Kaj nas vleče nazaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:41, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tara_108 - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2010
AAwww, večrat sem že povedala, da mi je jasno, kaj to pomeni in da privede do istega končnega učinka. Ampak to je problem moških, ker poglej kje je razlika, če pogledamo čisto logično.
Ženska izjavi:"dajva bit raj prijatelja"
Torej pove resnico, tako misli, tako se obnaša. Ni nobenega zavajanja z njene strani.
Moški reče:
"ti si prava, samo nisem še pripravljen, ipd..."
laže, ker dobro ve, kot si sam rekel, da mu ni do zveze njo in mu nikoli ne bo.Torej jo zavaja, z namenom, da mu bo na voljo,dokler se ne naveliča.
A vidiš zdaj razliko?
Ženska izjavi:"dajva bit raj prijatelja"
Torej pove resnico, tako misli, tako se obnaša. Ni nobenega zavajanja z njene strani.
Moški reče:
"ti si prava, samo nisem še pripravljen, ipd..."
laže, ker dobro ve, kot si sam rekel, da mu ni do zveze njo in mu nikoli ne bo.Torej jo zavaja, z namenom, da mu bo na voljo,dokler se ne naveliča.
A vidiš zdaj razliko?
-
Tara_108 - Sramežljivka
Ja Horus, ampak ta tvoj zadnji post je drugačen od prvega, kjer si napisal:
ČE pa ženska ve, da bi nekdo od nje rad več kot prijateljstvo in ne želi razčistit z njim zato, da ima občasno ramo za zjokat in financministra pa se strinjam, da je to isto, podlo zavajanje.
Horus napisal/-a:"Le prijatelji" so tisti moški, ki jim je ženska všeč, jo povabijo ven, na koncu pa dobijo govor, da sta lahko samo prijatelja.
ČE pa ženska ve, da bi nekdo od nje rad več kot prijateljstvo in ne želi razčistit z njim zato, da ima občasno ramo za zjokat in financministra pa se strinjam, da je to isto, podlo zavajanje.
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:41, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:42, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
-
Tara_108 - Sramežljivka
Sem imela tako izkušnjo, sem povedala, da sva lahko samo prijatelja. Očitno sem imela srečo, da sem naletela na fanta, ki je pač sprejel to, sva obdržala stike, hodila na pijače in se na koncu pogovarjala tudi o ljubezenskih težavah. Meni je bilo jasno, da je ta zadeva razčiščena, njemu očitno tudi. In ne vem kak stavek je bolj nedvoumen od:"bodiva samo prijatelja" ,če se ženska potem seveda tudi naprej obnaša skladno s tem. Če pa ne, se strinjam, da je biach.
Trenutno pa živim v Mariboru.
Trenutno pa živim v Mariboru.
-
serena86 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2010
Horus, kar si kasneje napisal, je žensko izkoriščevanje moškega. ampak to ni primer, kjer ona reče bodiva le prijatelja. v opisanem primeru ga hoče izkoriščevati in nalašč noče razčistiti zadev (to pa je res isto, kot če moški noče razčistit zadev z žensko). ampak ko ženska reče, bodiva le prijatelja, je to dokaj jasno, da zveze ne bo.
očitno sem tudi sama imela srečo, ker ko sem komu tako rekla, mu je bilo jasno, da je brez veze me vabit na pijačo in še kaj več, ker iz tega ne bo nič (no, že pijačo sem zavrnila). z nekaterimi pa sem ohranila tudi prijateljske stike.
veš, kje je problem.....če te samo na pijačo vabi, ni težko reči "ne, hvala". če pa ti vsa žalosten razlaga, kako je njemu hudo, ker je samski, pa kako težko mu je dobiti žensko, ali pa kako je imel vedno smolo v ljibezni, ti je kar težko mu reči v fris "ej, nisi mi všeč, tako da ne bo nič", ko pa vidiš, da ima samozavest že itak pod nulo in tako mu jo še bolj pohodiš. tako da je zato lažje reči "ne, bodiva raje samo prijatelja" ali "meni je prav fajn biti samska (ali "trenutno ne iščem fanta"), tako da bodiva samo prijatelja". osebno se potem od take osebe držim malo na razdalji (ne hodim z njim na pijače in mu ne razlagam svojih osebnih težav ipd.), da si ne bi ustvaril lažnih upanj.
očitno sem tudi sama imela srečo, ker ko sem komu tako rekla, mu je bilo jasno, da je brez veze me vabit na pijačo in še kaj več, ker iz tega ne bo nič (no, že pijačo sem zavrnila). z nekaterimi pa sem ohranila tudi prijateljske stike.
veš, kje je problem.....če te samo na pijačo vabi, ni težko reči "ne, hvala". če pa ti vsa žalosten razlaga, kako je njemu hudo, ker je samski, pa kako težko mu je dobiti žensko, ali pa kako je imel vedno smolo v ljibezni, ti je kar težko mu reči v fris "ej, nisi mi všeč, tako da ne bo nič", ko pa vidiš, da ima samozavest že itak pod nulo in tako mu jo še bolj pohodiš. tako da je zato lažje reči "ne, bodiva raje samo prijatelja" ali "meni je prav fajn biti samska (ali "trenutno ne iščem fanta"), tako da bodiva samo prijatelja". osebno se potem od take osebe držim malo na razdalji (ne hodim z njim na pijače in mu ne razlagam svojih osebnih težav ipd.), da si ne bi ustvaril lažnih upanj.
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
- Horus
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Horus napisal/-a:... je ta "bodiva samo prijatelja" najpogostejši način "zavrnitve", ki nato vodi do "prijateljevanja", od katerega pa tip nima ničesar, razen lažnega upanja....
Se strinjam...sploh ce zenska to rece...
Ce to rece tip, morda obstaja kdaj varianta, da pride do sexa brez obveznosti
-
serena86 - Komunikatorka
Horus napisal/-a:Ti se očitno ne zavedaš, da je ta "bodiva samo prijatelja" najpogostejši način "zavrnitve", ki nato vodi do "prijateljevanja", od katerega pa tip nima ničesar, razen lažnega upanja. In ja, to JE primer, ko ženska izkorišča moškega. Sem bil dovoljkrat v tej situaciji, da sem se na grd način naučil, da če ženska ponuja prijateljstvo, to ne pomeni nič, če nista bila že prej prijatelja.
In ja, če te punca vsa zaljubljena gleda, ti ni enostavno zrušit vseh njenih sanj. In ji želiš dati vsaj nekaj, a ne To gre v obe smeri. Le da ženske moškim date pogovor, čeprav bi ti raje sex, moški pa ženskam sex, čeprav bi te raje pogovor.
In btw, "meni je prav fajn biti samska" in še huje "trenutno ne iščem fanta", je še veliko slabše od bodiva samo prijatelja.
Se pa strinjam do te mere. Če ženska reče karkoli od tega in nato NE hodi na pijače s tipom, mu NE razlaga osebnih težav ipd., potem je tip sam kriv, če ne dojame. V nasprotnem primeru pa je to dajanje lažnega upanja.
kako delajo druge ženske, ne vem. sem samo povedala osebne izkušnje. morda si samo ti imel tako slabe izkušnje, da se ti potem zdi, da se to tako zelo pogosto dogaja. kdaj pa gre za izkoriščanje in kdaj ne, sm pa tudi že povedala.
hm....ponavadi moškim ni tako težko reči "ne hvala, ne zanimaš me". lahko pa rečeš "pač nisva za skupaj, sva preveč različna karakterja" ali kaj podobnega. je dovolj jasno in ni boleče. in sej če se tip preveč obira in te ne povabi na naslednji zmenek, ampak reče "no, se še kaj vidimo/slišimo", je tudi dovolj jano, da ga ženska ne zanima.
glede "fajn biti samska" in "trenutno ne iščem fanta"....no, ponavadi za tem sledi še "zato bodiva samo prijatelja", tako da je vse dovolj jasno.
- Horus
-
serena86 - Komunikatorka
jaz imam osebne izkušnje s tem. ti očitno ne. ne morem ti pomagat, če je tako.
"lahko sva samo prijatelja" je dovolj jasna fraza že sama zase, tako da je jasno, da je predhodna fraza bolj kot ne izgovor, da ga zavrneš.
"lahko sva samo prijatelja" je dovolj jasna fraza že sama zase, tako da je jasno, da je predhodna fraza bolj kot ne izgovor, da ga zavrneš.
- Horus
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]