Kaj počnete s partnerji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cebelica_Kaja* - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2008
Med tednom ponavadi moj dela dlje in pride domov ob petih, šestih, sedmih. Takrat ponavadi zvečer neki skupi pojeva, obvezno greva na sprehod (vsak dan ) potem pa al pogleama kšn film, al mal po netu brklama in delava načrte kam bova šla, kaj bova kupla, kšno hišo boma mela...al pa leživa pa se menma.
Vikendi (sploh nedelje) nama ful pomenjo, ker sma oba doma. Sobote ponavadi zjutri dougo spima, pol se zbudima, greva ponavad na kašn sprehod do trgovine, nakupma par osnovnih življenskih potrebščin , pol doma zajtrkujema, kej posprauma, umes mal TV gledama, kosilo naredma, potem grema v fitnes, pol pa spet čist odvisn, al greva v kino, plavat, s kolegi na pjačo, žurat, Film gledat...Sploh pozimi grema skor vsak vikend enkrat na vročo čokolado. Pol ob nedeljah pa spet mal dlje poležima, ustanema, zajtrkujema, pol pa spet, al greva kam na izlet, na obisk, na kosilo, al sma doma pa se uležavava ....
Pogovarjat se mama pa zmeri o čem. Sploh js k sm taka čveka in me je ponavadi težko utišat. Sma se glih zadnič pogovarjala, da če že nimam kej pametnega povedat bom pa eno foro si zmisnla, sam da ne rabim bit tiho
Vikendi (sploh nedelje) nama ful pomenjo, ker sma oba doma. Sobote ponavadi zjutri dougo spima, pol se zbudima, greva ponavad na kašn sprehod do trgovine, nakupma par osnovnih življenskih potrebščin , pol doma zajtrkujema, kej posprauma, umes mal TV gledama, kosilo naredma, potem grema v fitnes, pol pa spet čist odvisn, al greva v kino, plavat, s kolegi na pjačo, žurat, Film gledat...Sploh pozimi grema skor vsak vikend enkrat na vročo čokolado. Pol ob nedeljah pa spet mal dlje poležima, ustanema, zajtrkujema, pol pa spet, al greva kam na izlet, na obisk, na kosilo, al sma doma pa se uležavava ....
Pogovarjat se mama pa zmeri o čem. Sploh js k sm taka čveka in me je ponavadi težko utišat. Sma se glih zadnič pogovarjala, da če že nimam kej pametnega povedat bom pa eno foro si zmisnla, sam da ne rabim bit tiho
Put your seatbelt on guys, I wanna try something*
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Vidva se skor vsak dan oziroma vsak drugi dan.
Najn vsakdanj je bl tko da zjutrej k se zbudiva spijeva kavico pa ene dva pržgeva da mal k seb prideva, pol gre vsak po svoje, on na šiht, js zdej sicer doma lenarim, ker čakam da me pokličejo za razgovor, drugače pa pol če bo služba bom tut js šla, včasih greva kam tko na pjačo v lokal sama al pa s prijatelji, pogledava kašen dober film, visiva vsak na svojem računalniku in pol se smejeva kšnim zadevam na internetu, kar pač vsak najde, potem tut včasih greva js s svojimi kolegicami na kavo on s svojimi kolegi.
Med vikendi sva pa zdej zlo aktivna in greva v soboto al pa nedeljo okol mal hodit, v hribe al pa tko mal na sprehode, kej pospravljava doma itd.
Tem za pogovor nama pa ne zmanjka, ker sm js itq ena velika goflja oziroma tut tko je, prej so ble debate (ko sva bla bl na zacetku zveze) o zivljenju nasplosno, kaj rada pocnem kaj on rd pocne pac take zadeve da se malo bolj spoznas, zdj sva pa ze tolko časa skupej da si ful zaupava in tut poznava isti folk tko da tut kšn opravljanje kdaj, oziroma se smejeva pa tko. Pa o šoli, službi, o temu o tistmu....
Nama ni čist nč dolgčas, edin včasih ko mava svoje dneve in je kšn od naja zoprn
Pa tko no sej učasih sva tut tih pa vsak svoje razmišljava al pa sam mal tko počivava..sploh moj, k me more drgac skos poslušat ker se težko ustavm
Najn vsakdanj je bl tko da zjutrej k se zbudiva spijeva kavico pa ene dva pržgeva da mal k seb prideva, pol gre vsak po svoje, on na šiht, js zdej sicer doma lenarim, ker čakam da me pokličejo za razgovor, drugače pa pol če bo služba bom tut js šla, včasih greva kam tko na pjačo v lokal sama al pa s prijatelji, pogledava kašen dober film, visiva vsak na svojem računalniku in pol se smejeva kšnim zadevam na internetu, kar pač vsak najde, potem tut včasih greva js s svojimi kolegicami na kavo on s svojimi kolegi.
Med vikendi sva pa zdej zlo aktivna in greva v soboto al pa nedeljo okol mal hodit, v hribe al pa tko mal na sprehode, kej pospravljava doma itd.
Tem za pogovor nama pa ne zmanjka, ker sm js itq ena velika goflja oziroma tut tko je, prej so ble debate (ko sva bla bl na zacetku zveze) o zivljenju nasplosno, kaj rada pocnem kaj on rd pocne pac take zadeve da se malo bolj spoznas, zdj sva pa ze tolko časa skupej da si ful zaupava in tut poznava isti folk tko da tut kšn opravljanje kdaj, oziroma se smejeva pa tko. Pa o šoli, službi, o temu o tistmu....
Nama ni čist nč dolgčas, edin včasih ko mava svoje dneve in je kšn od naja zoprn
Pa tko no sej učasih sva tut tih pa vsak svoje razmišljava al pa sam mal tko počivava..sploh moj, k me more drgac skos poslušat ker se težko ustavm
Live your life like you want
-
Blair - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Midva se vidva ene 3x na teden, včasih sva pa skupaj še čez vikend. Ponavadi ne počneva ravn ful nekih ekstremnih stvari, ker on dela čez dan pa je zvečer kr zmatran, tko da ponavadi gledava kak film (zadnje čase sva čist navdušena nad serijo CSI hehe), al pa igrava igrce na xboxu.. če je kak pameten film, greva v kino. Zadnje čase tud hodva skupi žurat. Včas se pa cel večer cartava al pa ravsava ( ). Čez vikend kdaj skočva na morje, al pa kkšn dolg sprehod.. aja pa oba sva starstna pokeraša hehe. Komunikacije nama ne manjka, ker je vedno kej za povedat, predebatirat.. Če pa že pride do tišine, pa to ni tista neprijetna tišina, ampak v tem smislu kot jo je opisala julia.
Aja učasih, če mam reeeeeees srečo in sm pridna, gre z mano po trgovinah
Aja učasih, če mam reeeeeees srečo in sm pridna, gre z mano po trgovinah
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
Če bi blo po njegovo, bi stalno ležala v postelji in gledala tv. Ker pa seveda ni po njegovo ( ) pa včasih gledava tv tudi na kavču Šalaaa. Skoraj vsak dan greva na kašen sprehod al pa se vsaj malo peljat okoli. Odkar sva na svojem sva dosti doma ampak je tudi tako prau lepo Komaj čakam poletje da bo tudi kašen piknik.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
- *angelček*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 3. 2009
petera napisal/-a:No zanima me tiste ki imate partnerja kaj pocnete kadar sta skupaj kako poteka dan?Za nekatere je drugace ko se vidita samo med vikendom in nekateri ko ga vidite vsak dan?
popravljen naslov!
hm... lahko povem samo to, da v zvezi mora vedno biti nekaj novega, ker če ni, potem pride na ločitve, ali na razpad zveze. Pri meni je tako, da pač delava vse stvari skupaj, se odlično razumeva, res pa je da živiva skupaj. Včasih pomaga že, da je v zvezi kakšen pripomoček, pa magar pri seksu, kar je spet nekaj novega, in to partnerja zelo zanima, verjemite, mi je povedala prijateljica, ko sta šla že skoraj narazen in zdej se spet odlično razumeta. Samo odvisno jekoliko daš na to, da bi spet malo osvežil zvezo. Ker če imaš človeka rad, pomeni da boš naredil vse, da bo spet tako, kot je bilo na začetku, ker prvi dnevi so itaq najlepši
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
sicer sva fuuul mal časa šele skupi, ampak do zdej sva skupi gledala filme pa šla na en koncert (oz. če smo iskreni, js sm gledala oz. poslušala on je pa trpel zraven ker mi je bedno sami hodet ) pa igrala 4 v vrsto pa križec-krogec (js obožujem te "družabne" igre ) pa z mojo sestrco se mal ubadava pa zdej sva se zmenla, da bova skupi gledala How I met your mother, ker sva približno pri istih epizodah ostala. seveda pa se najrajš cartama in vse kar spada zraven
Make music, not war
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
midva sva skupaj leto in pol in nimam občutka, da bi nama pogosto zmanjkalo tem za pogovor ali stvari za počet. okej, priznam da se včasih malo dolgočasim, ker je meni bolj do kakšnega aktivnega preživljanja prostega časa, kot njemu.. in mi po tretjem večeru, preživetim pred tv-jem
zna že prekipet ampak ni vedno tako.
vglavnem gledava filme, poročila in serije, se pogovarjava o res vsem mogočim, čekirava in komentirava različne partije/žure, iščeva nove komade na internetu, igrava igrice na playstationu.. z njim hodim rada na sprehode in žurat. ker sva oba obsedena s hrano, greva tudi ful rada skupaj jest ali skuhava kaj doma. prehranjevanje z njim je vedno nekako več kot samo gola konzumacija hrane..pač uživava ob tem.
najina posebnost so YouTube-večeri to se zgodi približno enkrat na teden in takrat nekako "izbereva" eno temo in na to iščeva muziko na youtubu.. izgleda pa to tako, da recimo jaz dam gor en komad in sva oba vsa vzhičena češ: "joj kak si se pa na to spomnila" in pol njega to asociira na en njemu ljubi komad in pol prav tekmujeva, keri najde kaj bolj znanega, časovno oddaljenega ali že dolgo ne-slišanega včasih ob tem še kaj spijeva/skadiva. sliši se mogoče malo smešno in otročje, ampak to je najina najljubša zabava doma..
drugač pa hodim z njim tudi ful rada v šoping, ker ma zelo dober okus in vedno izbrska nekaj dobrega za mene dostikrat, ko sva skupaj pa počne vsak svoje stvari, on večinoma igra poker prek interneta, jaz berem.
zna že prekipet ampak ni vedno tako.
vglavnem gledava filme, poročila in serije, se pogovarjava o res vsem mogočim, čekirava in komentirava različne partije/žure, iščeva nove komade na internetu, igrava igrice na playstationu.. z njim hodim rada na sprehode in žurat. ker sva oba obsedena s hrano, greva tudi ful rada skupaj jest ali skuhava kaj doma. prehranjevanje z njim je vedno nekako več kot samo gola konzumacija hrane..pač uživava ob tem.
najina posebnost so YouTube-večeri to se zgodi približno enkrat na teden in takrat nekako "izbereva" eno temo in na to iščeva muziko na youtubu.. izgleda pa to tako, da recimo jaz dam gor en komad in sva oba vsa vzhičena češ: "joj kak si se pa na to spomnila" in pol njega to asociira na en njemu ljubi komad in pol prav tekmujeva, keri najde kaj bolj znanega, časovno oddaljenega ali že dolgo ne-slišanega včasih ob tem še kaj spijeva/skadiva. sliši se mogoče malo smešno in otročje, ampak to je najina najljubša zabava doma..
drugač pa hodim z njim tudi ful rada v šoping, ker ma zelo dober okus in vedno izbrska nekaj dobrega za mene dostikrat, ko sva skupaj pa počne vsak svoje stvari, on večinoma igra poker prek interneta, jaz berem.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
Midva sva skupi odvisno...kdaj samo enkrat,kdaj dvakrat,kdaj trikrat - kaj več pa že ne - na teden.
Čez zimo nisva praktično nič posebnega počela. Jaz res ne maram smučanja in bordanja, on pa rad smuča... Se bom poskusila naslednjo zimo pripravit da bom šla kej bordat/smučat, mogoče mi bo pa potegnilo (čeprav mi v preteklih 15 letih ni).
Vedno gledava kešne filme, hodva na sprehode s pesotom, v slaščičarne in kavarne....Ja no, tuki se zimske aktivnost končajo, zato pa sovražim zimo Pogovarjava se vedno,tem nama ne zmanjka. Aja pa pogosto greva v kino.
Poleti pa hodiva na raznorazne izlete, greva jaz na rolarje on pa zraven s kolesom, al pa greva kar vsak s svojim kolesom Laufava ne skupaj,ker je on bolj raketa in mu ni pomembna dolžina teka ampak utrujenost,heh. Se odpeljeva na morje, v Bohinj na Bled, Šobec...brat knjige in sončat in kopat...V jeseni kostanj nabirat, mal po okoliških klancih, zajebavava se itak non stop... Skupi greva šopingirat in tko...
Ma men se zdi da ko bova živela skupi nama bo manj dolgčas. Pa sej zdaj mi ni dolgčas, sam mogoče bi se mogla mal bolj začet matrat v smeri planiaranja/ da bi več reči počela skupi, hodila kam pa tko, sam zmer pozabim da bi blo pametno se kaj zmislit.
Čez zimo nisva praktično nič posebnega počela. Jaz res ne maram smučanja in bordanja, on pa rad smuča... Se bom poskusila naslednjo zimo pripravit da bom šla kej bordat/smučat, mogoče mi bo pa potegnilo (čeprav mi v preteklih 15 letih ni).
Vedno gledava kešne filme, hodva na sprehode s pesotom, v slaščičarne in kavarne....Ja no, tuki se zimske aktivnost končajo, zato pa sovražim zimo Pogovarjava se vedno,tem nama ne zmanjka. Aja pa pogosto greva v kino.
Poleti pa hodiva na raznorazne izlete, greva jaz na rolarje on pa zraven s kolesom, al pa greva kar vsak s svojim kolesom Laufava ne skupaj,ker je on bolj raketa in mu ni pomembna dolžina teka ampak utrujenost,heh. Se odpeljeva na morje, v Bohinj na Bled, Šobec...brat knjige in sončat in kopat...V jeseni kostanj nabirat, mal po okoliških klancih, zajebavava se itak non stop... Skupi greva šopingirat in tko...
Ma men se zdi da ko bova živela skupi nama bo manj dolgčas. Pa sej zdaj mi ni dolgčas, sam mogoče bi se mogla mal bolj začet matrat v smeri planiaranja/ da bi več reči počela skupi, hodila kam pa tko, sam zmer pozabim da bi blo pametno se kaj zmislit.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
pijačka, kino, biljard, bowling, sprehodki, shoping, ven žurat, družabne igre, ko čuvam tamalo gre on z mano na kavico in šetat,... vidiva se pa skoraj vsak dan .. tudi tem za pogovor nikoli ne zmanjka, vedno imava kaj za govorit .. se včasih zgodi, da utihneva, pa ne zato ker ne bi vedela kaj rečt ampak ker se nama enostavno ne da govorit - paše tudi pet, deset, petnajst minut bit v njegovem objemu in bit tiho
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Cez dan se midva sploh ne vidiva...ponavadi samo zvecer za urco, dve...si pogledava kak film, pripraviva vecerjo, cartava in vse kar pase zraven
Tudi ob vikendih sva skupaj, ce jaz ne grem domov, ali on ne dela v soboto. Potem si vzameva vec casa zase za crkljanje, skupaj skuhava kosilo, greva na obisk k prijateljem, na kak sprehod, zurat ali na bowling, biljard....
Shopingirava vsak zase, bozica in velike noci ne praznujeva skupaj. Praznujeva pa zato obletnico zveze, vcasih tudi 8. marec in valentinovo (greva kam za podaljsan vikend ali vecerjo). Pa tudi moj rojstni dan praznujeva tako, da greva na vecerjo. Potem posebej ga prazujem se s prijateljicami.
Velikokrat skociva za vikend na morje, ali na Gorenjsko....skratka. Vidla sva skupaj ze veliko.....in po skoraj 6 letih nama se vedno ni dolgcas.
Tudi ob vikendih sva skupaj, ce jaz ne grem domov, ali on ne dela v soboto. Potem si vzameva vec casa zase za crkljanje, skupaj skuhava kosilo, greva na obisk k prijateljem, na kak sprehod, zurat ali na bowling, biljard....
Shopingirava vsak zase, bozica in velike noci ne praznujeva skupaj. Praznujeva pa zato obletnico zveze, vcasih tudi 8. marec in valentinovo (greva kam za podaljsan vikend ali vecerjo). Pa tudi moj rojstni dan praznujeva tako, da greva na vecerjo. Potem posebej ga prazujem se s prijateljicami.
Velikokrat skociva za vikend na morje, ali na Gorenjsko....skratka. Vidla sva skupaj ze veliko.....in po skoraj 6 letih nama se vedno ni dolgcas.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Evo, midva sva po dolgem času prešaltala iz kinda long distance relationship na short distance relationship (45km --> 1km) in se najino preživljanje prostega časa ni kaj spremenilo, razen seveda v kvantiteti, kar pa ful paše
- kino, kafe, gostilna - pir
- bilajrd, pikado... gostilniški športi pač
- poker (doma, js mam super amaterski kovček z žetoni)
- filmi, nanizanke ko gledama pr njem doma
- sprehodi, če je lepo vreme
- koncerti, na srečo mama podoben okus za muziko
- torta v Pohorski kavarni na vsake kvatre
- mastenje z doma spečeno pico (njegovo seveda)
- ko se nama ne lubi kuhat pa Đabiri, po katerem grema obvezno na pir v Pekarno
Če pa nisma skupi pa ponavad četava prek gtalka in si devama slike s cheezburger.neta pa se LOL-ama vsak na svojem kraju
Navijam pa že za nažiganje igrc v dvoje, sam si more ded najprej nov komp kupit, ker na tem njegovem ne laufa neč
- kino, kafe, gostilna - pir
- bilajrd, pikado... gostilniški športi pač
- poker (doma, js mam super amaterski kovček z žetoni)
- filmi, nanizanke ko gledama pr njem doma
- sprehodi, če je lepo vreme
- koncerti, na srečo mama podoben okus za muziko
- torta v Pohorski kavarni na vsake kvatre
- mastenje z doma spečeno pico (njegovo seveda)
- ko se nama ne lubi kuhat pa Đabiri, po katerem grema obvezno na pir v Pekarno
Če pa nisma skupi pa ponavad četava prek gtalka in si devama slike s cheezburger.neta pa se LOL-ama vsak na svojem kraju
Navijam pa že za nažiganje igrc v dvoje, sam si more ded najprej nov komp kupit, ker na tem njegovem ne laufa neč
-
*Eliza* - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2010
Midva se pa ne vidiva ravno pogosto... živiva precej narazen (dobrih 100 km). ko sva bila še oba v lj zaradi študija sva bila med tednom dosti skupaj, zdaj pa nama večinoma ostajajo vikendi (ko cimre ni v lj ) ali pa obiski doma.
večinoma kaj kuhava, gledava filme ali nanizanke, se sprehajava, greva na kakšen izlet... rada mava tudi kino in šoping... dostikrat greva tudi ven kaj pojest, s prijatelji na pijačo... nič posebnega, ampak nama je lepo
tem za pogovor nama ne zmanjka, če ne drugega se vedno kaj hecava... pa tudi s tišino ni nič narobe, ker ni zoprna. razen če se spričkva, to pa se večinoma zgodi ko nisva skupaj in sva potem po telefonu bolj redkobesedna
večinoma kaj kuhava, gledava filme ali nanizanke, se sprehajava, greva na kakšen izlet... rada mava tudi kino in šoping... dostikrat greva tudi ven kaj pojest, s prijatelji na pijačo... nič posebnega, ampak nama je lepo
tem za pogovor nama ne zmanjka, če ne drugega se vedno kaj hecava... pa tudi s tišino ni nič narobe, ker ni zoprna. razen če se spričkva, to pa se večinoma zgodi ko nisva skupaj in sva potem po telefonu bolj redkobesedna
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
petera napisal/-a:Aja kam gresta ven?O čem se pogovarjata ce gresta na pijaco?Kolikrat si kupujeta darila?Ali se vam ze zgodilo da sta bila skupaj pa tiho in nista vedela o cem se pogovarjat?O cem se pogovarjate?Tisti ko ste samo med vikendom skupaj kaj pa vi pocnete?
Joj dekle, če bi se malo manj kompliciralo...
Midva z mojim se samo za vikende vidiva, tako da ne delava nobenih posebnih izletov ali kaj in samo uživava drug ob drugem. Ponavadi kake filme gledava, ali nadaljevanke, se cartava, in seveda xxx. Poleti je malo lazje zunaj kaj počet, tako da se greva kopat (jaz sem namrec z bleda) pa na kako pivo potem zvecer. Ne pretiravava z avtivnostmi, ker nama ni dop tega.
Kar se pa pogovora tiče pa se pogovarjava o vsem. Nekako nama nikoli ne zmanjka teme za pogovor. Če pa že pa tudi ni panike. Je tudi tišina uredu. Po treh letih te tudi to ne moti.
Sem pa imela bivšega, s katerim se nisem imela NIČ za pogovarjat... Posledično tudi zveza seveda ni laufala. Je pa to MUČENJE... da moraš razmišljat o čem se boš pogovarjal... GROZA!!!!
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- mala_tonkica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2010
- Kraj: Metlika
S fantom se vidiva med vikendih. Na žalost nam preprečuje vsakdanje videnje daljava. Ko se pa vidiva je ful zakon. Najprej se pogovarjava kako sva prezivela tedn čeprav se vsak dan slisiva vsaj za urco po telefonu .. No pol pa počneva nasty stvari Sex all the time . Ampak vsekič je sex bolši Vsakič neki novega, strastnega... raaawwwrrrr.. Že njegov pogled me čist zmrazi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov