Kaj vas najbolj odbija na zmenku?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 14. Apr. 2012 21:07

hahahahaha... :lol: :lol: :lol:
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a donna. » 17. Apr. 2012 23:46

Led Zeppelin napisal/-a:Kompliciraš.

Zraven nje si sproščen, moraš oddajati samozavest da veš kam jo boš peljal, hecaš jo malo, nasmejiš jo, malo jo suneš kao v šali, dotakneš se je po roki, popraviš lase.

In zmenek določiš ti rkaj in čas, in če čutiš spreminjaš zmenek: torej pelješ jo pač nekam (kino, muzej, sprehod), in ko se bliža koncu rečeš da greš ti tja in če hoče naj gre s tabo, in ko se to konča jo še na pijačo pelješ...3je zmenki v 1 zmenku.

In če te boksne v ramo ko jo hecaš, potem je done deal..

In vodilo mora še vedno biti: " ne glede kako se bo izšlo, se bom jaz zabaval...kam bo pa pripeljalo pa ne vem"

Če lahko zmenek vzameš kot nekaj kar lahko propade in si to pripravljen sprejeti, potem imaš moč in samozavest.

Da nisem šla js slučajno kdaj na zmenek s tabo! :eek: Si zadel do besede isto, kot se mi je zgodilo s prejšnjim :eek:
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 17. Apr. 2012 23:58

^^dvomim :D

Ker to je moj prvi zmenek z mojo punco. :)
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 18. Apr. 2012 0:19

donna. napisal/-a:
Led Zeppelin napisal/-a:Kompliciraš.

Zraven nje si sproščen, moraš oddajati samozavest da veš kam jo boš peljal, hecaš jo malo, nasmejiš jo, malo jo suneš kao v šali, dotakneš se je po roki, popraviš lase.

In zmenek določiš ti rkaj in čas, in če čutiš spreminjaš zmenek: torej pelješ jo pač nekam (kino, muzej, sprehod), in ko se bliža koncu rečeš da greš ti tja in če hoče naj gre s tabo, in ko se to konča jo še na pijačo pelješ...3je zmenki v 1 zmenku.

In če te boksne v ramo ko jo hecaš, potem je done deal..

In vodilo mora še vedno biti: " ne glede kako se bo izšlo, se bom jaz zabaval...kam bo pa pripeljalo pa ne vem"

Če lahko zmenek vzameš kot nekaj kar lahko propade in si to pripravljen sprejeti, potem imaš moč in samozavest.

Da nisem šla js slučajno kdaj na zmenek s tabo! :eek: Si zadel do besede isto, kot se mi je zgodilo s prejšnjim :eek:

Mislis da niso te stvari "javna skrivnost", bi se reklo? :lol:
Znas veckrat videt iste stvari, ker prihajajo iz istih virov.

Zabavno mi je tudi primer, ko je en tip peljal zenske na zelo zanimiv zmenek, itd... seveda vedno isti, in je pol ena zgrozeno ugotavljala, da ni bila ona edina delezna tega, njen ful zanimivega zmenka, ker ona je pac mislila, da je tip namudril nekaj zanimivega in romanticnega samo zanjo. :D
Men and women agree on one thing: they both distrust women.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov