Kaj pa ve mislite??

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

browneyes
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 28. Jan. 2013 17:10

to je zato, ker ženske danes težko dobimo tipa in bi mogla ne vem kaj vse naredit za to in potem še bit tiho, ko se ti kurba okrog. oni pa imajo vedno več izbire, žensk od katerih lahko dobiš samo sex brez obveznosti je ful, tako da se jim ni treba trudit in obremenjevat kako bodo neki vlagali v neko zvezo.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 28. Jan. 2013 20:28

Ja, ampak punce smo pa tudi takšne, da ko nam nekdo spodnese tla pod nogami, lavfamo sem in tja kot največje kure, iščoč, kako se čimlepše uredit, kaj oblečt, kako se namazat, kako se obnašat, kaj kej prav povedat.... Namesto da bi enostavno ble to, kar smo.

Takšni članki v stilu "Kako sedeti v njegovi bližini" so pa itak višek narejenosti. In po moje dotični (fant) tudi opazi eno obnašanje, ki ni naravno. :razz: Ampak mormo priznat, da Cosmopolitan bralke pač berejo tudi takšne članke (tudi sama sem jih - tam nekje v srednji šoli :) Mogoče zato, ker kot ženska pričakuješ, da če boš ti "princesa" in naredila vse zanj, bo morda tudi on "princ" in naredil vse zate- kar pa je napačno sklepanje :)
Trish.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 7. 2012
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Trish. » 30. Jan. 2013 20:21

meni osebno je čista bedarija brat take članke, zato ker samo jaz vem kaj ima moj fant rad, z čem ga bom razveselila, ga presenetla.. in kar piše v teh člankih ni nobeno znanstveno dognanje. :lol:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 09. Feb. 2013 11:30

Ne, niso brezveze taki članki. Dolgoročno ste ženske na slabšem, kar se tega tiče. zato je čist koristno, če veste, kako se obnašati v zvezi, da bo tip na dolgi rok vzdržal zraven vas.

Ženske starejše, kot ste, težje dobite tipa za zvezo. Ne bomo odkrivali tople vode.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 09. Feb. 2013 11:39

^^ se ne strinjam. Po mojih izkušnjah z vsakim letom spoznavam več fsntov. ki bi želeli več od mene (pa taki res ok fantje). Ampak z moje strani pač ni prave kemije.

To da ne morem biti v zvezi, je pač moja težava, ki jo bom mogoče v prihodnosti rešila s kakšno terapijo. Trenutno še čakam da se bom želela vezati 'naravno'. :D

Gre se enostavno za to, da ko sem bila mlajša, sem ikmela že v osnovi tisto energijo da ne želim več in da se preveč zabavam, sedaj pa delujem bolj umirjeno.

Kar hočem reči je, da sedaj se zavedam, da če bi želela imeti resnega fanta, bi ga lahko imela jutri. Točno vem kdo si me želi na takšen način. Ampak potem ne bi bila vanj zaljubljena in bi ga verjetno varala. To pa potem itak nima smisla.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 09. Feb. 2013 11:42

Ti si še mlada. Okoli 26? Če boš pa pri 31-32 še samska, bo pa že malo kriza glede zbire tipov. Tvoji samski vrstniki bodo izbirali tolk stare, kot si ti zdaj.

Ti svetujem, da z izbiranjem ne vlečeš v nedogled. Ker imam precej znank čez 30, ki so dobre za pogledat, tipa pa nikak ne dobijo.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 09. Feb. 2013 11:45

sm veš ko gledam svoje starejše kolegice, so vse imel neke zveze do 28.ga leta ali pa bile samske in spoznale svoje super tipe ko so bile med 30 in 35 in si na hitro ustvarile družino. In niso zgrabile prvega, ki je prišel mimo, dejansko gre za kakovostne moške. Mislim da je težko posploševati.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 09. Feb. 2013 11:53

No, jaz lahko povem, da moji 35+ letni kolegi, ko so se odločili ustalit, so vsi zbrali ženske pod 30.

Vem, da je težko posploševat, samo v 90% parov je tip starejši.
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 09. Feb. 2013 11:54

Do 30 leta so bile samske, potem pa jim je zacelo zvoniti v glavi, standardi so jim padli in so pograbile bolj ali manj prvega, ki jim je bil vsec, ter mu rodile froca.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 09. Feb. 2013 12:35

Ja, pol so jim naenkrat ful dobri tipi, ki jih pri 23-24 ne bi niti povohale.

Starejša kot je ženska, ko začneta hodit, večja je verjetnost, da ji predstavljaš samo "dober ulov". Zato so punce v srednjih 20-ih najbolj zanesljiva izbira.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 09. Feb. 2013 14:10

^^
:D

Mogoče pa v Ljubljani vsi dozorevamio kasneje kot vi v Mariboru. :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 09. Feb. 2013 17:00

ROFL

Hočem rečt. Mlade ženske izbirajo/izbirate tipa po načelu "glavno, da mi je všeč".

Starejše so bolj preračunljive pri izbiri.
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 09. Feb. 2013 22:00

browneyes napisal/-a:to je zato, ker ženske danes težko dobimo tipa in bi mogla ne vem kaj vse naredit za to in potem še bit tiho, ko se ti kurba okrog. oni pa imajo vedno več izbire, žensk od katerih lahko dobiš samo sex brez obveznosti je ful, tako da se jim ni treba trudit in obremenjevat kako bodo neki vlagali v neko zvezo.

To je daleč stran od resnice. Povprečna ženska ( kot povprečje mislim na izgled, na finančno stanje in pa tudi delnoma na izobrazbo) si bo lažje našla partnerja podobnih lastnosti (če ne že celo boljših) kot pa moški. Tu ste vi na veliko boljšem kot pa mi.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 09. Feb. 2013 22:08

Ne, niso na boljšem. Ponavadi si želijo tipe, ki jih ne morejo dobit, vsaj za dolgo zvezo ne.

Sploh pa na dolgi rok pride do izraza, da je moški na boljšem, ker moški gledajo za mlajšimi.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 09. Feb. 2013 23:38

Moški gledajo za mlajšimi, gledajo pa tudi za tistimi, ki so vroče, sexy, samozavestne, močne, stabilne, zrele, ženstvene in v spolnosti izvežbane 30 letne prave ženske, na vrhuncu svoje ženske moči :) Je res?
Zadnjič spremenil carrie_, dne 10. Feb. 2013 20:11, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov