si si priskrbel vsaj kakšnega dobrega lektorja.
Pameten človek ne pove vsega, kar misli, a misli vse, kar pove.
(francoska modrost)
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 29. Feb. 2012 9:09

mogoče, je, pa, to, njegova, tehnika,. :)
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 29. Feb. 2012 15:51

a 12 korakov je? :eek:
js poznam dva: forget, move on. :lol:
As your lover describes you, so you are.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 29. Feb. 2012 15:55

^^ Domnevam, da ne poznaš pomena fraze 'to take a dump' :D
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 29. Feb. 2012 15:56

jao, pozabla na dobesedni pomen, mi je metaforičen bližje. :D
As your lover describes you, so you are.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]