Kaj vas najbolj odbija na zmenku?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
pa še neki je ane.. naj punca mal pokaže, da jo tip zanima.. ne pa da kot na izpitu za avto, ko ti šele na koncu pove a si padel al ne..
sirova ne mislim da mu ti zdaj govoriš kaj ti mora govort, kako te gledat.. sama ga lepo poglej ne moreš sodit človeka po temu kako ti zna misli brat pa vedet kaj ti je všeč..
sirova ne mislim da mu ti zdaj govoriš kaj ti mora govort, kako te gledat.. sama ga lepo poglej ne moreš sodit človeka po temu kako ti zna misli brat pa vedet kaj ti je všeč..
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
mmm napisal/-a:Da si nič ne upam je o meni rekla ena 15-letnica, ki je bila v puberteti in čist zmedena (seveda sem jaz bil takrat tud njenih let). Kolk sta pa stara?
(hočem povedat, da uporablja izrazoslovje 15-letnih frfel )
Karsetiče osvajanja in knjig. Najboljše, če te kak tip nauči Oz. osvajanje bi konec koncev moglo bit v naši naravi, sam je težko priti do nje.
V podforumu "moški" ti je v temi o pristopih Led Zeppelin dal cel kup nasvetov, pa si praktično vse zavrnil. Ne pritožuj se, da ti gre slabo, če nočeš ničesar spremeniti.
Zadnjič spremenil Džeki, dne 24. Feb. 2012 21:54, skupaj popravljeno 1 krat.
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
Js bolj kot berem punce na tem forumu, manj mi je vse jasno.
1.Teorija: Če punci takoj ne nakažeš, da ti je všeč, če z njo takoj ne vzpostaviš kakršnega koli stika telesnega ( beri. dotik rok, dotik las (???)) pomeni, da te smatra kot frenda in da ne želiš z njo nič več-
2. Teorija: Kontradiktorna prvi; če punci že v prvem zmenku, nakažeš, da ti je všeč, z njo vpoztaviš stik, pomeni, da si vsiljiv, odbijajoč topoglav tip?
Ironično, a ne?
Sicer, pa res ne vem zakaj, mora moški, dajat vse znake na zmenku, je že to dosti, da jo je povabil na zmenek ( ni to vse seveda), ampak to pomeni, da v tem ne sodeluje ena stran, ampak da je sodelovanje obojestansko. Mi nismo jasnovidci in mi ne moremo vedit, ali smo punci všeč ali pa ne, že med pogovorom in med samim potekom zmenka seveda.
1.Teorija: Če punci takoj ne nakažeš, da ti je všeč, če z njo takoj ne vzpostaviš kakršnega koli stika telesnega ( beri. dotik rok, dotik las (???)) pomeni, da te smatra kot frenda in da ne želiš z njo nič več-
2. Teorija: Kontradiktorna prvi; če punci že v prvem zmenku, nakažeš, da ti je všeč, z njo vpoztaviš stik, pomeni, da si vsiljiv, odbijajoč topoglav tip?
Ironično, a ne?
Sicer, pa res ne vem zakaj, mora moški, dajat vse znake na zmenku, je že to dosti, da jo je povabil na zmenek ( ni to vse seveda), ampak to pomeni, da v tem ne sodeluje ena stran, ampak da je sodelovanje obojestansko. Mi nismo jasnovidci in mi ne moremo vedit, ali smo punci všeč ali pa ne, že med pogovorom in med samim potekom zmenka seveda.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
@doncarleone ženske smo različne in nam pašejo različne stvari. moraš pogruntat, kaj paše tvoji "tarči." razen, če si jih oh in sploh do neba in nazaj hud, potem lahk delaš kar hočeš in se moraš res potrudit, da zaJ. ampak v večini primerov si ženski samo všeč, tist več je treba pa naredit
mi pa ni jasno kaj misliš s tem, da ni obojestranskega sodelovanja? ni mi jasno, kako zgleda zmenek na katerem ena stran ne sodeluje. je tista ženska nezainteresirana za karkoli? ne sprašuje nič? je ne zanima nič o tebi? odgovarja na kratko? nič ne vpraša?
dvomim, da ženske dejansko gredo na zmenek z ljudmi, ki so jim čist anti... mislim, saj se vidi ali nekdo uživa v tvoji družbi ali ne.
mi pa ni jasno kaj misliš s tem, da ni obojestranskega sodelovanja? ni mi jasno, kako zgleda zmenek na katerem ena stran ne sodeluje. je tista ženska nezainteresirana za karkoli? ne sprašuje nič? je ne zanima nič o tebi? odgovarja na kratko? nič ne vpraša?
dvomim, da ženske dejansko gredo na zmenek z ljudmi, ki so jim čist anti... mislim, saj se vidi ali nekdo uživa v tvoji družbi ali ne.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
džeki, zato ker so si punce različne.. en je lahko vsiljiv če jo prime za roko, drugi je tip brez poguma če je takoj ne zaliže..
to je kot tista igrica, 5 kroglic določene barve v določenem položaju, s tem da moraš rešitev uganiti u prvo.. pol pa še punce pravijo, ja moram bit neki posebnega zanjga, ne da bo drugo gledal ko se bom delala nedosegljivo, kao mora se potrudit zanjo itd.. ja wtf?
sej vem, za "kraljične" je grozno sramotno pokazat nekomu da jim je všeč.. ker potem so šibke in nvm kaj še vse.. grow up, gre se za to da sta dva pašeta skupaj, se mata rada itd.. mislim za tiste ki imajo še kaj čistih namenov v glavi, izgleda danes so zveze samo igračkanje kdo bo koga pa kot na tržnici.. kot da bi avto kupoval, pa vsak dan novega mal drugačnega hočeš, prvi zmenek pa "test drive".. kapitalizem je folk čisto zjebal
to je kot tista igrica, 5 kroglic določene barve v določenem položaju, s tem da moraš rešitev uganiti u prvo.. pol pa še punce pravijo, ja moram bit neki posebnega zanjga, ne da bo drugo gledal ko se bom delala nedosegljivo, kao mora se potrudit zanjo itd.. ja wtf?
sej vem, za "kraljične" je grozno sramotno pokazat nekomu da jim je všeč.. ker potem so šibke in nvm kaj še vse.. grow up, gre se za to da sta dva pašeta skupaj, se mata rada itd.. mislim za tiste ki imajo še kaj čistih namenov v glavi, izgleda danes so zveze samo igračkanje kdo bo koga pa kot na tržnici.. kot da bi avto kupoval, pa vsak dan novega mal drugačnega hočeš, prvi zmenek pa "test drive".. kapitalizem je folk čisto zjebal
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
vsekakor nekaj kar mene odbija. Da ti takoj začne govoriti o sexu s tabo, kako bi rad imel čez par let otroka.
Nekako pri mojih letih še ne bi bla noseča, če si pa ti 5 let starejši od mene in pripravljen na zelo resno zvezo pa najdi punce svojih let.
Nekako pri mojih letih še ne bi bla noseča, če si pa ti 5 let starejši od mene in pripravljen na zelo resno zvezo pa najdi punce svojih let.
Don't worry, be happy!!
- scorpio64
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 12. 2011
Kot prvo, vsaj po mojih izkušnjah in izkušnjah prijateljev, je vedno manj dejansko zmenkov v takem pomenu, da se tako fant kot punca zavedata da je neko njuno srečanje ZMENEK. Danes je to bolj spontano, naključno oziroma če je fantu všeč punca, ji najverjetneje ne bo rekel: "bi šla na zmenek z mano?" ampak bolj v stilu "maš kaj časa za drinko?", torej že od samega začetka je redko katero srečanje definirano kot zmenek.
Kot drugo, vedno več je primerov, ko nekoga povabiš ven, ker si se z njim zapletel na kakšni zabavi ali nekaj bolj v tem smislu in potemtakem tudi niti ni potrebe da bi ji rekel ali greš na zmenek z menoj, ampak zadošča povabilo na pjačo, saj če se z nekom zapleteš in jo naknadno povabiš ven je to že znak da ti je všeč.
Glede znakov interesa do nekoga pa seveda popolnoma zavisi od človeka. Čeprov se je meni osebno vedno zdelo bedno, da če pa se ne poskusiš poljubiti al pa punce pobožat po roku ali kaj v tem smislu, potem pa nisi dovolj pogumen in zadeva ne bo stekla... Pač slediš instinktu in če se ti zdi situacija primerna, jo izkoristiš. In ja, mislim da če hoče ženska objem/dotik/poljub, mora tudi temu dati tipu znake, ne da je tekom srečanja komaj kaj zgovorna, hladna in da deluje nezainteresirana. Potem ne more pričakovat feedbacka.
Torej vsak mora odigrat svojo vlogo dovolj dobro, da bo prišlo do privlačnosti in posledično še česa več.
lp
Kot drugo, vedno več je primerov, ko nekoga povabiš ven, ker si se z njim zapletel na kakšni zabavi ali nekaj bolj v tem smislu in potemtakem tudi niti ni potrebe da bi ji rekel ali greš na zmenek z menoj, ampak zadošča povabilo na pjačo, saj če se z nekom zapleteš in jo naknadno povabiš ven je to že znak da ti je všeč.
Glede znakov interesa do nekoga pa seveda popolnoma zavisi od človeka. Čeprov se je meni osebno vedno zdelo bedno, da če pa se ne poskusiš poljubiti al pa punce pobožat po roku ali kaj v tem smislu, potem pa nisi dovolj pogumen in zadeva ne bo stekla... Pač slediš instinktu in če se ti zdi situacija primerna, jo izkoristiš. In ja, mislim da če hoče ženska objem/dotik/poljub, mora tudi temu dati tipu znake, ne da je tekom srečanja komaj kaj zgovorna, hladna in da deluje nezainteresirana. Potem ne more pričakovat feedbacka.
Torej vsak mora odigrat svojo vlogo dovolj dobro, da bo prišlo do privlačnosti in posledično še česa več.
lp
- scorpio64
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 12. 2011
Men se to ne zdi isto, če rečeš za zmenek so že avtomatično višja pričakovanja in se ve da bo pogovor prej ali slej nanesel na to kolko ima kdo šans, kolko je nekdo komu všeč, veliko večji pritisk je kot pa če nekdo reče samo za pjačo. Tam je zadeva veliko bolj spontana, pogovor ni omejen oziroma ni toliko pričakovanj.
lp
lp
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:25, skupaj popravljeno 1 krat.
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
Jaz sicer hodim tudi na pijače z moškimi izključno zato, ker smo kolegi.. in če bi začel en tam nek 'move' izvajat na meni mi ne bi blo všeč.
Sej pa vsako vabilo na kavo ni nujno vabilo na 'ej dajma se v bližnji prihodnosti vsaj zalizat al pa še kaj več'.. ali pač?
Sej pa vsako vabilo na kavo ni nujno vabilo na 'ej dajma se v bližnji prihodnosti vsaj zalizat al pa še kaj več'.. ali pač?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:25, skupaj popravljeno 1 krat.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
sirova štručka napisal/-a:slovenc79 napisal/-a:džeki, zato ker so si punce različne.. en je lahko vsiljiv če jo prime za roko, drugi je tip brez poguma če je takoj ne zaliže..
kr neko posploševanje, sej kaj lahko od tebe drugega pričakujemo.
Nobenih misli ni treba brat, sej pa se ve kaj ženska hoče. Moškega.
kako poslploševanje?? rekel da so si VSE RAZLIČNE! je pa res od tebe itak ni za pričakovat drugega kot namerno provociranje, kot tudi od nekaj drugih "princesk" tukaj..
ok, babe hočejo moškega. ZAKAJ se potem tako trapasto obnašajo?? kaj baba misli da se enemu tko pa tako nasmehnila, pa pričakuje da tip ve vse o njej prekriža noge tako in tako "saj sem mu jasno dala vedet da mi je všeč pa se ni zmigal" ja wtf no??
take babe najbolje da jih en podre in zavrže, da se jim zbije ego, ker njihov "ponos" dela škodo in kvari druge punce, ki zanjo iskreno pokazat da jim je nekdo všeč in ne odpikajo zaradi malenkosti..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov