Kaj vas najbolj odbija na zmenku?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 18. Mar. 2012 14:57

Logitech napisal/-a:Resno, kaj je pa ženski potrebno ponudit :?: To še mene zanima.

you're missing the point. preberi še enkrat post od slovenca, na katerega se moj citat nanaša pa bo mogoče kaj bolj jasno. teoretiziranje o tem, kaj vse bo neizkušen tip ženski ponudil, c'mon. :lach:
za druge ne vem, men je kul, če je tip nakuliran, ker prve zmenke zmeri jemljem 'v prolazu', nič resnega, torej, s čim manj pričakovanji. da pokaže interes, če je zainteresiran in ne gre po dejtu na cosmo pisat, če je prav naredu, ker je ____________ (vstavi poljubno). in ne, ni mu treba drinka plačat. :D
odbije me recimo to, da me hoče po koncu dejta na vsak način domov peljat, četudi prijazno zavrnem ponudbo in zamujanje.
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Mar. 2012 15:38

^^ in kaj ma potem tip Z IZKUŠNJAMI za ponudit? :roll: samo sebe lahko ponudi, izkušnje gor dol.. samo rekel sem da raje imam punco ki pokaže da sem ji všeč, pa naredi tudi ona kak korak nasproti, kot pa da čaka da bom jaz vse..
hej norci :)
Logitech
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Logitech » 18. Mar. 2012 15:44

Veerle napisal/-a:
Logitech napisal/-a:Resno, kaj je pa ženski potrebno ponudit :?: To še mene zanima.

you're missing the point. preberi še enkrat post od slovenca, na katerega se moj citat nanaša pa bo mogoče kaj bolj jasno. teoretiziranje o tem, kaj vse bo neizkušen tip ženski ponudil, c'mon. :lach:

Toda tudi izkušeni moški so nekoč bili neizkušeni in je tudi za njih vse bilo enkrat prvič. Torej?
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 18. Mar. 2012 16:16

to boš moral pa koga drugega vprašat, mene taki ne zanimajo.
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Mar. 2012 16:17

za neizkušene tipe so punce, ki jim je kaj drugega mar kot to kako jih bo tip razvajal in zadovoljeval ;) mogoče CELO pomislijo da bi ONE njega zadovoljile, si moreš mislit?? :eek:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 18. Mar. 2012 17:14

purple_rain napisal/-a:^^je pa prebijanje ledu; sploh če pravi, da dlje kot do živjo pred tem nista prišla. Nobeno lolanje ni potrebno, men se pa zdi fajn, da je dovolj samozavestna za take poteze.

seveda je prebijanje ledu, ampak to je bilo napisano kot primer da je tipu prva plačala pijačo. to ne velja, če se že poznata. :D dejansko, ma da srečam kateregakoli sošolca ali iz srednje ali iz faxa, mu plačam pijačo, če me ne prehiti. :D

Tamala_mrha napisal/-a: Če pa ga nekje zunaj srečaš in vprašaš "a greva kaj spit?", pa se mi zdi, da marsikatera ženska ne bi izustila česa takega, samo da bo še naprej izgledala kot ledena gora, katero je treba usvojit.

tule spet jaz ne vem, ali živimo dejansko v tako drugačnih okoljih? pri nas je to nekaj najbolj normalnega. ok, razumem, da je prisotne malo treme, če ti je nekdo všeč, ampak povabilo na pijačo nekoga poznanega pri nas NI nekaj neobičajnega. in nekaj, za kar bi morala punca zbrati ne vem klko poguma in spit 3 jegre.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 18. Mar. 2012 17:37

Ni problem, razen če je ženski tip vau in v tem primeru bo raje čakala, da on povabi njo. Nisem govorila o znancih in kolegih, katere poznamo, a nam niso všeč, pač pa o takih, ki nam so. Ja ne vem, jaz dostikrat slišim od katere, da ona pa že ne bo povabila Janeza na pijačo, čeprav ga pozna (četudi samo na videz).
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 18. Mar. 2012 18:10

slovenc79 napisal/-a:za neizkušene tipe so punce, ki jim je kaj drugega mar kot to kako jih bo tip razvajal in zadovoljeval ;) mogoče CELO pomislijo da bi ONE njega zadovoljile, si moreš mislit?? :eek:

Za iskusene tipe pa so kaksne punce, po tvojem mnenju?

Ti clovek, moras razumeti, da iskusenost/neiskusenost je stvar, ki se spreminja cez zivljenje. Stvar, ki se ne spreminja je tvoja identiteta, tista osnova tvoje osebnosti, ki te oznacuje kot clovek.

Zakaj bi si jaz zelela nekega neiskusenega/iskusenega tipa, ce mi njegova osebnost ni vsec?
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 18. Mar. 2012 18:34

Akvamarin napisal/-a:
slovenc79 napisal/-a:za neizkušene tipe so punce, ki jim je kaj drugega mar kot to kako jih bo tip razvajal in zadovoljeval ;) mogoče CELO pomislijo da bi ONE njega zadovoljile, si moreš mislit?? :eek:

Za iskusene tipe pa so kaksne punce, po tvojem mnenju?

Ti clovek, moras razumeti, da iskusenost/neiskusenost je stvar, ki se spreminja cez zivljenje. Stvar, ki se ne spreminja je tvoja identiteta, tista osnova tvoje osebnosti, ki te oznacuje kot clovek.

Zakaj bi si jaz zelela nekega neiskusenega/iskusenega tipa, ce mi njegova osebnost ni vsec?

Izkušenost ne iskusenost. Sorry, vem da ni glih primerno, ampak ful bode v oči.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 18. Mar. 2012 18:49

al pa ce ona ni iz SLO :D pa se trudi, kolikor lahko..
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Mar. 2012 19:50

Akvamarin napisal/-a:Zakaj bi si jaz zelela nekega neiskusenega/iskusenega tipa, ce mi njegova osebnost ni vsec?

ne vem. nisem jaz tisti ki poveličuje izkušnje :D in tudi ne mislim da je človek bistveno drugačen, ko ima izkušnje, ker je pomembna osebnost.

sam zdaj boste rekl "ti nimaš pojma, ker nimaš IZKUŠENJ" :eek: and here we go again..
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 18. Mar. 2012 20:05

ti nimaš pojma, ker nimaš izkušenj
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 18. Mar. 2012 20:23

slovenc, to kakšen človek si, se tudi z leti spreminja. normalno je, da človek osebnostno raste tudi na podlagi izkušenj. meni se zaenkrat dozdeva, da skupaj najbolj funkcionirata 2, ki sta na približno isti stopnji osebnostnega razvoja pa potem skupaj dalje odkrivata svet.
zato pač mene ne zanimajo neizkušeni tipi. ne pravim, da pod nobenim pogojem ne bi mogla funkcionirat z neizkušenim, ni pa to optimalno. call me capitalist now :D
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 18. Mar. 2012 20:54

s0nckic4, obstaja izrek, da se z leti spreminjamo, a ostanemo isti. Z leti se spreminja nacin kako dozivljamo stvari, na podlagi dozivetih dogodkov, a vedno ostane en del nespremenjiv, ki prestavlja nas osnovni identitet.

slovenc79 napisal/-a:ne vem. nisem jaz tisti ki poveličuje izkušnje

Ja vem, da ti ne povelicujes izkusnje, ker zate vsi ki imajo vec izkusenj imajo ziher sifilis in so razvajeni in ne vedo kaj hocejo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Mar. 2012 21:54

^^ ne, ne poveličujem čustev. ne zato, da ti lahko kar naprej gobcaš, pač pa zato ker mi je bolj pomembna osebnost ;)

s0nckic4, a potem en tip ki bi te ful privlačil, bil idealen vseh pogledih, bi ga dala na stran samo zato ker je neizkušen? i think not..

in ni nujno da se z leti človek čisto spremeni.. ene lastnosti se spreminjajo, glavne pa ostanejo iste, tudi če jih trudiš spreminjati, se ne bojo, glede tega se z akvamarin strinjam.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov