Kaj tip hoče?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
little aba
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a little aba » 10. Jan. 2009 22:37

alo

čist nova tuki pa se ne znajdem glih.... pa sploh ne vem kam nej pišem, sam mislm da če bom sm, bom tud odgovor dubla...

Tko, ka si mislte dame, pa tud mnenje kakega frika če je kje tle sploh bi blo dobrodošlo...

pred kratkim sm se srečala z popolnim neznancem, no ja en internetni mačo je.... sicer zelo resen moški na vezi sva bla že neki časa a sm js odlašala na konc pa popustila

No fant je naredu zato da me je vidu, pa me še na čajčka pelu ene 200km pomoje.... morm rečt da sva se ene 3minute sam gledala, no pa zvečer sva se dobla, šla na kafe in to je to, men sestra zatrjuje da je tip hotu sex... ampak probal ni nič..... no srečala sva se drugič, pa tretjič, zdej se bova četrtič.... včas mi kak sms naklofa, da sm mu zmešala glavo.... sam je pa redko da se oglasi. ma tud tako službo da ni glih pametn tiskat smsjev pa klicat.....
js se običajno pred moškimi zaprem ko ribja konzerva, ampak pred tem se ne morem.... tud mene je zmešu.... do zj ni blo nč, tud lupčka na lička ne.... :oops:

Nekateri pravijo zaupaj sebi, pa naredi tako kot misliš, drugi pravijo, da ga ni tipa da bi naredu 200km, sam za en kufe....

Js sm pa zmešana, k se mi to prvič dogaja, a je aba zalublena :eek:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 10. Jan. 2009 22:39

zakaj te zanima, kaj tip hoče? kaj pa ti hočeš??? vzemi si ga kolikor ti bo pasalo, kilometri so pa njegov problem oz. strošek...
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a underdogy » 10. Jan. 2009 23:15

Ok. LOL. Ne.
1. Glede na to kako pises si a.)premlada za nekoga ki ima izpit za avto ali b.)preneumna za ta svet.
2. Slovenscina ima slovnico in ni KUL CI PISES KO DA SI MALO FTRGANA IN NEAVES KAK SE PRAF IZRAZA.
3. Tudi ce to poskusam zanemarit, se mi (in dvomim da kateri drugi uporabnici foruma) ne sanja kaj tip hoce. Kaj ko bi ga vprasala?
Uporabniški avatar
little aba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a little aba » 11. Jan. 2009 0:01

underdogy hvala za izčrpno poučevanje o pravilnosti slovnice in izražanja, verjetno si kakšna prof. sjk, a če bi želela mnenje pri pisanju potem, bi za nasvet prosila tebe, a ne v teh postih.
zgleda da sem preneumna za ta svet ker sem pri 19ih neizkušena, pa zato k pri 15ih nism dala nog narazen :roll:

rachka...kakšna napaka kje je napaka :eek:

Nisem mislila da mi zj pišete kakor da bi vi vedele kaj tip misli... ampak sem se želela na vas obrnit da če ma katera od vas podobno izkušnjo bi mi mogoče lahko kaj več povedala....

jochie sem presramežljiva :oops:
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 11. Jan. 2009 9:30

Hmmm...sem mela podobno izkušnjo, sva se dopoisovala celo leto preden sva se srečala, biu ful vredu, nič silil nič, tud poljuba ne, tudi prevozil ogromne razdalje za mene, pol k sva se pa prvič dol dala je blo pa fertik s pravljico, ni več oglasil, zginil totalno, pol sm zvdla da je meu še babo.
Taki tipi, ki ti nakladajo da se zarad službe ne morejo nikoli oglasit na telefon in da jih raj ne klicat bo on tebe je že na začetku napaka, ker ma najveretneje punco in zato se ne more oglašat.
Če si pa pripravljena čez to it pa kr izvoli, tvoja odločitev...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 11. Jan. 2009 9:52

presramežljiva? potem pa tipu pusti, da vodi igro in mu pusti iti do tam, kjer tebi paše! ampak kakorkoli...tanika ima prav...upam si staviti...

zatorej...če nočeš bolj trpeti, zaključi to zgodbo! pa ne sprašuj njega, če ima punco ali kaj podobnega, ker ti bo itak lagal... :)
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a underdogy » 11. Jan. 2009 12:52

No pa saj gre, in ne nisem prof. skj..
Kaj pa se tice samega problema, hja saj pa nisi vec mala nedolzna najstnica, brez kakrsnih koli izkusenj in ocitno si spregledala kaj ima v nacrtu. Moska psiha je vcasih nelogicna, in dvomim, da se jim gre tolk za seks kot za dejstvo, da te je osvojil. In ce se ze taaaako trudi, zakaj mu ne bi dala lekcije?
Seveda probas cimvec izvedet o tem kaj pocne, pa kdaj, pa kdaj je v sluzbi, pa kje zivi, pa s kom - vglavnem vse o njegovem zivljenju. Potem pa ga veckrat poklices, ko pac ni v sluzbi. Vsaj enx na dan. Pa doooooooolgi pogovori, v smislu kaj pocnes, pogresam te.. Probaj ga cimveckrat zvabit k sebi, mogoce tud ti gres na obisk? Ce bo vse to prezivel in se ne bo upiral, v smislu da se mu mudi, da ne mores k njemu ker ima ravno ta vikend nekaj hudo pomenbnega, itd. pol tip verjetno misli resno, ce ne pa bo slej kot prej izbubil zivce ali bo pa prislo punci na useska (ce jo ima).
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 11. Jan. 2009 13:30

zdj je vs prjazn..enkrt ti bo pa očitu da se vozi 200km zarad tebe, da si nevemkakšna oz. očitou ti bo vse...če mu seveda ne boš dala.kaj pa mislš da poroč moški išče..pijačke zihr ne..ugl. počaki, pa boš vidla kaj bo prnesu čas..mogoče tut misl, da ker si sramežljiva in ne poveš nč, da se mu boš lažje predala in boš tih in ne boš nikol povedala ženi nč
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 11. Jan. 2009 13:55

n?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:44, skupaj popravljeno 1 krat.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 11. Jan. 2009 14:27

sliši se kar zanimivo, sam mene je zmotilo tisto o "klicanju in sms-ih"...

včas mi kak sms naklofa, da sm mu zmešala glavo.... sam je pa redko da se oglasi. ma tud tako službo da ni glih pametn tiskat smsjev pa klicat.....

kakšna služba neki... boji se boš klicala ko bo s svojo babo al otroci; al karkol že ma... (jaz bi najprej pomisla na to)...
Kakšno službo pa ima? sej si bi lahk nastvu profil na tihi (ja tut to obstaja :P ) pa potem prebral sms...
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 11. Jan. 2009 14:35

little aba napisal/-a:včas mi kak sms naklofa, da sm mu zmešala glavo.... sam je pa redko da se oglasi. ma tud tako službo da ni glih pametn tiskat smsjev pa klicat.....

Jaz sem bivšega vedno dobila le po sms, nikdar se nisva slišala. Tudi, če sem ga klicala, se mi ni javil. Seveda mi je kmalu postalo jasno zakaj... Drugače pa nobena služba ni tok pomembna, da ne bi mogla mu napisat sms-a. Pa naj ima po tiho telefon, če meni, da ga nobedn ne sme motit. Moj fant tudi dela v proizvodnji, kjer mora mislit zraven o postopkih. Zato mu takrat rajši napišem sms, pa me pokliče ali pa odpiše, ko lahko. Men to mal smrdi, s klici in sms-i... Jaz se z njim ne bi preveč zapletala.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
little aba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a little aba » 11. Jan. 2009 14:51

aha, hvala vsem..... ne gre se za to, da bi mi reku da mu ne smem pisat, gre se zato, da če mu js sms napišem, mi običajno ne odgovori, ali pa redko....
Čisto tako vozi mestni avtobus, pa to zgleda kot oni (lpp) je zanesljiv, ga porabijo pa včasih vozi tudi po dve izmeni, večkrat pelje tudi izletnike, na izlet.... vedela sem, da ima "malo zoprno" službo samo, da je pa tako hmmmm :roll:
Ni poročen, nima otrok, nima druge babe... o tem sem prepričana.. V službo hodi okoli 4h zjutraj, domov ga ni če dela dve izmeni, se vrača okoli 20h ali še kasneje.... pri le svoji izmeni je pa odvisno kdaj jo ima.

Jah mal bom še počakala, pol pa bom vidla kaj naredit, a vsekakor bom se na vlak spravla pa v mb šibnila malo na ogled...
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 11. Jan. 2009 15:00

nevem, js mu ne bi zaupala... preveč je vse sumljivo. službo ma in ne more klicat pa pisat? hmmm, a dela 24 /7? kaj pa ko konča? če si še tkooo zaposlen, vsak ima 10min časa na dan, da napiše kak sms, pokliče, karkol... al pa 30s da napiše "hej, samo da te pozdravim, sem ful zaposlen, se slišva, ko mine gužva, čau"

sej ni važn, kolk kilometrov je zate nardu, če gledaš mal pesimistično, vsaj dost daleč od žene / punce je bil ane :D

sama se moreš odločt, noben od nas ti ne more rečt, kaj je boljše, ker si boš potem samo očitala, zakaj si nas poslušala... js ti svetujem samo, da mal misli z glavo, ne nasedi vsaki njegovi besedi in vse jemlji z rezervo...

js vem, da se ne bi mogla it neke zveze, ki bi nastala na tak način, ker bi me vse preveč žrlo. vedno bi se vprašala, če je res tak cukrček, kot se men zdi, zakaj potem punco išče prek spleta, sigurno jih nešteto pozna, zakaj ga nobena od tistih noče? sploh ga pa ful mal časa poznaš, ne veš, kako živi, kaj dela, kako se obnaša v družbi, slabe lastnosti in tako naprej...
Make music, not war
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 11. Jan. 2009 15:30

Kok je pa star tale voznik avtobusa?
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 11. Jan. 2009 15:43

joj joj joj.. ne rečem da vsi, ampak večina voznikov se rado spogleduje z dekletami sploh z mladimi, okoli 20 let, ampak kteri je resen je resen, kteri pa ne, mu je sam za sex, tko da, raje se prepričaj o njemu, kaj bi on rad, kaj bi ti, potem bosta pa vidla kk pa kaj.
Sicer ga pa prej dobro prekontroliraj, sprašuj vse mogoče stvari,... vse nared, da spoznaš kaj bi on od tebe rad,...

Da ugotoviš, ali je zate tisto, kar si sama želiš, pa ne hiti prehitro...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov