Kaj nas vleče nazaj?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 11. Sep. 2010 11:39

O bože... Pri čisto vsaki temi se zaide/skrene s poti... :roll: .
Čisto pri vsaki temi se začne neki bockat, pojasnjevat, razčlenjevat, špikat, jebat, moralizirat,... :roll:

Avtorici teme: Po opisanem sodeč, ti manjka samospoštovanja. Da se vračaš k nekomu, ki je, kakršen si napisala, čeprav si tega NE želiš (vsaj tako si napisala), ti da lepo vedet, da se ne spoštuješ (čeprav boš verjetno trdila obratno, kot vsakdo :) ). Ko se boš pričela spoštovati, se ne boš vračala k nečemu, kar ti ne koristi, kar te pušča v dilemi, kar izgine, ko se želiš pogovoriti,...
Ko se boš pričela sama spoštovati, ne boš hodila za njim ko en pesek in se mu uklanjala, se želela pogovoriti, razrešiti stvari... Nop... Ko boš prišla do te faze, boš skomignila z rameni in šla naprej.
Uporabniški avatar
kitty cat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a kitty cat » 11. Sep. 2010 13:06

Se v celoti strinjam s Tonjo. Meni se zdi, da si ti ena zmedena oseba, ki dopusti, da nekdo, čigar družba ti v nobenem pogledu ne daje nič pozitivnega in pozornosti vrednega, upravlja s tabo kot z marioneto, ti pa se sklicuješ na to, da hočeš "razčistiti" neke nepojasnjene stvari. Zakaj ne moreš pustiti preteklosti za sabo in preprosto iti naprej? Z ljudmi, ki niso na isti valovni dolžini kot ti, boš težko karkoli razčistila. :wink:
Res je lažje to napisati kot potem tudi storiti, ampak v bistvu je oboje isto težko oz. lahko, le dopovedati si moraš, da si TI na prvem mestu. Been there done that, in še nikoli mi ni bilo lepše, ko sem osebe, ki niso vredne mojega časa, pustila nekje daleč za sabo. :)
Alta alatis patent.
Blair&Chuck
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Blair&Chuck » 12. Sep. 2010 20:31

js te čist razumm,tud men se dogaja to..skos me vleče k nekomu k vem da je slb zame in sem mu zdej povedala svoje in mam občutek da nč več nebo in sm se počutila fuldobr sam zdej pa spet razmišlam če bi se kej zgodil..enostavno neki je na tem,neki nerazčiščenga in pol te skos vleče tja..
xxxm46
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a xxxm46 » 13. Sep. 2010 20:35

CorfuGirl napisal/-a:Ne ni tako.Sem dovolj zrela za vse.In sem se ga rešila tud za en mesec pa sem bila ful srečna.Ampak mava nerazčišene pojme za nazaj in valda da bi jih rada rešila on pa kar trmi glede tega.Ko se hočem pomenit in ga sprašujem zakaj in čemu opet vse to izgine ko kafra.Pol pa čez cajt sms zakaj sem jezna nanj.Ne gre se tu za nobeden telesni stik ker ga nimava več in ga ne želim imeti in ne gre se tu za nobene ljubezenske zgodbe o nama da bi se menila o naju.Ne.gre se zato da ko se mi javi in se hočem pomenit o tem kaj je bilo izgine in to me jezi.In zarad tega me uničuje.Sem pač tak tip človeka ki hoče vse rešit na kraju mesta.Men je težko pozabit nekaj o čem nevem če sem kriva al nisem.čeprav vem da v tem primeru nisem.Rada pa bi vedela kaj je bil povod za vse to kar je bilo med nama.Saj men se je** za nejga kaj počne in me ne vleče niti kanček ljubezni k njemu.

isti problem mam tut js. :( večkrat sm prekinla z njim use stike pa sm misla da mi bo kul da ga bom pozabla, ampak ne, ko sm začela razmišljat o njem sma se začela spet pogovarjat, smsi... na momente je hladn tk ko da nebi blo nč, spet drugič mi pa govori lepe besede pa je čist drgačn, ful prijazn, nežn itd. itd...nimama pa razčiščeno za nazaj nič, me pa zlo zanima ka zdej on misli, sam ne vem kk oz. če bi ga to uprašala. vem da sm naivna pa da bi blo bolš da ga pozabim, ker mi to res vsi govorijo, res sm se trudla da bi ga pozabala,ampak enostavno ne morem, rada ga mam ne glede na to kak je bil do mene...
Uporabniški avatar
skittles
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a skittles » 13. Sep. 2010 21:26

no..jst pa tem glih neb rekla nespoštovanje do sebe, ampak trma in razvajenost da dobiš tistega, ki hočeš. Si punca zapič u glavo moj bo in pika. Ne glede na to kakšen je pol njegov odnos do nje. Njej je le važn da je z njim :roll:
modra_kapica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a modra_kapica » 18. Sep. 2010 15:07

dvomi, skrbi, to da mugoče ne bomo drugmu uredu..
Uporabniški avatar
Tara_108
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tara_108 » 19. Sep. 2010 11:11

tudi jaz se podpišem pod Tonjo....been there, done that....ko se boš nehala spraševat, zakaj si on ne želi biti s tabo in boš vedela, zakaj si TI ne želiš biti z njim, sene boš več vračala.....mogoče ti bo pri tem pomagalo tudi tole: imam znanca, ki točno to počne s svojimi prijateljicami....ko sem ga vprašala, zakaj to dela, mi je odgovoril: to so ženske, ki mi ne pomenijo dovolj, da bi želel imeti kaj več z njimi...so pa ok za občasna ˝srečanja''. In če bi jim to povedal in razčistil z njimi vem, da bi z njimi tudi zaključil in teh priložnosti ne bi bilo več.
preprosto, kruto, ampak ti pa res odpre oči.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 19. Sep. 2010 12:26

trma, da je treba dobit vse kar hočeš. grem pa stavit, da bi vas ene 90% zapustilo tega fanta, h kateremu vas vleče nazaj v roku par mesecev :twisted:
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 19. Sep. 2010 12:53

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a serena86 » 19. Sep. 2010 16:07

kakšnimi "le prijatelji"? ženske in moški so lahko samo frendi, ampak pod pogojem, da si nobeden od njiju ne želi kaj več od drugega, da je torej jasno razčiščeno, da sta samo frenda in nič več. če pa si eden želi kaj več, je najboljše, da se od te svoje prijateljice oddalji in si poišče partnerko. ženske s svojimi frendi ne seksamo, ker drugače bi to že bili ff, kar pa se spet lahko razčisti, da je samo ff in nič drugega. ta, ki ga Tara opisuje, pa očitno ima te svoje ženske samo za seks in jim vliva lažno upanje, da bo med njimi morda kaj več. takim ženskam predlagam, naj se rešijo svoje nesamozavesti in te naivnosti, da bodo kdaj v resni zvezi s takim fantom, naj popolnoma prekinijo vsakršen stik z njim in naj ga čim prej pozabijo. če pa se jim kaj oglasi, naj ga pošljejo v p**** m******, ker si jih ne zasluži.
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 19. Sep. 2010 16:37

Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 19. Sep. 2010 16:57

Horus napisal/-a:"Le prijatelji" so tisti moški, ki jim je ženska všeč, jo povabijo ven, na koncu pa dobijo govor, da sta lahko samo prijatelja. Tile prijatelji nato ženski služijo za oporo v težkih časih, preganjanje dolgčasa ipd. Nikoli pa seveda tipu ne dajo jasno vedeti, da ne bo nič, pa če bosta zadnja dva človeka na svetu.

Mislim, da bi tud vsak normalen tip po nekem času pogruntal, da če ženska ne kaže nobenih signalov, da si želi nekaj več od njega, da verjetno želi samo prijateljstvo.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 19. Sep. 2010 16:58

Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 19. Sep. 2010 16:59

^^Če noben od njiju ne goji nobenih 'globokih' čustev drug do drugega je lahko komot prijateljstvo :wink:
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 19. Sep. 2010 17:01

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov