KAJ SE DOGAJA?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kujavjak
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2011
- Kraj: LJUBLJANA
Oj. Sem nov na tem forumu, in me zanima za vaše mnenje.. Imam punco s katero sva skupaj 4 leta, zadnje čase se me čedalje bolj izogiba, vsako stvar ki jo izrečem jo naredim ji gre na živce, potem pred svojimi kolegi/cami noče nkol govorit o meni, če pa že kej pove, samo kritizira (to mi je povedal nek njen kolega), letos gre sama na dva potovanja, čeprav sem reku da hočem da grem z njo, pravi da to ni možno... in še bi lahko našteval.. Ko sem jo zadnjič vprašu, kaj se dogaja, se nkol noče pogovarjat o tej temi, potem sem reku če bi nehala, pa mi noče dat konca, pravi da nej še mal počakava- mislim da se boji staršev itd, ker smo zelo navezani...
Včeraj sem reku, da jo imam rad, mi je odgovorila da me trenutn nima rada tko orng, da sem vse sam zakuhu, pa take... sploh več nevem kaj nej naredim... imam občutek da me noče pustit da nebi ona izpadla "črna", ampak me zajebava, očitn hoče da bi jo jaz pustu,ssamo jaz jo pa nočem, in nočem da bi bil jaz na koncu vse kriv.. Če je imel kdo podobne probleme nej mi odgovori, oz. odpiše.. od vas hočem samo mnenje... kaj bo temu sledilo pa verjetno že vemo..
Včeraj sem reku, da jo imam rad, mi je odgovorila da me trenutn nima rada tko orng, da sem vse sam zakuhu, pa take... sploh več nevem kaj nej naredim... imam občutek da me noče pustit da nebi ona izpadla "črna", ampak me zajebava, očitn hoče da bi jo jaz pustu,ssamo jaz jo pa nočem, in nočem da bi bil jaz na koncu vse kriv.. Če je imel kdo podobne probleme nej mi odgovori, oz. odpiše.. od vas hočem samo mnenje... kaj bo temu sledilo pa verjetno že vemo..
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Ja itak je očitno, da se ji ne da bit več v zvezi. Je pa malo otročje, da ti še povedati ne zna kaj je narobe oziroma kaj jo moti. Naveličala se te je in bi rada bila "svobodna". Vem da je težko kar tko pustit osebo ampak jaz se ne bi več trudila za njo in bi šla.
Koliko sta pa stara?
Koliko sta pa stara?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
Pjeb - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2010
- Kraj: koroska
Ne vem zakaj toleriras tako drugorazredno obnasanje, zakljuci zadevo.
Moje mnenje: nisi bil dovolj dominanten v razmerju, zato te ne spostuje vec...spoznala je nekoga drugega, hoce da jo ti pustis, da bo imela ona cisto vest.
Moje mnenje: nisi bil dovolj dominanten v razmerju, zato te ne spostuje vec...spoznala je nekoga drugega, hoce da jo ti pustis, da bo imela ona cisto vest.
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
-
she-devil - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
Nočeš je pustit, ker nočeš bit vsega kriv? Ne rabi bit nihče kriv, enostavno se več ne osrečujeta. Ne kompliciraj zadev, če pa ti je jasno povedala, da te nima rada več. To, da pa se sploh ne želi o tem dostojno pogovorit pa je znak več, da ni vredna nekega truda. Sej verjetno to tudi sam veš, ampak se še nisi čisto opogumil narediti konec zvezi, ki se je dejansko že končala.
Breakfast is my religion! (The Mask)
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:11, skupaj popravljeno 1 krat.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Bodi dec in končaj tole.
En glavnih razlogov, zakaj imajo ženske rade odločne moške je v tem, da so same nagnjene k cincanju. Če je ona na poziciji "nočem te še pustiti..ampak"; ti v bistvu sporoča, da ji do tebe več ni. Bodi dec in presekaj ta vozel.
En glavnih razlogov, zakaj imajo ženske rade odločne moške je v tem, da so same nagnjene k cincanju. Če je ona na poziciji "nočem te še pustiti..ampak"; ti v bistvu sporoča, da ji do tebe več ni. Bodi dec in presekaj ta vozel.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
če se tako obnaša jo pač pusti in isti teden najdi drugo... Sicer boš prasec ampak se bo verjetno zelo trudila da te dobi nazaj. Tej drugi pa le povej da si čist v bedu pa da neveš kaj hočeš in da obstaja velika verjetnost da se boš vrnil bivši...
-
KberryS - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 2. 2011
Starši gor al pa dol, če vi2 nista za skupi, pa če se nimata več rada, če je veza obremenjajoča jo moraš končati..
To, da ti je punca prbila, da te nima več tk rada, pa da bi rada šla narazn ti mora dat vedet, da itak ni več poti nazaj, je sam še naprej.. Več časa bosta zdej kao skupi zarad staršev, več časa boš stran vrgel za iskanje nove punce, ki te bo imela rada in boš ti imel njo in bosta srečna & ni da ni, do konca svojih lepih dni..
Dokaži, da nisi copata, ki se nosi tako kot punca reče..
To, da ti je punca prbila, da te nima več tk rada, pa da bi rada šla narazn ti mora dat vedet, da itak ni več poti nazaj, je sam še naprej.. Več časa bosta zdej kao skupi zarad staršev, več časa boš stran vrgel za iskanje nove punce, ki te bo imela rada in boš ti imel njo in bosta srečna & ni da ni, do konca svojih lepih dni..
Dokaži, da nisi copata, ki se nosi tako kot punca reče..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
prevečkrat objavljen...
Zadnjič spremenil *mala*, dne 13. Mar. 2011 22:07, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Se opravičujem za 3× objavo
Zadnjič spremenil *mala*, dne 13. Mar. 2011 22:08, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov