Kaj vas najbolj odbija na zmenku?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Alena napisal/-a:šele potem prideš do faze, ko sledi obisk kina, bazena itd.
kaj ljudje delate v kinu takega, da se vam to zdi nekaj tak intimnega? Saj pa v kinu gledaš film al vi hodite v kaka drugačna kina kot jaz?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Alena - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2012
Jaz grem gledat filma, tipi si pa kaj hitro to prevedete v "to je prilika, da jo poljubim/dam roko na njeno stegno/____(vstavi poljubno)". Poleg tega, ko si z nekom še na stopnji spoznavanja in še "tipaš" teren, ali ti karakter ustreza ali ne, ali ti postaja všeč tudi vizualno (v kolikor ni bilo že zaljubljenosti na prvi pogled), se v kinu pač ne moreš spoznavati, vsaj skozi pogovor ne. Film lahko pogledam s prijateljico, z nekom, ki ga še ne poznam, pa se želim najprej spoznati.
Pameten človek ne pove vsega, kar misli, a misli vse, kar pove.
(francoska modrost)
(francoska modrost)
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
^^ pa dejansko taki obstajajo...na žalost in to taki, nad 35
-
Alena - Sramežljivka
Džeki napisal/-a:Ja, pri 15 letih.
Da bi tip, star 25-30 let žensko peljal v kino, da jo lahko šlata? Lol.
Dejansko sem to že doživela pri tipu staremu 28 let. Ni zdaj šlatal, je pa roko položil na stegno, kot da sva že par, pred kino srečanjem pa sva se videla samo 2x. Ne biti tako prepričan o nečem, česar še pač nisi slišal. Doživel bolj težko, glede na to, da si fant/moški.
Tako da, mene več nobeden ne dobi na take in podobne finte, če sva šele komaj odkrila kaj kdo počne v življenju in kam zahaja v soboto zvečer.
(francoska modrost)
(francoska modrost)
-
Alena - Sramežljivka
Ah kje. Se spomnim, da mi je po tistem filmu pisal takoj, ko sem prišla domov, če kmalu spet ponoviva film, a pri njemu doma (imel je svoje stanovanje), in takrat je kar zasmrdelo po obupu, ali je bil pa preprosto eden tistih, ki mu je bilo takšno hitenje že utečena disciplina. Sem mu odpisala nekaj takega kot "hvala za povabilo, a se mi zdi, da se nisva najbolj ujela, zato naslednjega srečanja ne bo". Tip pa čisto prizadeto nazaj, da se pa njemu ni zdelo, da se nisva ujela, ker se je on z mano super ujel. Tisti sms sem pa kar lepo zbrisala in ignorirala, ker sem videla, da sploh ne razume, kaj pomeni, da se z nekom ujameš. Ujemanje ne more biti enostransko, a po njegovo je to očitno možno.
(francoska modrost)
(francoska modrost)
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
claire napisal/-a::stupid:
a si ga vsaj namočil že? ker pred sexom se o zvezi sploh ne govori.
kaj je? si se prepoznala v mojem postu kaj?
tema je o zmenkih ne o meni, pa vendar: sploh nisem rekel da sem v zvezi ampak da sem našel v redu punco in bo mogoče kaj več. ostalo te ne briga
glede zveze pa ima vsak svojo definicijo. imaš pare ki so skupaj pa ne sexajo pred poroko. tko da stfu.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
pol bo pa tako razočaranje, ko boš ugotovu, da je tut tvoja "princeska"
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
slovenc79 napisal/-a:^^ "princeska", gobcaj ti o sexu ko bo TEMA o sexu.
če ti je pa sam do provociranja pa direkt povej, izlij mi svoja čustva na zs pa daj potem mir.
javi se spet ko boš vsaj 5x sexal. ker to je že prav debilno kako si ti pameten o sexu, al še pizde povohal nisi.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov