Kaj pa ve mislite??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- browneyes
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 5. 2012
to je zato, ker ženske danes težko dobimo tipa in bi mogla ne vem kaj vse naredit za to in potem še bit tiho, ko se ti kurba okrog. oni pa imajo vedno več izbire, žensk od katerih lahko dobiš samo sex brez obveznosti je ful, tako da se jim ni treba trudit in obremenjevat kako bodo neki vlagali v neko zvezo.
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
Ja, ampak punce smo pa tudi takšne, da ko nam nekdo spodnese tla pod nogami, lavfamo sem in tja kot največje kure, iščoč, kako se čimlepše uredit, kaj oblečt, kako se namazat, kako se obnašat, kaj kej prav povedat.... Namesto da bi enostavno ble to, kar smo.
Takšni članki v stilu "Kako sedeti v njegovi bližini" so pa itak višek narejenosti. In po moje dotični (fant) tudi opazi eno obnašanje, ki ni naravno. Ampak mormo priznat, da Cosmopolitan bralke pač berejo tudi takšne članke (tudi sama sem jih - tam nekje v srednji šoli Mogoče zato, ker kot ženska pričakuješ, da če boš ti "princesa" in naredila vse zanj, bo morda tudi on "princ" in naredil vse zate- kar pa je napačno sklepanje
Takšni članki v stilu "Kako sedeti v njegovi bližini" so pa itak višek narejenosti. In po moje dotični (fant) tudi opazi eno obnašanje, ki ni naravno. Ampak mormo priznat, da Cosmopolitan bralke pač berejo tudi takšne članke (tudi sama sem jih - tam nekje v srednji šoli Mogoče zato, ker kot ženska pričakuješ, da če boš ti "princesa" in naredila vse zanj, bo morda tudi on "princ" in naredil vse zate- kar pa je napačno sklepanje
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Ne, niso brezveze taki članki. Dolgoročno ste ženske na slabšem, kar se tega tiče. zato je čist koristno, če veste, kako se obnašati v zvezi, da bo tip na dolgi rok vzdržal zraven vas.
Ženske starejše, kot ste, težje dobite tipa za zvezo. Ne bomo odkrivali tople vode.
Ženske starejše, kot ste, težje dobite tipa za zvezo. Ne bomo odkrivali tople vode.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
^^ se ne strinjam. Po mojih izkušnjah z vsakim letom spoznavam več fsntov. ki bi želeli več od mene (pa taki res ok fantje). Ampak z moje strani pač ni prave kemije.
To da ne morem biti v zvezi, je pač moja težava, ki jo bom mogoče v prihodnosti rešila s kakšno terapijo. Trenutno še čakam da se bom želela vezati 'naravno'.
Gre se enostavno za to, da ko sem bila mlajša, sem ikmela že v osnovi tisto energijo da ne želim več in da se preveč zabavam, sedaj pa delujem bolj umirjeno.
Kar hočem reči je, da sedaj se zavedam, da če bi želela imeti resnega fanta, bi ga lahko imela jutri. Točno vem kdo si me želi na takšen način. Ampak potem ne bi bila vanj zaljubljena in bi ga verjetno varala. To pa potem itak nima smisla.
To da ne morem biti v zvezi, je pač moja težava, ki jo bom mogoče v prihodnosti rešila s kakšno terapijo. Trenutno še čakam da se bom želela vezati 'naravno'.
Gre se enostavno za to, da ko sem bila mlajša, sem ikmela že v osnovi tisto energijo da ne želim več in da se preveč zabavam, sedaj pa delujem bolj umirjeno.
Kar hočem reči je, da sedaj se zavedam, da če bi želela imeti resnega fanta, bi ga lahko imela jutri. Točno vem kdo si me želi na takšen način. Ampak potem ne bi bila vanj zaljubljena in bi ga verjetno varala. To pa potem itak nima smisla.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Ti si še mlada. Okoli 26? Če boš pa pri 31-32 še samska, bo pa že malo kriza glede zbire tipov. Tvoji samski vrstniki bodo izbirali tolk stare, kot si ti zdaj.
Ti svetujem, da z izbiranjem ne vlečeš v nedogled. Ker imam precej znank čez 30, ki so dobre za pogledat, tipa pa nikak ne dobijo.
Ti svetujem, da z izbiranjem ne vlečeš v nedogled. Ker imam precej znank čez 30, ki so dobre za pogledat, tipa pa nikak ne dobijo.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
sm veš ko gledam svoje starejše kolegice, so vse imel neke zveze do 28.ga leta ali pa bile samske in spoznale svoje super tipe ko so bile med 30 in 35 in si na hitro ustvarile družino. In niso zgrabile prvega, ki je prišel mimo, dejansko gre za kakovostne moške. Mislim da je težko posploševati.
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
browneyes napisal/-a:to je zato, ker ženske danes težko dobimo tipa in bi mogla ne vem kaj vse naredit za to in potem še bit tiho, ko se ti kurba okrog. oni pa imajo vedno več izbire, žensk od katerih lahko dobiš samo sex brez obveznosti je ful, tako da se jim ni treba trudit in obremenjevat kako bodo neki vlagali v neko zvezo.
To je daleč stran od resnice. Povprečna ženska ( kot povprečje mislim na izgled, na finančno stanje in pa tudi delnoma na izobrazbo) si bo lažje našla partnerja podobnih lastnosti (če ne že celo boljših) kot pa moški. Tu ste vi na veliko boljšem kot pa mi.
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
Moški gledajo za mlajšimi, gledajo pa tudi za tistimi, ki so vroče, sexy, samozavestne, močne, stabilne, zrele, ženstvene in v spolnosti izvežbane 30 letne prave ženske, na vrhuncu svoje ženske moči Je res?
Zadnjič spremenil carrie_, dne 10. Feb. 2013 20:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov