Kaj počnete s partnerji?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 22. Nov. 2008 14:15

Očitno sem res preveč posplošila. Ampak pomoje to niso leta, temveč stvar karakterja. Moji starši so recimo starejši od vas, pa ju vidim, da sta mnogo bolj srečna, kadar kaj skupaj počneta, tudi če je to samo presajanje rož.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 22. Nov. 2008 16:41

Meni je tudi umirjenost bolj všeč in mojemu tudi paše. :)
Je pa res, da je od karakterjev odvisno, ker naša umirjenost ne prihaja iz rutine, ampak iz dejstva, da nam je tako všeč.
Zjutraj včasih prav paše skupaj poležavat kake pol urce, se muckat in podobno. Pa potem kavico pit in zajtrkovat. Potem kak film in podobne reči. In če sva kdaj tiho, ni to tista ubijajoča tišina ampak sproščujoča, ker imam ob sebi človeka, ob kateremu se počutim jaz. Tako da je od para do para različno preživljanje časa.
Aja, oba pa imava rada šoping hehe :D :lach:
In sedaj sva se v fitnes skupaj vpisala, tako da sva za spremembo začela nekaj aktivnega :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 22. Nov. 2008 16:59

Umirjenost ni isto kot monotonost, ne tega mešat med seboj.
Mravlca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mravlca* » 22. Nov. 2008 17:05

Lažje bi naštela stvari, ki jih ne počneva skupaj kot tiste, ki jih, ker jih je pač bistveno manj :)
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dorotheia » 24. Nov. 2008 22:14

Naj najprej razčistim, da sva midva dokaj svež par, čeprav se osebno poznava že kar nekaj časa. Kot prvo, med tednom se vidiva bolj malo, ker ima vsak svoje obveznosti in sva več ali manj vsak v svojem času (sicer študirava oba v LJ ampak on se vozi, in ko ima ona npr. čas, sem jaz v službi, zvečer ko imam pa jaz čas, sva pa oba na svojem koncu in seveda vidiva samo posteljo še oz. spanje)...vikende pa ponavadi kar izkoristiva (sploh zadnje čase)...pogovarjava se vse od A do Ž....tudi če sva kdaj kje oba tiho, med nama ni tiste "mučne tišine".......ne vem, pogovarjava se res vse, od banalnih, vsakdanjih zadev, do najine prihodnosti....
Kaj počneva skupaj? Čisto odvisno....se pogovarjava, greva na večerjo, kuhava kosilo, gledava filme, greva na sprehod, žurava, ....ma svašta skratka...

Hmm....kakih daril si nisva navajena kupovati - on ima navado meni kdaj prinesti kak kinder jajček ali čokoladico kot pozornost, to je pa to. Meni več pomeni kak nepričakovan objem ali poljub ali vic za boljšo voljo, kot pa kako fancy darilo.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 25. Nov. 2008 9:00

Midva sva skupi že kr neki časa tko da nama tem za pogovor res nikoli ne zmanka...no ja pa sej sva kdaj tiho; ampak to ni una mučna tišina :) .

Videvava se drugače večinoma samo med vikendi. Počneva pa različne stvari. Kdaj samo lenarva, greva na sprehod, v kino, ven s prijatelji, v šoping :scherzkeks: , kaj pa vem..kar se pač zmenva.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 25. Nov. 2008 15:32

^sam res, aveš d me je zanč kr šok k sm vidla en par k sta bla v lokalu, držala se za roke in bla celo uro al kok tih, niti besede..nakonc pa sam en kiss.. wow. res.lol..mi2 sva skp 3 leta pa ni minutke da ne bi najdla teme za pogovor, zmeri je neki zanimivga :) sploh nevem gdaj je nazadnje bla kšne tišina, al v avtu, doma..ok v kinu :D al pa če se kej učim hehe pa še to nimam 'miru'
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 25. Nov. 2008 15:44

ha? kira tema :) sicer malo smešno, ker je zelo težko posplošit...vsak ma svoje interese, so skupni interesi, vsak ma svoje obveznosti itd.
mi2 recimo grema 2-3x na tedn v fitnes, grema kam jest, lutama po trgovinah(zaj bo lušno ko bo vse okrašeno, pa se delama norca po trgovinah pa se slikama sred Merkurja z božičnimi kapicami-razstavnimi seveda :lol: )...grema v kino, na pijačko, sprehod, sexama :oops: , preprosto gledama tv, igrama uno, grema plavat,klepetama...karkoli....
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 25. Nov. 2008 15:49

Midva pa greva ponavadni malo vn peljat kužija, gledava tv, kr neki srfava po net in sanjava kaj bova kupla :) , greva vn jest... Ko imam slab dan s mi nič od tega ne da, bi neki novega, samo š sama nevm kaj bi lahko :)
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 25. Nov. 2008 15:56

sprehod, šoping (med naljubšimi :lach: ), tu pa tam kak izlet, gledava tv, visima na netu, igrama enko in pol, kiri je poraženec mora opravit nalogo zvčer v postli :D,poleti rolava, včasih pa ga kr zabluziva vsak po svoje skupaj v tišini in brez da bi kar koli počela. In paše.
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a brunett » 25. Nov. 2008 17:41

Kaj počnema skupi? Razen najinih služb in mojih predavanj VSE :D
Še vedno sva v fazi nore zaljubljenosti ko se kr ne morva odlepit en od druzga :knuddel:
Mislim da se to ne bo kej velik spremenil ker se v vsem ujamema, tem za pogovor nikol ne zmanjka, mama podobne želje in interese tko da je vse super duper mega fantastično :hearts: :)
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 25. Nov. 2008 21:36

Meni je najbolj všeč, če skupaj kam greva, pa je lahko to samo sprehod. Drugače pa sva vpisana vplesni tečaj in meni so ti dnevi ful fajni, ker je res fino plesat z njim, nasmejeva se, napleševa :)
Drugač mi pa včasih tud paše, da ne počneva "nič posebnega". Samo leživa pod odejo, se pogovarjava, božava, objemava... :knuddel: ..Skratka fajn se mava :wink:
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 25. Nov. 2008 21:49

Midva počneva skupej ravn tolk, kot nama dopušča čas.
Med tednom se ne vidiva ravno pogosto, edino izjemoma, če me iz šihta pride pogledat alpa če jest pridem k njemu za kakšno urco, sicer se pa vidiva med vikendi in takrat večinoma tudi prespim pri njem. Kaj počneva? Zvečer se zbaševa v postlco, se pogovarjava in objeta zaspiva, zjutrej pa poležavava, se žgečkava ;) + se crkljava.
Velikokrat se odpravva na sprehode in to mi je najlepš alpa v hribe.
Velikokrat samo leživa in se pogovarjava al pa sploh ne, in se gledava, v tišini. To je tok lepo!

Vse kar počnem z njim, me navdaja z veseljem :) in vedno se kej najde. Ni nujno, da me more non-stop razvajat s presenečenji, dovolj je le to, da sva skupej.
cajkis
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 3. 2009
Kraj: kamnik

Neprebrana objavaNapisal/-a cajkis » 17. Mar. 2009 4:10

uf..kaj počneva..jah marsikaj...
zvečer gledava kkšn dobr film,se kej afnava,žgečkava si raznorazne fore govoriva,debatirava,sexava :D :D :D čez viknde skp kej počneva n vem recmo d km greva na kkšn kosiv,krajši izlet,kdaj tud na večdnevni izlet ,se sprehajava, skp pospravlava,kuhava,...jah marsikaj počneva...težko je rečt kako poteka dan ker je vsak dan drugačen.Kdaj pa se zgodi tudi to d sva sam tiho in uživava ob kavici na sončku...besede kdaj pač niso potrebne.
življenje je lepo,če ga živiš,tako kot ponuja se samo in ne da ti ga spremeniš
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 17. Mar. 2009 7:38

Glede na to, da živiva skupaj bi bilo boljše, da povem česa ne počneva skupaj.
(s)mej se

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]