Kaj vas najbolj odbija na zmenku?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 18. Jan. 2012 21:41

Lepo pozdravljeni!
Mene samo zanima kaj vas na fantu, najbolj odbije na zmenku ali nasploh. Vam bom enostavno razložil svojo težavo. In to je ta, da se mi na zmenku ponavadi nikoli "ne obnese". Nimam problema, s tem, da ogovorim dekle in da z njo tudi navežem nekakšni stik. Vse lepo in prav je dokler ne pride ta "usodni dan" (tj. zmenek). Pogovarjam se vse normlano, dokler ne pride na plano tista "občutljiva stran" tega zmenka. In sicer nakazati punci, da mi je všeč in da si želim nekaj več z njo. Enostavno ne vem kako se pogovarjat, pravijo, da ponavadi prijateljski čvek na zmenku pomeni napačno sprejemanje oz. razumevanje iz nasprotne strani, enostavno ne vem kaj naj rečem, da je slučajno ne bi piknil s kakšnim komentarjem. Nekateri "iskunsejši" pravijo, da smeš pokazati prevelikega zanimanja zanjo, ampak da moreš biti do nje malo osoren, nesramen, kajti to naj bi privlačilo punce?
Kaj pravite na to? Kaj vas na zmenku ponavadi od nasprotne strani najbolj zmoti? Tukaj predvsem mislim na manire, vsak nasvet bi mi zelo dobro prišel.
Lp.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 18. Jan. 2012 21:50

Kompliciraš.

Zraven nje si sproščen, moraš oddajati samozavest da veš kam jo boš peljal, hecaš jo malo, nasmejiš jo, malo jo suneš kao v šali, dotakneš se je po roki, popraviš lase.

In zmenek določiš ti rkaj in čas, in če čutiš spreminjaš zmenek: torej pelješ jo pač nekam (kino, muzej, sprehod), in ko se bliža koncu rečeš da greš ti tja in če hoče naj gre s tabo, in ko se to konča jo še na pijačo pelješ...3je zmenki v 1 zmenku.

In če te boksne v ramo ko jo hecaš, potem je done deal..

In vodilo mora še vedno biti: " ne glede kako se bo izšlo, se bom jaz zabaval...kam bo pa pripeljalo pa ne vem"

Če lahko zmenek vzameš kot nekaj kar lahko propade in si to pripravljen sprejeti, potem imaš moč in samozavest.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a sarimari » 18. Jan. 2012 22:26

Mislim, da če bi bil nesramen pa ignoranski bi te vsaka skenslala.

Jst na prvem zmenku itak najbol cenim če je fant sproščen, nasmejan in se ne dela nekega frajerja, ker to ni.

Sej punci, če si ji ti ušeč bo itak ti sama namignala, da bi še šla kdaj na kak zmenek s tabo, če ji ne boš ušeč itak tega ne bo predlagala oz. ti bo dala vedit, da se bvz trudiš.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 18. Jan. 2012 22:35

naslednjič jo pelji na zmenek enkrat zvečer. spij dve pivi. in se skuliraj.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 18. Jan. 2012 22:46

Probaj nekaj, česar še nisi. Če delaš skoz isto in je vedno rezultat isti ( negativen ) , probaj nekaj novega, izgubit nimaš kaj.

Nekaj osnovnih navodil:

- zmenek naj bo zvečer
- na zmenku ne sprašuj bedarij tipa: ali sem ti všeč, kakšni tipi so ti všeč...
- ne deluj ful fascinirano, ker se neka ženska ukvarja s tabo
- ne sprašuj je o njenih bivših, ne govori o svojih bivših
- pogovarjaj se kar se da sproščeno
- hecaj se...ne vse strogo resno odgovarjat..
- ko je zmenka konec, jo poljubiš na usta; če je umaknila glavo, ji nisi všeč; če sam pr sebi veš, d aje zmenek polomija, je ne poskušaš poljubit

Ne bit nesramen do nje. Če ima punca pospravljeno podstrešje, tega ne bo prenašala.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 18. Jan. 2012 22:49

^^ dodaj še, pred poljubom se dotakneš njenih las, če ji ugaja pomeni da jo lahko poljubiš brez tveganja creepy odziva
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Temida*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Temida* » 19. Jan. 2012 7:49

^^ Blablabla :P Kaj pa če ne mara dotikanja las? Mene strašno moti, če se kdo dotika mojih las in bi verjetno skočila 2 metra stran, če bi mi jih začel "popravljat". :D
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 19. Jan. 2012 8:46

vzpostavš telesni stik... roka recimo :D
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 19. Jan. 2012 11:07

Bolj razmišljam, bolj ne morem nekako v alineje spravit motečih stvari. Glej, če mi je tip v osnovi kot oseba fajn, ne more naredit polomije na zmenku. Če pa ni moja sorta človeka, pa bo itak delal same polomije.

Mene odbija:
- da se dela frajerja (govori kaj vse ima, kje je že bil, kaj mu je foter zrihtal itd itd. Nekaj od tega že lahko poveš, ne pa ves čas o tem)

- da je sluzast in me 100x pohvali (če samo enkrat omeniš da ima ful hudo frizuro/majčko/čevlje bo to čisto dovolj. Brez skrbi, da je slišala in si tudi zapomnila)
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 19. Jan. 2012 11:32

^^ mene je tudi full motilo, če:

- če se je tip samo hvalil
- je bil preveč sluzast in mi prevečkrat dal nek kompliment (če poveš enega in je ta iskren, je čist dovolj. Ne pa da pretirava in skos neki hvali. Takoj veš da nabija...)
- je cel večer govoril o sebi. Da bi pa mene pustil da priden do besede....no way. Ali pa da bi kaj vprašal...
- je bil tip čist preveč direkten

Taki so mi bili vedno bye bye baby :D
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 19. Jan. 2012 12:16

2x sem bila na zmenku, ko mi je bilo res bedno.

1. tip je skos govoril o sebi in svojih zgodbicah. precej potuje, pa še veliko stvarii je dodatno naložil in absolutno pretiraval. vse kar sem lahko jaz povedala je bilo: aha. ok. to se sliši super. aha. zanimivo...

2. tip je bil popolnoma pasiven. razen kako si? me ni bil sposoben vprašat popolnoma nič. sem precej komunikativna oseba, ampak to je bilo celo meni prehudo. sem se trudila vzpostavit neko spodobno komunikacijo in na večino vprašanj dobila kratke odgovore. nobena debata se ni razvila. po pol ure sem se izgovorila in odšla. (in tip je bil tisti, ki me je povabil).

precej na živce mi gredo tudi kakšne tipične pick up/keep you interested fore. pri tem vedno dobim občutek, da me tip podcenjuje in me ima za neumno, češ da mi ne bo kliknilo kaj počne.

sarkazem je tako tako. človeka še ne poznaš in potem je včasih awkward moment, ker mi ni jasno ali misli resno ali se zajebava. tako da bi bila jaz z uporabo sarkazma zmerna.

če je šel zmenek dobro, pričakujem od tipa, da naslednji dan pokliče oz sporoči oz klikne na fb ali po drugi obliki komunikacije, kaj u izi v stilu, da je bilo ok. torej pozitiven feedback. če tega ne naredi, to naredim sama. ignoriranje s strani tipa nekaj dni, da bom še bolj zapaljena, me res odbije. wtf!?

glede poljuba:. če mi je tip res božansko hud v vseh pogledih. itak da ja (ampak takega spoznam recimo 1 na leto, zmenkujem pa precej pogosteje). če mi je hud ampak še nisem čisto prepričana (običajno moram malo sprocesirat zmenek, stvari ki jih je povedal..., da se odločim ali mi je dovolj všeč za kaj več ali ne), potem raje vidim, da me ne poljubi in se poljub zgodi na drugem zmenku. če ga ni niti na drugem zmenku friendzonam tipa :D
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 19. Jan. 2012 12:34

Moj najhujši zmenek je bil z nekim tipom, ki ni pustil, da bi bilo sekunde tišine. Ker je težko govorit kot navit, je non stop vice govoril, ki niso bili niti smešni. Za piko na i, se je pa po vsakem vicu, ki je bil povezan s sexom, opravičil, da taki umazani vici niso za punce. Čez 3 minute je seveda povedal drugega. Verjetno mi ni treba posebej omenit, da ga nisem nikoli več videla.
Nauk: če je malo tišine (ne seveda mučne) ni nič narobe. Ni treba blebetat kot navita ura.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 19. Jan. 2012 13:08

s0nckic4 napisal/-a:če je šel zmenek dobro, pričakujem od tipa, da naslednji dan pokliče oz sporoči oz klikne na fb ali po drugi obliki komunikacije, kaj u izi v stilu, da je bilo ok. torej pozitiven feedback. če tega ne naredi, to naredim sama. ignoriranje s strani tipa nekaj dni, da bom še bolj zapaljena, me res odbije. wtf!?

Se strinjam. Če me tip ignorira, ga takoj skenslam, ker ne mislim se z njim in njegovimi problemi ukvarjat. Ni pomembno koliko je hud in pameten, če me samo malo ignorira in ne pokaže interesa na začetku - adijo, nimava se kej več pogovarjat. Pozitiven feedback je vse kar rabim :) (na začetku..)
A goal without a plan is just a wish.
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 19. Jan. 2012 13:19

glede poljuba:. če mi je tip res božansko hud v vseh pogledih. itak da ja (ampak takega spoznam recimo 1 na leto, zmenkujem pa precej pogosteje). če mi je hud ampak še nisem čisto prepričana (običajno moram malo sprocesirat zmenek, stvari ki jih je povedal..., da se odločim ali mi je dovolj všeč za kaj več ali ne), potem raje vidim, da me ne poljubi in se poljub zgodi na drugem zmenku. če ga ni niti na drugem zmenku friendzonam tipa :D[/quote]

No iz tvojega posta sem tudi razbral svoj problem. Torej ne smem preveč dovgoveziti s poljubom ali dotikom ( to seveda mislim na dotik rok ipd., da ne bo priišlo, do kakšnega nerazumevanja :D ), ker v nasprotnem ga smatraš kot prijatelja? Dobro se bom držal tvojega nasveta.

Drugače pa, kar se tiče nesramnosti (to apeliram na tiste prejšne poste), nikoli nisem do punce bil niti nesramen nit ciničen, sarkastičen ali kaj podobnega, vse je bilo kakor treba, razen tistega nepravega namiga ali kaj podnega. Niti nisem nekaj ravno neumen, da bi govoril neke nebuloze ipd. Ampak pravijo, nekateri, da punce imajo rajši badboye tiste, ki neprestano gobcajo ( mišljeno je na vulgaren način), ali neke naduvane fuzbalerčke, bilderče, ki niti ne znajo dva stavka sestaviti tako kot treba. A na vašem odzivu glede tega vidim, da na srečo temu ni tako.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 19. Jan. 2012 13:25

Ajča napisal/-a:
s0nckic4 napisal/-a:če je šel zmenek dobro, pričakujem od tipa, da naslednji dan pokliče oz sporoči oz klikne na fb ali po drugi obliki komunikacije, kaj u izi v stilu, da je bilo ok. torej pozitiven feedback. če tega ne naredi, to naredim sama. ignoriranje s strani tipa nekaj dni, da bom še bolj zapaljena, me res odbije. wtf!?

Se strinjam. Če me tip ignorira, ga takoj skenslam, ker ne mislim se z njim in njegovimi problemi ukvarjat. Ni pomembno koliko je hud in pameten, če me samo malo ignorira in ne pokaže interesa na začetku - adijo, nimava se kej več pogovarjat. Pozitiven feedback je vse kar rabim :) (na začetku..)

Mene pa ne moti, če se tip takoj ne javi....lahko počaka tudi kak dan, dva, tri...Drugače mi zna kak tip izpast preveč vsiljiv ali celo obupan. In pol mu ti takoj ne odpišeš, on pa še kr sms-e pošilja....wtf!?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov