Kaj nas vleče nazaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
serena86 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2010
za druge ne vem, ampak tisti "sedaj mi ni do zveze" mi bi dovolj povedal, da ne bo nič. drugače pa reči komu, da je pravi zate, je nekaj drugega kot sedaj mi ni do zveze ipd., ker ti daje lažno upanje (ker ti jasno reče, da si mu všeč, tudi če morda ni res).
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:42, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
-
serena86 - Komunikatorka
no ja, ti si trdil, da je isto za čisto nekaj drugega.
žal ti ne morem pomagat, če imaš take slabe izkušnje. lahko se samo tolažiš s tem, da si pač fejst fant, ampak je obstajal kak bolj zanimiv ali privlačen od tebe, ki jih je zanimal.
in spet....kaj si se vsem ženskam na tem svetu ponujal, da veš, da vse do 20. leta starosti dajejo enak odgovor? verjamem, da ne.
žal ti ne morem pomagat, če imaš take slabe izkušnje. lahko se samo tolažiš s tem, da si pač fejst fant, ampak je obstajal kak bolj zanimiv ali privlačen od tebe, ki jih je zanimal.
in spet....kaj si se vsem ženskam na tem svetu ponujal, da veš, da vse do 20. leta starosti dajejo enak odgovor? verjamem, da ne.
- Horus
-
serena86 - Komunikatorka
drugače je, če rečeš samo "bodiva prijatelja" ali pa "ti si prava zame, a nočem še zveze".
fraze prej so zato, da ne totalno potlačiš moškega ega, in zato, ker odgovoru "ne" ponavadi sledi vpršanje "zakaj pa ne?". tako da nekaterim tipom "ne" očitno ni dovolj jasen odgovor in potrebujejo še nek dodatek. tudi to je, da so takrat (lahko tudi pozneje) nekateri fantje precej nesamozavestni in jim v fris reči "ne, grd si mi", bi jih še bolj potrlo. ali se tebi zdi boljše tako?
seveda, izkušnje nas katrakterno izoblikujejo.
sej ne da imate moški kaj več izgovorov na zalogi kot ženske. tako da jst ne bi o domišljiji glede tega. kot sm rekla: "bodiva samo prijatelja" je vsaj po mojem mnenju dovolj zgovorna fraza. ali pa "ne, hvala" je zadosten odgovor. ni pa vsem.
fraze prej so zato, da ne totalno potlačiš moškega ega, in zato, ker odgovoru "ne" ponavadi sledi vpršanje "zakaj pa ne?". tako da nekaterim tipom "ne" očitno ni dovolj jasen odgovor in potrebujejo še nek dodatek. tudi to je, da so takrat (lahko tudi pozneje) nekateri fantje precej nesamozavestni in jim v fris reči "ne, grd si mi", bi jih še bolj potrlo. ali se tebi zdi boljše tako?
seveda, izkušnje nas katrakterno izoblikujejo.
sej ne da imate moški kaj več izgovorov na zalogi kot ženske. tako da jst ne bi o domišljiji glede tega. kot sm rekla: "bodiva samo prijatelja" je vsaj po mojem mnenju dovolj zgovorna fraza. ali pa "ne, hvala" je zadosten odgovor. ni pa vsem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov