Kaj vas najbolj odbija na zmenku?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

janezek1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a janezek1 » 23. Feb. 2012 18:07

Sam tu pa tam chatam s kako prek spleta in če je cool, jo povabim na pijačo. Imam pa grozne težave s pridobivanjem feedbacka. Zadnjič sva z eno 2h debatirala o vseh mogočih temah, vse je bilo videti sproščeno in ok. Seveda je nisem nekaj poljubljal, se je dotikal ali silil v njo, saj sva se prvič v živo videla, pred tem sva zgolj občasno poklepetala na spletu. No, potem sem preko njene kolegice izvedel, da je rekla, da si kao nisem upal nič kaj. Seveda sama ni naredila nobene poteze...

wtf. Meni se ne zdi logično, da bi se poljubljal že na prvem zmenku, ko ne vesta en o drugem praktično nič. Še na drugem ne vem, če bi se odločil za neke poljube, razen če izrecno nakaže na kaj takega. Drugo je, če bi celo noč skupaj žurala, ne pa če se sredi tedna dobiš na eni pijači v lokalu, da pozdraviš osebo s katero si klepetal prek spleta.
Moja logika: saj pa če sta iz istega mesta, lahko gresta skoraj vsak dan malo naokrog in ko se približno spoznaš in ugotoviš, da je to to, začneš s poljubi in kaj več. To se mi zdi potem tudi nek začetek resnejše zveze. Imam pa občutek, da sem že zapravil kakšno priliko s tem, da sem preveč čakal. Vendar kot rečeno, naprej bi rad nekoliko bolje spoznal osebo, to pa lahko traja tudi 3, 4 zmenke. Ne vem, zakaj se ženskam tako mudi pri teh rečeh :)

Kaj torej ženske pričakujete od tipov na takih zmenkih? Torej, če se najdeta na spletu, izmenjata par sporočil in potem gresta na eno pijačo, da se sploh spoznata v živo.
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 23. Feb. 2012 20:23

Kakor katera. Eni se takoj počutijo pripravljeni na malo dotikanja in podobnega poleg ene osebe, ki jim je površinsko všeč, eni pa potrebujejo malo več časa, da se prepričajo, da jim je res všeč, in da se na to osebo navadijo. Jaz te na primer ne bi več kontaktirala, če bi se me takoj dotikal, mi sedel preblizu, me poskušal poljubljati ali karkoli podobnega, ker mi je neprijetno, ko mi osebe, ki jih ne poznam, ne dajo priložnosti, da se malo navadim na njih in se sprostim, sploh pa ker je ponavadi razlog za to, da me takoj napadajo s telesno bližino in dotiki ta, da jim ni dovolj mar tudi za moje počutje in da ne pazijo na moje očitne izjave in odzive, ki ukazujejo na to, da sem bolj sramežljiva, da se držim malo bolj zase, da mi dotik tujcev ni takoj prijeten in tako naprej. :(

Tako da ti lahko priporočim edino to, da če tebi ne paše, ali če ne veš, če nekomu drugemu nekaj paše ali ne paše, tega nikakor ne počneš oziroma počakaš na to, da ti druga oseba pove ali nekako pokaže kaj ji paše ali pa jo vprašaš. Jaz pričakujem edino malo takega opazovanja in uvidevnosti do mene od druge osebe. Če pa boš zaradi takega korektnega odnosa kdaj pri kom totalno izgubil priložnost, pa mislim, da niti ni bila ne vem kakšna ta priložnost. :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 23. Feb. 2012 22:32

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 23. Feb. 2012 23:43

janezek.. bedarija.. zakaj pa ona ni tebe poljubila? baba trapsata.. kot da znaš brati misli. pa da še okoli govori pa opravlja.. s takim človekom ni nič za imet.

kaj pa ko bi se ženske naučile moške osvajat? ali pa da vsaj kej zinejo, ne da jim moraš misli brat, če pa ne znaš te pa takole odjebejo.. raje sem sam kot s tako "princesko" ki misli da ji boš vse k rit znosil ona bo pa sam palec obrnila.. si se tudi na napačen forum obrnil, janezek, tukaj so same take ;) (kriv je vedno moški ;) )
celjanar
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 24. Feb. 2012 0:04

No še vedno je boljši občutek če si ti osvojil žensko ne pa ona tebe :twisted:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 24. Feb. 2012 0:05

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:28, skupaj popravljeno 1 krat.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 24. Feb. 2012 10:22

janezek1 napisal/-a:No, potem sem preko njene kolegice izvedel, da je rekla, da si kao nisem upal nič kaj. Seveda sama ni naredila nobene poteze...

Da si nič ne upam je o meni rekla ena 15-letnica, ki je bila v puberteti in čist zmedena (seveda sem jaz bil takrat tud njenih let). Kolk sta pa stara?

(hočem povedat, da uporablja izrazoslovje 15-letnih frfel :razz: )

Karsetiče osvajanja in knjig. Najboljše, če te kak tip nauči :wink: Oz. osvajanje bi konec koncev moglo bit v naši naravi, sam je težko priti do nje.
janezek1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a janezek1 » 24. Feb. 2012 18:43

Ste se razpisali :)
Stara oba 25+, tako da ni panike. Sam sem imel že 4 daljše zveze in dal skozi vsaj 10 zmenkov. Pač, ni mi, da bi na prvem srečanju začel govorit, da je ona punca mojega življenja, da bi rad bil z njo, se je dotikal, itd. Pač pričakujem, da pove kaj počne v življenju, kaji ji je všeč, tak sproščen pogovor o vsem mogočem. Kot prijatelja, potem bom pa že videl, če mi je tak tip sploh všeč in stopnjeval zadevo. V prvi vrsti mi je vredu, da spoznam neko novo osebo in če vse poteka ok, bo sčasoma to tudi moja punca. Ampak kot ugotavljam zadnje čase, dosti žensk že ob prvem srečanju očitno pričakuje, da boš ji izpovedal ljubezen, osvajal do onemoglosti in storil ne vem kaj vse. Če ne dobijo tega, verjetno leti že na drugi zmenek. Ne bi bilo smiselno, da bi tudi same najprej želele nekoliko bolje spoznati osebo?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 24. Feb. 2012 19:44

Dvomim, da katera pričakuje izpovedovanje ljubezni po prvem zmenku, ker je to creepy. Pričakujemo pa pozitivni feedback, da vemo, če smo na pravi poti.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 24. Feb. 2012 19:52

Se strinjam...če mi ne da na kakršenkoli način že dati vedeti, da ga zanimam kot potencialna punca, pol bom pač mislila, da vidi v meni samo frendico.
janezek1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a janezek1 » 24. Feb. 2012 20:04

_patchouli_ napisal/-a:Pričakujemo pa pozitivni feedback, da vemo, če smo na pravi poti.

Same pa zelo težko date kakšen feedback, ne? :)
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 24. Feb. 2012 20:19

kaj težko damo feedback?

po dejtu, ko se objameš za adijo rečeš: "luštno je blo (bi lahk ponovila še kdaj)." in ona bo rekla:" ja, se strinjam." ali bo pa tiho.
to je zame pozitiven feedback.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 24. Feb. 2012 20:35

janezek1 napisal/-a:Same pa zelo težko date kakšen feedback, ne? :)

Ne. Če mi je tip všeč, valjda bom to pokazala, sej nismo v vrtcu.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 24. Feb. 2012 20:35

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 24. Feb. 2012 21:29

sirova štručka napisal/-a:Ženske se morajo naučit moškega obdržat.
Pa ne predstavljam si, da bi me nekdo peljal na pijačo, potem bi mu pa js govorila, kako naj on mene osvoji. Ker četudi bi me poslušal oz. ubogal, bi bilo tako, kot da bi js preko njega osvajala samo sebe :lol:
Ona je sprejela povabilo. Če bi on znal, bi ji zdajle metuljčki letali po trebuhu, tako pa je prišla do zaključka, da si nič kaj ni upal.

sam kako naj človek ve kaj si ona želi? maš punce ki hočejo takoj se mečkat, maš punce ki rabijo nvm kok časa da se jo kdo sploh lahko dotakne.. mislm punce so tko občutljive, vsaka napakca pa ti že palec dol obrne.. če si preveč upaš pa še klofuto fašeš.. kot tisti tip ki je danski princesi pogledal v joške, pof je že dobil dve..

punce lahko počenjo skoraj vse kar jim paše.. dajte ve se mal stisnit k tipu pa mu rečt da vam je všeč :D vsaj klofute vam tip ne bo dal..

mislim, a ni fora parčkanja da OBA pokažeta da sta si všeč? če je ona vedela da mu je všeč, če je rekla " ni si upal", klinc če hoče kaj naj tudi sama kej naredi :D

drugač pa, to so ene otročje igrice, kdo bo koga, kdo je šibkejši itd.. raje sem sam kot da se grem te psiho igrice.. punca ki mi bo odkrit rekla da me ma rada, da sem ji všeč, pa da bi me še rada vidla, jaz ji dam cel svet.. sam nobena ne bo tega naredila.. nek "ponos" pa to.. jbg, to je pa sam igračkanje s katerim se ne mislim ubadat :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov