Kaj nas vleče nazaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 113 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Džeki, kolk let nazaj te je zavrnila ta tvoja bitch?
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Sm kr v filmu "puma je hinavka".puma napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Aja? Ker ti se ravno tako veselo postavljas v vlogo razsodnice kaksni moski so zreli in kaksni niso.
a spet si v filmu vojna med spoloma?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:41, skupaj popravljeno 1 krat.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
^^he he
In seveda, vsi tipi,ki trdimo drugače in si drznemo napisati kakšno kritiko,smo razočaranci, ki nismo preboleli nekakšne fantomske fatalne ženske.
Delusional in puma sta, v teh nekaj mesecih, kar sem jaz na forumu, zlili toliko gnojnice čez celo moško populacijo, da bi človek, analogno, po njuni logiki sledeč, utegnil pomisliti...(domišljijo prepuščam vam)
In seveda, vsi tipi,ki trdimo drugače in si drznemo napisati kakšno kritiko,smo razočaranci, ki nismo preboleli nekakšne fantomske fatalne ženske.
Delusional in puma sta, v teh nekaj mesecih, kar sem jaz na forumu, zlili toliko gnojnice čez celo moško populacijo, da bi človek, analogno, po njuni logiki sledeč, utegnil pomisliti...(domišljijo prepuščam vam)
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Džeki napisal/-a:Delusional in puma sta, v teh nekaj mesecih, kar sem jaz na forumu, zlili toliko gnojnice čez celo moško populacijo, da bi človek, analogno, po njuni logiki sledeč, utegnil pomisliti...(domišljijo prepuščam vam)
Hehe
Mislim, da je razlika v tem, da smo mi na tem forumu zato, ker imamo radi ženske; marsikakšna je pa tu zato, ker tu ni dosti moških...
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Jaz sem tu za zabavo in ker sem dovolj star in izkušen, da lahko dam tukajšnji mladini, ki opisuje, kakšna v življenju želi biti, kak nasvet.Ko se mi več ne bo ljubilo, me več ne bo sem.
Punce, ki mi najostreje nasprotujejo, pri sebi vedo da imam prav.Mislim, jaz bi lahko tu pisal cenene izmišljotine, ki bi jim vsaka najstnica ploskala, z resničnostjo pa ne bi imele veliko skupnega.
Možno, da imaš prav in da ta forum enim puncam predstavlja beg pred realnostjo.To je zelo žalostno.Ampak zelo ostro nasprotovanje mojim čisto življenjskim ugotovitvam jim življenja ne bo polepšalo.
Punce, ki mi najostreje nasprotujejo, pri sebi vedo da imam prav.Mislim, jaz bi lahko tu pisal cenene izmišljotine, ki bi jim vsaka najstnica ploskala, z resničnostjo pa ne bi imele veliko skupnega.
Možno, da imaš prav in da ta forum enim puncam predstavlja beg pred realnostjo.To je zelo žalostno.Ampak zelo ostro nasprotovanje mojim čisto življenjskim ugotovitvam jim življenja ne bo polepšalo.
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Džeki napisal/-a:In seveda, vsi tipi,ki trdimo drugače in si drznemo napisati kakšno kritiko,smo razočaranci, ki nismo preboleli nekakšne fantomske fatalne ženske.
...najbolša stvar vsega je, da je bolniške konec in da nimam več cajta kle viset, tko da good luck razočaranci
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Džeki napisal/-a:Delusional in puma sta, v teh nekaj mesecih, kar sem jaz na forumu, zlili toliko gnojnice čez celo moško populacijo, da bi človek, analogno, po njuni logiki sledeč, utegnil pomisliti...(domišljijo prepuščam vam)
ajme ajme ... ker se s tabo ne strinjam v določenih temah , še ne pomeni, da si ti celotna moška populacija ... v bistvu pa, me lahko citiraš kje sem zlivala gnojico na moško populacijo ... izvoli
-
puma - Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Alwaleed napisal/-a:Mislim, da je razlika v tem, da smo mi na tem forumu zato, ker imamo radi ženske; marsikakšna je pa tu zato, ker tu ni dosti moških...
lol ... itak ... pa še vse tiste, ki se ne strinjamo z kakšnim fantkom na tem forumu, smo itak ta orto feministke
-
puma - Cosmopolitanka
Džeki napisal/-a:Jaz sem tu za zabavo in ker sem dovolj star in izkušen, da lahko dam tukajšnji mladini, ki opisuje, kakšna v življenju želi biti, kak nasvet.Ko se mi več ne bo ljubilo, me več ne bo sem.
itak da ima vsak svoj pogled na svet ... sam kdo pravi da je tvoj pravilen ... je pač tvoj pogled na svet ... tako kot je moj, le moj pogled na svet in to da imaš določeno mnenje, sprejemam ... ampak sprejmi, da je moje mnenje v nekih temah drugačno od tvojega.
to da si dovolj star, še ne pomeni, da si vir modrosti
in če rad bereš, definitivno priporočam knjigo od miguela de ruiza (4 dogovori)
- Horus
-
delusional - Cosmopsiho
mah Džeki je en zakompleksan tip, ki ga je enkrat ena bitch zjebala in sedaj poskuša vse njej podobne ženske "tlačit dol", da nej se me že enkrat sprijaznimo da je tako pa tako in da ne bomo dobile tega kar hočemo pa če se ne trepalnice postavimo. ker tudi on ni dobil tega kar je hotel. jaz veliko govorim o razočarancih, ker imam s takimi največ izkušenj. Džeki veliko govori o bitchez, ker ima s takimi največ izkušenj in ker je eno drugačno - sedanjo mogu razumsko izbrat, če ne bi se še zdej tolku z glavo v zid zarad ene bitch. Meni je res dovolj branja njegovih negativnih razmišljanj. Dejstvo je, da mu jih je izoblikovala ena bitchy bitch.
aja pa da še povem kdo je delusional. delusional je mal delusional. sovraži razočarance in bi najrajš vidla, da bi se šli vsi ubit, ker bivše itak ne bojo dobili nazaj. ko zdej sreča kakega razočaranca ga poskuša čim bolj zjebat v glavo z besedami in še bolj potlačit. nato se tip začne zavedat kako je u kurcu in da bo treba res živet naprej. a jst nekak ne morem pozabit teh travm, ki so mi jih nardili in da niso mene izbrali. mislim, kolk so neumni ej... heh.
aja pa da še povem kdo je delusional. delusional je mal delusional. sovraži razočarance in bi najrajš vidla, da bi se šli vsi ubit, ker bivše itak ne bojo dobili nazaj. ko zdej sreča kakega razočaranca ga poskuša čim bolj zjebat v glavo z besedami in še bolj potlačit. nato se tip začne zavedat kako je u kurcu in da bo treba res živet naprej. a jst nekak ne morem pozabit teh travm, ki so mi jih nardili in da niso mene izbrali. mislim, kolk so neumni ej... heh.
- Horus
-
delusional - Cosmopsiho
ja se zavedam.
A SE ZAVEDATE VSE BITCH TLE GOR DA NE BOSTE DOBILE LEPEGA KURBIRJA ZA RESNO ZVEZO? A SE ZAVEDATE DA NE BOSTE SPREMENILE ENEGA NEDOSEGLJIVEGA JEBAČA?
JOJ ZAKAJ SE TISTA PREKLETA BITCH TEGA NI ZAVEDALA IN DOZORELA IN MENE OPAZLA?
ZDEJ PA JI TRŽNA VREDNOST ŽE PADLA, K JE ŽE ČEZ 30 IN JE SAMA. PRAV JI BODI. SAM JST MAM ŠE ZMERI TRAVME.
A SE ZAVEDATE VSE BITCH TLE GOR DA NE BOSTE DOBILE LEPEGA KURBIRJA ZA RESNO ZVEZO? A SE ZAVEDATE DA NE BOSTE SPREMENILE ENEGA NEDOSEGLJIVEGA JEBAČA?
JOJ ZAKAJ SE TISTA PREKLETA BITCH TEGA NI ZAVEDALA IN DOZORELA IN MENE OPAZLA?
ZDEJ PA JI TRŽNA VREDNOST ŽE PADLA, K JE ŽE ČEZ 30 IN JE SAMA. PRAV JI BODI. SAM JST MAM ŠE ZMERI TRAVME.
Prvi neprebran prispevek • 113 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]