KAJ SE DOGAJA?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 13. Mar. 2011 22:56

Ah, preveč si jo razvadu princesko, k si ji vse k riti privleku. Ona te dominira kot kakšnega psička, pa da ne bom delal krivice psom - psa imaš vsaj rad.

Če se ona hoče jagat okol, pa se imeti fajn - se imej pa še ti, pa to ni nek povračilni udarec, ali pa igranje na ljubosumno karto - ampak z ljudmi se vedno ravna, tako kot oni ravnajo s tabo.

Pojdi sam na morje, ne skači ji okoli riti - ampak vseeno ne bodi zloben ali nesramen do nje, tako gentlemansko jo odjebeš počasi, potem pa počakaš na reakcijo, če jo zakuriš spet- boš spet cucek, če se pa razideta si pa svoboden ptiček.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Nobody » 13. Mar. 2011 23:07

Na kratko povedano, namerno te jeb* v glavo z razlogom, da jo boš sam pustil. Nima pa toliko jajc, da bi ti direktno povedala in končala zadevo. Po moje ima že drugega oz. je na tej poti. Ne dovoli, da ti ena kokoš takole hodi po glavi, zato spakiraj in čim dlje stran od nje. Čez nekaj časa boš hvaležen, da se je to zgodilo sedaj in ne čez pet ali deset let.
kujavjak
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2011
Kraj: LJUBLJANA

Neprebrana objavaNapisal/-a kujavjak » 22. Mar. 2011 10:16

Oj. Ej Led Zeppelin se kar strinjam s tabo, res sem začel tako delat, gledam bolj nase, njo nič ne vprašam kam gre, s kom, itd...Sedaj živim tako, kot da živim samo zase za svoje cilje in njej pustim čisto svobodo... in kaj se je naredilo?
Kar naenkrat jo zanima kam grem, s kom, zakaj grem, kdaj bova skupi itd.. k tega prej ni dva mesca sploh nič pokazala, da bi se zame zanimala..Če pride do problema sem hladen, se ne obremenjujem s tem, rešujem zelo zrelo in gledam predvsem nase... tko da na nek način jaz dominiram situacijo, kako bo pa čas pokazal bomo pa videli...
kujavjak
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kujavjak » 22. Mar. 2011 10:34

Moti me še to, da se zadnje čase ful laže... za eno zadevo točno vem kaj je resnica , a ona govori čist drugače, čeprav ji jaz ne povem da vem kaj je res... kar nej sama sebi laže in meni.. .mal bom še počaku, potem bom pa vidu, kako in kaj je na stvari... zdj je izjavila celo, da me ima rada...
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 22. Mar. 2011 11:19

ma dej te mind games so brezveze. zdej si ti full car, ki ji delaš točno tisto, kar je ona teb prej. :lol: in kr naenkrat si ratu dec pa zrel pa karješetega, c'mon.
mislim, kaj imaš pri takih stvareh za čakat - da jo boš bolj zajebal al kaj? to me mal spominja na uno temo, ko sta hotli 2 frendici nekega tipa družno sjebat.
ampak, ja, kr pejt po planu, vsaj ego ti bo verjetno hvaležen.
ne štekam, zakaj je zmeri treba tok ene drame - pejta narazen, če ne gre, pa basta.
As your lover describes you, so you are.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 22. Mar. 2011 13:35

^^ this.
nevem zakaj bi sploh čakal, da se bosta čisto zraes sovražila in si šla na živce do te mere, da se niti na prehodu za pešce ne bosta več pozdravila.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 22. Mar. 2011 17:21

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 22. Mar. 2011 18:42

Kujavjak, ti si en navaden sado mazo primerek, ker vztrajaš v tej zvezi.

A ni rahlo otročje, da najprej ona tebe zeza v glavo, zdj pa ti njo? Neb blo mogoče bolš, če bi se oreng usedla in se zmenila, tko kt se je treba?
kujavjak
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kujavjak » 22. Mar. 2011 20:57

Glej, jaz se več ne sekiram, se z vezo ne obremenjujem in samo čakam, nič druzga... je pa zajeban, če neka stvar tako daleč pride, še posebej da te začne punca tko jebat, k pred 3 leti je ona hotela bit z mano in vse do 2 mesca nazaj, zdj pa.... pa se pejmo mal sado mazo :)
Uporabniški avatar
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 7. 2008
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objavaNapisal/-a la_estrella » 22. Mar. 2011 22:17

obema manjka kšn kolešček na pravem mestu...oz.kr cela mašinerija :P
da se gresta neko obojestransko jebanje v glavo...c'mon,kaj sta stara 5let?
kujavjak
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kujavjak » 23. Mar. 2011 9:26

Ej pa kva vam je, jaz nje ne jebem, pač sem se sprijaznu z zadevo in čakam kaj misli naredit, če se bo pa tko nadaljeval, bova pa nehala, ni druge.... žalit pa ravn ne rabiš-koleščki itd...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 23. Mar. 2011 10:49

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:58, skupaj popravljeno 1 krat.
nikoleta000ful
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a nikoleta000ful » 24. Mar. 2011 16:53

očitno je, da bi punca rada prekinila, ampak ve da bo zelo težko zanjo, zate, starše, za katere praviš, da se dobro razumete.

moj brat je imel isti problem. ampak sta se pomenila, ona mu je povedala, da je po dveh letih skupnega življenja nanj zelo navezana, da je načrtovala družino in otroke z njim še par mesecev nazaj, ampak da se z bivšim tipom, s katerim sta pred tremi leti prekinila stik, zopet dopisujeta in da sta ugotovila, da je pri obeh misel prevečkrat prišla nanju, klub novim partnerejem.

leto po tem ima moj brat novo punco, s katero se neverjetno dobro razumeva, njegova bivša pa se je razšla s tistim tipom! bratu pa je rekla, da je storila največjo možno napako s tem, ko ga je zapustila :?

tako da ti priporočam, da gresta narazen. če ima po 4ih letih premisleke, jih bo imela zopet čez 5, 7, 9....let. pa najdi si bejbo, ki te bo znala cenit in ki bo znala cenit tvoje: rad te imam!!!
never say never...
kujavjak
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kujavjak » 28. Mar. 2011 15:36

Nikolta 000, poskušam upoštevati tvoj nasvet, težko je, ampak zdj imam še večji razlog zaviham rokave in stvari razčistim, ker flirta z enim tipom, ki ga je pred parimi meseci spoznala, in sta kar na enkrat najboljš kolega. In preko njenih sporočil sem vidu (ona neve), da bosta šla skup na sprehod, dekca (jagode), da oba komaj čakata da se vidita, pa slike si bosta izmenjala pa take... jeb**o vse skup
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Nobody » 28. Mar. 2011 16:02

Ahahahahaha.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov