Kaj nas vleče nazaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:41, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ne vem kolk si ti to ena razvajena rit, da misliš, da morš dobit vse kar ti zapaše, ampak upam, da se zavedaš, da bo v življenju še dosti situacij, ko ne bo vse šlo tko kot si si ti zamislila/zaželela in da, ja, se bo treba s tem sprijaznit (če res ni v tvoji moči, da bi lahko vplivala na zadeve).delusional napisal/-a:nej se me že enkrat sprijaznimo da je tako pa tako in da ne bomo dobile tega kar hočemo pa če se ne trepalnice postavimo. ker tudi on ni dobil tega kar je hotel.
A ni škoda tvojega časa & truda? Sej ti ni treba jim igrat psihologa; dej raj svojo energijo usmerji v kaj bolj produktivnega, ob takih tipih se pa pač stran obrni in jih niti se spuščej v svoje življenje.delusional napisal/-a:ko zdej [delusional] sreča kakega razočaranca ga poskuša čim bolj zjebat v glavo z besedami in še bolj potlačit. nato se tip začne zavedat kako je u kurcu in da bo treba res živet naprej. a jst nekak ne morem pozabit teh travm, ki so mi jih nardili in da niso mene izbrali. mislim, kolk so neumni ej... heh.
O tem kdo je tle neumen bi se pa dal še debatirat..
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
*piškotek, da te ne bo tvoj dragi kmal nagnal iz Črnega Kala nazaj v Prekmurje, ker tolk fantaziraš o svojem bivšem.
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
Moški toliko časa lovi žensko, dokler ga ona ne ujame
Drži vedno in povsod, ter je v korist obeh spolov. Zdaj pa si naj vsak - jebač, bitch, razočaranec, obupanka, tisti ki vas vleče nazaj, tisti, ki lezete naprej in tisti, ki ste preprosto srečni v razmerju - po svoji pameti razlaga.
Drži vedno in povsod, ter je v korist obeh spolov. Zdaj pa si naj vsak - jebač, bitch, razočaranec, obupanka, tisti ki vas vleče nazaj, tisti, ki lezete naprej in tisti, ki ste preprosto srečni v razmerju - po svoji pameti razlaga.
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
delusional napisal/-a:SAM JST MAM ŠE ZMERI TRAVME.
Ti že mogoče (že po tem načinu pisanja), ampak Džeki po moji oceni nima nobenih travm.
Piše mirno in analitično; ne čustveno (kakor ti).
Piše, kadar ima kaj dodati k debati; ne reagira, ker mu je nekdo pritisnil na gumbke (kakor ti).
Če vidi kak argument, ki mu da misliti, to pove in razmisli; ne ščiti svojega ega z zidom obrambnih mehanizmov (kakor ti).
Po njegovem pisanju sodeč živi srečno življenje, v katerem mu ne manjka dosti; ni ves zafrustriran in nesrečen (kakor ti).
Res se mi zdi hecno, kako v nekom drugem vidiš znake zafrustriranosti, ki jih nihče drug ne vidi; za svojo problematičnost si pa slepa.
Mislim, da lahko po dolgem času utemeljeno uporabim psihološki izraz "projekcija":
Psychological projection or projection bias is a psychological defense mechanism where a person unconsciously denies their own attributes, thoughts, and emotions, which are then ascribed to the outside world, such as to the weather, a tool, or to other people. Thus, it involves imagining or projecting that others have those feelings.
To si ti.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Jaz mislim, da delusional v resničnosti ni tako nemogoča ženska, kot se tukaj predstavlja.Ji pa verjamem, da je močno razočarana in da ima travme.Verjetno brez potrebe, podobne težave pa ima še marsikatera,zato bi se malo ustavil pri tem.
Svet ni grd, ampak je lep, ko ga sprejmemo takšnega kot je in si ne želimo, da bi se spremenil nam na ljubo.Ena od stvari, s katero se mora vsak sprijazniti je, da popolnih ljudi ni.
Problem je v tem, da si delusional želi stvari, ki ne obstajajo.Zase želi moškega, ki je oz. bo:
-zelo lep
-super jebač
-samozavesten
-dovolj dec
-si bo želel resno zvezo
-si bo želel resno zvezo prav z njo
-zvest
Svojo izbiro je torej omejila na izbiro zelo ozkega kroga moških, ki so trenutno lepi samski jebači. Nadalje pričakuje, da bo takšnega tipa spremenila do te mere, da si bo nenadoma zaželel resne zveze in to prav z njo.
Zdaj pa razmislite, kakšna je verjetnost, da se ta matematika izide?
Delusional je veliko vložila vase.Naredila si je umetne joške,kar je po moje pametna odločitev, če ji je to popravilo samozavest.Na osnovi tega je nadalje ugotovila, da lahko v posteljo spravi praktično vsakega tipa, ki si ga zaželi.
Problem je sedaj v tem, da si želi resne zveze (jaz ji to čisto verjamem), vendar:
1.resno zvezo išče pri tipih, ki si resne zveze evidentno ne želijo
2.izpostavlja izključno svoje zunanje atribute, to je pa za resno zvezo premalo
Moj čisto resen nasvet delusional je preprost:
Vsaj toliko, kot je naredila na svojem videzu,mora narediti na svoji osebnosti. Mora iti goboko vase in si priti na jasno, zakaj kar naprej pada samo na lepe jebače.
Delusional je v svoji razočaranosti prepričana, da tipi za resne zveze iščemo grde ženske, kar seveda ni res.Iščemo čimboljši komplet lastnosti, ki so nam pomembne.
Če punca vse gradi le na svojem videzu, lahko nenazadnje konča v "resni zvezi" s kakšnim Hrvatičem ali podobnim primitivcem, ki pa pri puncah res gleda IZKLJUČNO na videz. Tak jo bo, ko bo videl kakšno lepšo in mlajšo, zamenjal in s tem njene travme še poglobil. To bi bila velika škoda.
Punci res želim, da si umiri, si malo naštela preference glede tipov. Ko več ne bo videla le lepih jebačev na eni strani in brezveznikov na drugi, bo ugotovila, da obstaja vmes cel segment tipov z široko paleto lastnosti. Ne obstajajo samo esktremi.In zagotovo bo vmes tudi kakšen primeren zanjo.
Svet ni grd, ampak je lep, ko ga sprejmemo takšnega kot je in si ne želimo, da bi se spremenil nam na ljubo.Ena od stvari, s katero se mora vsak sprijazniti je, da popolnih ljudi ni.
Problem je v tem, da si delusional želi stvari, ki ne obstajajo.Zase želi moškega, ki je oz. bo:
-zelo lep
-super jebač
-samozavesten
-dovolj dec
-si bo želel resno zvezo
-si bo želel resno zvezo prav z njo
-zvest
Svojo izbiro je torej omejila na izbiro zelo ozkega kroga moških, ki so trenutno lepi samski jebači. Nadalje pričakuje, da bo takšnega tipa spremenila do te mere, da si bo nenadoma zaželel resne zveze in to prav z njo.
Zdaj pa razmislite, kakšna je verjetnost, da se ta matematika izide?
Delusional je veliko vložila vase.Naredila si je umetne joške,kar je po moje pametna odločitev, če ji je to popravilo samozavest.Na osnovi tega je nadalje ugotovila, da lahko v posteljo spravi praktično vsakega tipa, ki si ga zaželi.
Problem je sedaj v tem, da si želi resne zveze (jaz ji to čisto verjamem), vendar:
1.resno zvezo išče pri tipih, ki si resne zveze evidentno ne želijo
2.izpostavlja izključno svoje zunanje atribute, to je pa za resno zvezo premalo
Moj čisto resen nasvet delusional je preprost:
Vsaj toliko, kot je naredila na svojem videzu,mora narediti na svoji osebnosti. Mora iti goboko vase in si priti na jasno, zakaj kar naprej pada samo na lepe jebače.
Delusional je v svoji razočaranosti prepričana, da tipi za resne zveze iščemo grde ženske, kar seveda ni res.Iščemo čimboljši komplet lastnosti, ki so nam pomembne.
Če punca vse gradi le na svojem videzu, lahko nenazadnje konča v "resni zvezi" s kakšnim Hrvatičem ali podobnim primitivcem, ki pa pri puncah res gleda IZKLJUČNO na videz. Tak jo bo, ko bo videl kakšno lepšo in mlajšo, zamenjal in s tem njene travme še poglobil. To bi bila velika škoda.
Punci res želim, da si umiri, si malo naštela preference glede tipov. Ko več ne bo videla le lepih jebačev na eni strani in brezveznikov na drugi, bo ugotovila, da obstaja vmes cel segment tipov z široko paleto lastnosti. Ne obstajajo samo esktremi.In zagotovo bo vmes tudi kakšen primeren zanjo.
-
kitty cat - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 2. 2010
Takega lahko komot najdeš med tistimi izven kroga jebačev, ampak dokler iščeš med jebači, bo težka najti takega, ki se bo spremenil zaradi tebe. Taki se načeloma sploh ne spreminjajo, razen če se z leti umirijo, kar pa je prej izjema kot pravilo.
Jp, this.
Džeki napisal/-a:Vsaj toliko, kot je naredila na svojem videzu,mora narediti na svoji osebnosti. Mora iti goboko vase in si priti na jasno, zakaj kar naprej pada samo na lepe jebače.
Jp, this.
Alta alatis patent.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Vzameš cilit bang in počistiš Ne resno, to je pomoje samo izgovor.
Imam neraščiščene zadeve s zelo neprijazno javno uslužbenko, pa me nič ne vleče nazaj k njej, da bi zadeve razčistila.
Imam neraščiščene zadeve s zelo neprijazno javno uslužbenko, pa me nič ne vleče nazaj k njej, da bi zadeve razčistila.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
neenchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
- Kraj: nekje med oblaki
barbie_girl_85 napisal/-a:Vzameš cilit bang in počistiš Ne resno, to je pomoje samo izgovor.
sem se mogla prav nasmejat, ko sm to prebrala, sam imaš prav
-
kitty cat - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 2. 2010
Z ljudmi, ki so nagnjeni h konfliktom in se z njimi težko normalno pogovoriš, je res brezveze razčiščevat neke stare stvari.
Isto je pri odnosih z ljudmi, s katerimi ne čutimo, da bi bili na isti valovni dolžini. Vstran od takih ljudi, ker je enostavno škoda časa in energije vlagat v take nesojene odnose.
Isto je pri odnosih z ljudmi, s katerimi ne čutimo, da bi bili na isti valovni dolžini. Vstran od takih ljudi, ker je enostavno škoda časa in energije vlagat v take nesojene odnose.
Alta alatis patent.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]