Kaj tip hoče?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 16. Jan. 2009 8:45

ma jest sm že preden je napisala,da jo pride iskat,rekla da je brezveze hodit v mb.u glavnem ne priporočam ti da greš z enim neznancem nekam za tri dni
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 16. Jan. 2009 8:54

^^
Ja, ma to zanjo ni neznanec. Sej ji je veliko povedal o sebi. Celo' vidla sta se že.

Seveda če vklopiš logiko in ne poslušaš samo srca ti potegne, da ne moreš nekomu kar tako zaupat, a to so za nekoga, ki trdi svoje in verjame v svoj prav, prazne besede.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
little aba
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a little aba » 16. Jan. 2009 14:31

:D :D evo me, zabrskana v delo bla.... zj pa malo lena.... pakirat bom kmalu začela :D ..... no da ne bo neki ene štale starši vejo kje bom, v stiku bodo z mano, pa s fantom tud, tko da nima kej bit.... če mi nau ušeč kej, se še vseen lahk spokam na vlak pa domov grem.... če bo sila lahk tud kolegico pokličem pa grem k njej....

tudi če bi v lastni režiji šla, bi šla z vlakom.... in jasno je, da bi težko v enem dnevu šla v mb pa potem nazaj, tko da....

kar se pa tiče naivnosti je pa tko, dokler tudi sama ne dobim potrdila.... ne odneham.... to ni glih dobro ampak, taka sem....
se javim, ko bo možno...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 16. Jan. 2009 16:10

rešeno :)
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 17. Jan. 2009 12:58

little aba napisal/-a:in jasno je, da bi težko v enem dnevu šla v mb pa potem nazaj, tko da...

aja? hehe, js pridem v enem dnevu v maribor, iz maribora v ljubljano, pa potem še nazaj domov - 1X na teden že 5 mesecev... vse se da, če se hoče :P sej vem, da je čist nevmesna, samo smešno mi je, kako človek najde milijon izgovorov, če jih hoče in potrebuje :D

no, good luck, mislim, da boš to najbolj potrebovala...
Make music, not war
LioraBat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 10. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a LioraBat » 17. Jan. 2009 17:16

Mahagonij napisal/-a:
LanaMaxim napisal/-a:Ej, kolikor je kle napak na forumu... mislim ali boš vsakega popravljal?
Ne, samo "z njemu". Ta gorenjska pohabljenka orodnika mi gre dalec najbolj na zivce.

kok se gorenci hit izdamo :D pa še potrudla sm se pa -j- notr stlačla. :razz:
Uporabniški avatar
little aba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a little aba » 17. Jan. 2009 19:40

alo dame :D :D :D js se mam prima :D čist nč mi ne manjka... dečko je pa prov fajni.... :teddy:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 17. Jan. 2009 19:50

Sej veš, kako praujo: Ne hvali dneva pred večerom :) ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shivers* » 18. Jan. 2009 9:46

Sam, da je dečko v redu:P drugače pa itak, zakaj se pa ne bi ujela, sj niso vsi tipi izkoriščevalski.. good luck:)
Uporabniški avatar
little aba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a little aba » 18. Jan. 2009 19:03

:hallo: cosmobejbe.... preživela čudovit vikend.... bla ko princeska.... tud mal mi ni žal, da sem šla... fant je več kot prima.... pred pol ure se je odpravil nazaj v mb, jaz sem pa v 7nebesih...

ta tipček, me že nebi kr nekam na Nizozemsko prodal.... :heiss:

P.s. naslednji vikend je on pri meni :oops: :love:
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 18. Jan. 2009 19:09

no, čeprav sem bla totalno šokirana, da pri vseh stvareh, ki se dogajajo v zadnjem času, ti dejansko kr greš v mb, sem vesela zate in upam, da je res vse tako prelepo, kot izgleda...

sama se pa še vseeno ne bi nikol tega šla :)
Make music, not war
Uporabniški avatar
little aba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a little aba » 18. Jan. 2009 21:24

Mju napisal/-a:no, čeprav sem bla totalno šokirana, da pri vseh stvareh, ki se dogajajo v zadnjem času, ti dejansko kr greš v mb, sem vesela zate in upam, da je res vse tako prelepo, kot izgleda...

sama se pa še vseeno ne bi nikol tega šla :)

Vem da sem tvegala veliko... samo če nebi tvegala, nebi vedla... zdej je čudovito, vidli pa bomo, kaj bo čas pokazal:D
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 18. Jan. 2009 21:31

Ah, dejte no, men se pa to res ne zdi ne vem kakšno hudo tveganje in izzivanje nesreče ... Če maš smolo, te sranje lahko čaka tut pr velik bolj "nedoužnih" povabilih.

Jst sm si z mojim izmenjala par mejlou, cifro in neki esemesou, se na povabilo usedla u auto, odpelala na hrvaško obalo, zvrcnla, da sm tm, model me je pršu iskat ... in namest enga popoudneva sm ostala tm štir dni. In ta moški je neki najbolšga, kar se mi je kdajkol zgodil.

Ne, ni me blo strah. Do zdej sm še vedno pravilno ocenla, kdo je vreden "tveganja" in kdo ne.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov