Kaj nas vleče nazaj?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 09. Sep. 2010 1:45

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 09. Sep. 2010 9:23

delusional napisal/-a:nej se me že enkrat sprijaznimo da je tako pa tako in da ne bomo dobile tega kar hočemo pa če se ne trepalnice postavimo. ker tudi on ni dobil tega kar je hotel.
Ne vem kolk si ti to ena razvajena rit, da misliš, da morš dobit vse kar ti zapaše, ampak upam, da se zavedaš, da bo v življenju še dosti situacij, ko ne bo vse šlo tko kot si si ti zamislila/zaželela in da, ja, se bo treba s tem sprijaznit (če res ni v tvoji moči, da bi lahko vplivala na zadeve).
delusional napisal/-a:ko zdej [delusional] sreča kakega razočaranca ga poskuša čim bolj zjebat v glavo z besedami in še bolj potlačit. nato se tip začne zavedat kako je u kurcu in da bo treba res živet naprej. a jst nekak ne morem pozabit teh travm, ki so mi jih nardili in da niso mene izbrali. mislim, kolk so neumni ej... heh.
A ni škoda tvojega časa & truda? Sej ti ni treba jim igrat psihologa; dej raj svojo energijo usmerji v kaj bolj produktivnega, ob takih tipih se pa pač stran obrni in jih niti se spuščej v svoje življenje.
O tem kdo je tle neumen bi se pa dal še debatirat.. :P
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 09. Sep. 2010 9:56

delusional napisal/-a:ČEZ 30 IN JE SAMA. PRAV JI BODI.

raje sam/a kot biti z nekom kot si t
(s)mej se
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 09. Sep. 2010 10:49

*piškotek, da te ne bo tvoj dragi kmal nagnal iz Črnega Kala nazaj v Prekmurje, ker tolk fantaziraš o svojem bivšem.
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 09. Sep. 2010 11:07

ne skrbi ti zame :D
spomniti se na nekoga ali fantazirati o njemu je pa velika razlika
(s)mej se
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 09. Sep. 2010 11:15

* piškotek, Kaj te vleče nazaj???
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 09. Sep. 2010 11:16

mene vleče naprej ne nazaj
(s)mej se
Uporabniški avatar
Little fairy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Little fairy » 09. Sep. 2010 11:37

Moški toliko časa lovi žensko, dokler ga ona ne ujame :P
Drži vedno in povsod, ter je v korist obeh spolov. Zdaj pa si naj vsak - jebač, bitch, razočaranec, obupanka, tisti ki vas vleče nazaj, tisti, ki lezete naprej in tisti, ki ste preprosto srečni v razmerju - po svoji pameti razlaga.
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 09. Sep. 2010 13:44

delusional napisal/-a:SAM JST MAM ŠE ZMERI TRAVME.

Ti že mogoče (že po tem načinu pisanja), ampak Džeki po moji oceni nima nobenih travm.

Piše mirno in analitično; ne čustveno (kakor ti).

Piše, kadar ima kaj dodati k debati; ne reagira, ker mu je nekdo pritisnil na gumbke (kakor ti).

Če vidi kak argument, ki mu da misliti, to pove in razmisli; ne ščiti svojega ega z zidom obrambnih mehanizmov (kakor ti).

Po njegovem pisanju sodeč živi srečno življenje, v katerem mu ne manjka dosti; ni ves zafrustriran in nesrečen (kakor ti).

Res se mi zdi hecno, kako v nekom drugem vidiš znake zafrustriranosti, ki jih nihče drug ne vidi; za svojo problematičnost si pa slepa.

Mislim, da lahko po dolgem času utemeljeno uporabim psihološki izraz "projekcija":

Psychological projection or projection bias is a psychological defense mechanism where a person unconsciously denies their own attributes, thoughts, and emotions, which are then ascribed to the outside world, such as to the weather, a tool, or to other people. Thus, it involves imagining or projecting that others have those feelings.

To si ti. :(
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 09. Sep. 2010 20:03

Jaz mislim, da delusional v resničnosti ni tako nemogoča ženska, kot se tukaj predstavlja.Ji pa verjamem, da je močno razočarana in da ima travme.Verjetno brez potrebe, podobne težave pa ima še marsikatera,zato bi se malo ustavil pri tem.

Svet ni grd, ampak je lep, ko ga sprejmemo takšnega kot je in si ne želimo, da bi se spremenil nam na ljubo.Ena od stvari, s katero se mora vsak sprijazniti je, da popolnih ljudi ni.

Problem je v tem, da si delusional želi stvari, ki ne obstajajo.Zase želi moškega, ki je oz. bo:

-zelo lep
-super jebač
-samozavesten
-dovolj dec
-si bo želel resno zvezo
-si bo želel resno zvezo prav z njo
-zvest

Svojo izbiro je torej omejila na izbiro zelo ozkega kroga moških, ki so trenutno lepi samski jebači. Nadalje pričakuje, da bo takšnega tipa spremenila do te mere, da si bo nenadoma zaželel resne zveze in to prav z njo.

Zdaj pa razmislite, kakšna je verjetnost, da se ta matematika izide?

Delusional je veliko vložila vase.Naredila si je umetne joške,kar je po moje pametna odločitev, če ji je to popravilo samozavest.Na osnovi tega je nadalje ugotovila, da lahko v posteljo spravi praktično vsakega tipa, ki si ga zaželi.

Problem je sedaj v tem, da si želi resne zveze (jaz ji to čisto verjamem), vendar:

1.resno zvezo išče pri tipih, ki si resne zveze evidentno ne želijo
2.izpostavlja izključno svoje zunanje atribute, to je pa za resno zvezo premalo

Moj čisto resen nasvet delusional je preprost:

Vsaj toliko, kot je naredila na svojem videzu,mora narediti na svoji osebnosti. Mora iti goboko vase in si priti na jasno, zakaj kar naprej pada samo na lepe jebače.

Delusional je v svoji razočaranosti prepričana, da tipi za resne zveze iščemo grde ženske, kar seveda ni res.Iščemo čimboljši komplet lastnosti, ki so nam pomembne.

Če punca vse gradi le na svojem videzu, lahko nenazadnje konča v "resni zvezi" s kakšnim Hrvatičem ali podobnim primitivcem, ki pa pri puncah res gleda IZKLJUČNO na videz. Tak jo bo, ko bo videl kakšno lepšo in mlajšo, zamenjal in s tem njene travme še poglobil. To bi bila velika škoda.

Punci res želim, da si umiri, si malo naštela preference glede tipov. Ko več ne bo videla le lepih jebačev na eni strani in brezveznikov na drugi, bo ugotovila, da obstaja vmes cel segment tipov z široko paleto lastnosti. Ne obstajajo samo esktremi.In zagotovo bo vmes tudi kakšen primeren zanjo.
Uporabniški avatar
kitty cat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a kitty cat » 09. Sep. 2010 20:34

Takega lahko komot najdeš med tistimi izven kroga jebačev, ampak dokler iščeš med jebači, bo težka najti takega, ki se bo spremenil zaradi tebe. Taki se načeloma sploh ne spreminjajo, razen če se z leti umirijo, kar pa je prej izjema kot pravilo. :wink:
Džeki napisal/-a:Vsaj toliko, kot je naredila na svojem videzu,mora narediti na svoji osebnosti. Mora iti goboko vase in si priti na jasno, zakaj kar naprej pada samo na lepe jebače.

Jp, this. :wink:
Alta alatis patent.
Uporabniški avatar
neenchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005
Kraj: nekje med oblaki

Neprebrana objavaNapisal/-a neenchy » 10. Sep. 2010 9:52

...
Zadnjič spremenil neenchy, dne 11. Sep. 2010 14:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 10. Sep. 2010 10:04

Vzameš cilit bang in počistiš :D Ne resno, to je pomoje samo izgovor.

Imam neraščiščene zadeve s zelo neprijazno javno uslužbenko, pa me nič ne vleče nazaj k njej, da bi zadeve razčistila.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
neenchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005
Kraj: nekje med oblaki

Neprebrana objavaNapisal/-a neenchy » 10. Sep. 2010 10:07

barbie_girl_85 napisal/-a:Vzameš cilit bang in počistiš :D Ne resno, to je pomoje samo izgovor.

Imam neraščiščene zadeve s zelo neprijazno javno uslužbenko, pa me nič ne vleče nazaj k njej, da bi zadeve razčistila.

sem se mogla prav nasmejat, ko sm to prebrala, sam imaš prav :)
Uporabniški avatar
kitty cat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a kitty cat » 10. Sep. 2010 13:20

Z ljudmi, ki so nagnjeni h konfliktom in se z njimi težko normalno pogovoriš, je res brezveze razčiščevat neke stare stvari.

Isto je pri odnosih z ljudmi, s katerimi ne čutimo, da bi bili na isti valovni dolžini. Vstran od takih ljudi, ker je enostavno škoda časa in energije vlagat v take nesojene odnose. :wink:
Alta alatis patent.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]