Kaj vas najbolj odbija na zmenku?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:25, skupaj popravljeno 1 krat.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
sirova štručka napisal/-a:kdo pa reče: "a greš z mano na zmenek"?
Vsak povabi na pijačo in verjetno ne zato, ker si želi imet prijateljico, ampak zato ker mu je punca všeč in bi jo rad bolje spoznal kot punco. Ampak potem zajebete in se tam obnašate kot bi bili na pijači s prijateljico ne s punco, ki bi vam bila všeč.
Aleluja. To je vsa umetnost.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
ma ti maš komplekse. že besede k jih zbiraš...
ja, če si siva miška v kotu, verjamem, da ti ni dovolj, če baba prekriža noge..
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
White_Widow napisal/-a:ma ti maš komplekse. že besede k jih zbiraš...
sploh ne razumeš. jaz govorim o ženskah ki se jim enostavno ne da pokazati da jim je nekdo všeč. ker bi tako kao "pokazale ranljivost" ali kaj vem kaj.
to je ta ženski ego. ko baba zahteva da neka popolnost pride k njej pod noge, pa še temu se dela nedostopno.. take so za podret pa zavreč prevelik ego je treba zbit
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:24, skupaj popravljeno 1 krat.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
nobeni. ni to zame stvar, meni se ne da igračkat. za to so jebači, kazanove, itd.. je pa bedasto da se s tem sranjem pokvari preproste ljudi.
moj cilj je punco imet, ki me bo rada imela, jaz pa njo, nič drugega. mi ni prioriteta poskušat kok zahtevno na "trgu" lahko dobim in zbiram izkušnje v osvajanju.
osvajanje je laganje. z osvajanjem se ti poskušaš delati nekaj več kot si, in pridobit pozornost in všečnost izbranke. samo igra je to.
en prasec bo znal osvajat in ti boš raje s takim kot pa z nekom s katerim bi se imela krasno samo da ne zna igrat? your bad. najbrž nočeš imet prasca za fanta.
a ni bolje da enostavno si kar si, in ko si nekomu tak všeč, je takoj nekaj, brez vsega kompliciranja in tega? no, meni se je to zgodlo. s punco sva se poštekala, pogovarjala, spoznala in to je to. brez igric.
moj cilj je punco imet, ki me bo rada imela, jaz pa njo, nič drugega. mi ni prioriteta poskušat kok zahtevno na "trgu" lahko dobim in zbiram izkušnje v osvajanju.
osvajanje je laganje. z osvajanjem se ti poskušaš delati nekaj več kot si, in pridobit pozornost in všečnost izbranke. samo igra je to.
en prasec bo znal osvajat in ti boš raje s takim kot pa z nekom s katerim bi se imela krasno samo da ne zna igrat? your bad. najbrž nočeš imet prasca za fanta.
a ni bolje da enostavno si kar si, in ko si nekomu tak všeč, je takoj nekaj, brez vsega kompliciranja in tega? no, meni se je to zgodlo. s punco sva se poštekala, pogovarjala, spoznala in to je to. brez igric.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ verjetno marsičesa o tebi še ne ve. kar te dela veliko bolj prasca kot enega, ki zna kako osvajat in zraven pač malo zaigrat. saj vsi igramo do neke mere na prvih zmenkih. že zaradi treme. če je tip lahko že na prvem zmenku ob meni tak kot da bi bil z enim frendom, ki ga pozna že cel lajf, pol hvala lepa. next!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
wrong. edina je ki ve čisto vse o meni. in ja tudi za fetiš ve. tudi za slovenca ve.
in ne, to da ne poveš vseh svojih spolnih fantrazij na prvem zmenku te ne naredi prasca.
osvajanje je pa način kako prikriješ svoj pravi jaz, oz. slabe lastnosti sebe. lahko prikriješ da imaš doma pižamo od supermana, lahko pa prikriješ da jo imaš namen pustit in zavreč. in bolj ko znaš osvajat, hujše stvari lahko skriješ.
če me že greš obtoževat povej direktno da misliš da ji eno stvar prikrivam.
in še, če nekdo ne zna osvajat ni nujno da se bo obnašal kot star prijatelj. imaš 1001 način različnega obnašanja..
itak pa, če ga samo zaradi tega odjebeš, ti v resnici sploh ni bil všeč. raje pojdi na zmenek s takim ki ti bo vsaj všeč, pa boš tako GROZOVITO NAPAKO, da ni popoln romantik tisti večer, spregledala.
"next" očitno tipe zbiraš kot po tekočem traku..
in ne, to da ne poveš vseh svojih spolnih fantrazij na prvem zmenku te ne naredi prasca.
osvajanje je pa način kako prikriješ svoj pravi jaz, oz. slabe lastnosti sebe. lahko prikriješ da imaš doma pižamo od supermana, lahko pa prikriješ da jo imaš namen pustit in zavreč. in bolj ko znaš osvajat, hujše stvari lahko skriješ.
če me že greš obtoževat povej direktno da misliš da ji eno stvar prikrivam.
in še, če nekdo ne zna osvajat ni nujno da se bo obnašal kot star prijatelj. imaš 1001 način različnega obnašanja..
itak pa, če ga samo zaradi tega odjebeš, ti v resnici sploh ni bil všeč. raje pojdi na zmenek s takim ki ti bo vsaj všeč, pa boš tako GROZOVITO NAPAKO, da ni popoln romantik tisti večer, spregledala.
"next" očitno tipe zbiraš kot po tekočem traku..
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
s0nckic4 napisal/-a:@doncarleone ženske smo različne in nam pašejo različne stvari. moraš pogruntat, kaj paše tvoji "tarči." razen, če si jih oh in sploh do neba in nazaj hud, potem lahk delaš kar hočeš in se moraš res potrudit, da zaJ. ampak v večini primerov si ženski samo všeč, tist več je treba pa naredit
mi pa ni jasno kaj misliš s tem, da ni obojestranskega sodelovanja? ni mi jasno, kako zgleda zmenek na katerem ena stran ne sodeluje. je tista ženska nezainteresirana za karkoli? ne sprašuje nič? je ne zanima nič o tebi? odgovarja na kratko? nič ne vpraša?
dvomim, da ženske dejansko gredo na zmenek z ljudmi, ki so jim čist anti... mislim, saj se vidi ali nekdo uživa v tvoji družbi ali ne.
Joj, narobe sem se izrazil, pardon. Normalno, da ni blo mišljeno na to, da ne bi sodelovala v pogovoru, pol bi že to bil nek "nem zmenek" . Bilo je mišljeno kot dajanje znakov (neverbalnih) za nadaljne nadaljevanje.
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
tale džeki je pa res nek hardcore jebač, vsaj po njegovem stilu pisanja.
-
Alena - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2012
Mene je prejšnji teden en tip povabil na pijačo in sva se pogovarjala o vsem mogočem, ampak sem v glavnem dobila vtis, da se ima za nekaj več in temu primerno se tudi obnaša - zavestno ali ne, takšen vtis je naredil name. En dan po tej pijači mi je pisal, če sem za to, da greva na bazen in v savno, a se mi zdi prehitro, glede na to, da je tam bolj intimno ozračje. Na bazen in v savno pač greš z nekom, ki ga že malo bolje poznaš in ti je teren že "domač", s tipom si pa tudi dejansko predstavljaš malo intimnejše okolje. Jaz si s tem pač ne, in sem zavrnila povabilo. Za začetek je za moje pojme najbolj "varno" hoditi na pijače, sprehod ali kakšna druga oblika športanja, izvzeto plavanje, šele potem prideš do faze, ko sledi obisk kina, bazena itd. Nisem (pre)zahtevna, a vabilo na bazen in v savno je pri meni pač no go, saj se potem takem tipu zdi obisk savne s punco, ki jo je komaj začel spoznavati, nekaj čisto normalnega.
Pameten človek ne pove vsega, kar misli, a misli vse, kar pove.
(francoska modrost)
(francoska modrost)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov