kaj narediti....

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kujavjak
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2011
Kraj: LJUBLJANA

Neprebrana objavaNapisal/-a kujavjak » 31. Maj. 2011 7:56

Ja zajčica, se strinjam s tabo (posebno tisto s papirjem)... ko vse to berem, se mi zdi kot da mi misli bereš, samo ni tko enostavno.. Zadnjič sem ji lepo reku, greva narazen za neki časa da vidiva itd, pa bo lažje za oba.. In kaj prbije:" ti si moj fant, jaz nočem it narazen, pol pa u jok pa u sobo".. mislim.. Pa ni blo nč doseženega, pa me je spet klicala, kje si, s kom si, kako si....Ne morem it take veze, da sva skup samo zato da sva ni pa neke močne ljubezni, kot je bla nekoč.. Čeprav zdaj k sem se čist oddaljil od nje, se umaknu, jo nič več ne sprašujem, kam, kako, s kom, kdaj se bova vidla. je začela ona na poln trzat, mi piše, kliče, me vabi k njim ( to se ni že 2 mes naredilo), tko da mi ni več nič jasno. Samo se zdaj nočem z vezo obremenjevat vsaj še en mesec, ker zaključjem en življenski projekt in bi mi ta sekerancija samo energijo pobirala, tko da sem se zdj tej stvari posvetu...
Drugač pa tnx vsem za kakršnkoli nasvete tudi une cinične
:D
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 5. 2008
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objavaNapisal/-a sweety87 » 31. Maj. 2011 8:42

^^ niso cinični, so le dobronamerni, na tebi pa je ali jih boš upošteval ali ne....
"Life's a journey, not a destination."
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 31. Maj. 2011 10:08

Pri 27-ih pa res ni tip za na odpad! To so najboljša leta :D
Ma, dej, zbrihti se, pojdi na kako potovanje, ugotovi že enkrat da nista za skupaj in ji daj konec. Na njene fore tipa, ti si moj fant, pa v jok in na drevo, se ne oziraj. Očitno je nezrela da te čustveno izsiljuje, pri tem je pa žal tudi uspešna.
Zaključi poglavje življenja: ONA in začni poglavje življenja: JZ (SAMSKI), počnem kar mi ustreza, ko bo primerna kandidatka, pa bom v zvezi (če bom) sploh želel.
Ma kaki cinični odgovori?! Kaj si mislil, da ti bomo rekli, kok maš fajn žensko, kok je vajina zveza super? Če pa sam veš da temu ni tako.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 31. Maj. 2011 10:32

kujavjak napisal/-a:Čeprav zdaj k sem se čist oddaljil od nje, se umaknu, jo nič več ne sprašujem, kam, kako, s kom, kdaj se bova vidla. je začela ona na poln trzat, mi piše, kliče, me vabi k njim ( to se ni že 2 mes naredilo), tko da mi ni več nič jasno.

kaj ti ni jasno? a ti jaz povem? spoznala je, da te neskončno ljubi, zato je zdaj, ko vidi, da ji voda v grlo teče, začela sama sebe prepričevat, da vidva sta si usojena in te klicarit. :roll:

meni je tako mučno te tvoje poste brat, da bi kar osebno te prišla zbrcat.
"oddaljil sem se od nje", "ni me povabila nikamor že 2 meseca", "odide jokcat v sobo",... in po vsem tem dreku zaključiš, da jo še en čas ne boš pustil iz lastnih koristi. pa WTF? pa kaj ste vi za eni ljudje? ravno to, da jo pustiš ti bo v korist! halo?? (ti si en vozek, zato te pa ima. ker s prstom migne pa skačeš ko pes. dobesedno; napiše sms. pa se pa že sprašuješ, kaj je to. svašta. naslednjič bo rekla da gre pod vlak če jo pustiš. evo dam roko v ogenj. poznam ta izsiljevanja. in ne štekam kaj imaš ti od tega, da ko ji že poveš da je konec, spet zaigraš nekega bebca in naslednje jutro že skupaj zajtrkuje in kofetkata?)

sicer pa 1+ za tmis_ sploh se mi ne da več.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kajolina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Kajolina » 31. Maj. 2011 11:39

Kaj je sploh cilj tega tvojega vprašanja?
Dobil si 'miljon' enih odgovorov, ki so si bolj ali manj podobni.
Rešitev maš na dlani.
Razumem, da je veliko lažje rečt kot narest, ampak za kdaj druzga se boš u življenju boril, če ne za svojo srečo?
Več kot očitno s to deklino nisi srečen in daj, pobrigaj se zase.
Več kot si poskušal že ne moreš in to ti lahko veliko pove.
Kmalu ti bo eno leto veliko pomenilo.
Del mene te sicer povsem razume, ampak nihče nebi smeu svojmu partnerju dopustit, da počne z njim to, kar ona počne s tabo.
If you want my future, forget my past. ;)
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 31. Maj. 2011 11:47

...
Zadnjič spremenil babygirly*, dne 18. Jun. 2011 20:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Kajolina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Kajolina » 31. Maj. 2011 11:55

babygirly* napisal/-a:^^se strinjam. Vedno sem se spraševala, kaj je tisto, česar se ljudje oklepajo v nezdravih razmerjih? Je to res strah pred tem, da ostaneš sam ali problem tiči kje drugje? Sama se bila v podobnem položaju in sem veliko razmišljala o tem, pa nisem prišla do odgovora.

tudi sama sem bila v podobni situaciji. ampak res samo podobni.
zveze sem se oklepala, ker si tist trenutek nisem mogla predstavljat kako bi brez te osebe shajala, ker sem bla pač že tok navajena na to. pa je bilo samo pol leta zveze.... si ne predstavljam tega po treh letih.
tut sama sem mu dopustila več kot bi smela, ne glede na moj prejšnji post.
ampak sej ljudje ponavad vemo kaj je prav, delamo pa lih nasprotno.
If you want my future, forget my past. ;)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 31. Maj. 2011 12:15

babygirly* napisal/-a:^^se strinjam. Vedno sem se spraševala, kaj je tisto, česar se ljudje oklepajo v nezdravih razmerjih? Je to res strah pred tem, da ostaneš sam ali problem tiči kje drugje?

-Ker so vzgojeni na način: oženi se, čimprej, kdor izbira izbirek dobi (in podobni štosi) in ker mislijo, da je edini smisel lajfa imeti bajto z goro pufa, 2 froca, magari nesrečen zakon ( samo, da se na zunaj šajna ).

-Ker jih je strah samskosti in sploh ne razmišljajo, kakšne možnosti imajo v življenju, ampak živijo pač tako, kot "vsi" okoli njih.

-Ker tudi doma niso bili deležni zgleda dobre zveze, torej sploh ne vedo, da so odnosi med partnerjema dejansko lahko kvalitetni.

-Ker so nezanimivi revčki, ki kvalitetnemu partnerju nimajo česa ponuditi.

-Ker je vsak odnos konec koncev tak, kakršnega sta partnerja sposobna narediti.

Večina folka ne razmišlja kaj dost. Delajo pač to, kar delajo drugi.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 31. Maj. 2011 12:36

Se strinjam z Džekijem!

Dodala bi sam še to:

-ker so si vbili v glavo da partnerja neizmerno ljubijo in da brez njega ne bodo znali živeti

Tista točka kdor preveč zbira in podobne finte, ti vcepijo v glavo domači, okolica... In kaj če si zbirčen? Tut če boš na koncu ostal res samski (v kar sicer močno dvomim), je boljše to, kot pa nesrečen lajf s tako kačo, ki jo imaš zdej ob sebi.
Uporabniški avatar
zajčica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a zajčica* » 31. Maj. 2011 18:08

babygirly* napisal/-a::( eh, revež jo ma rad...

se podpišem pod tole.včasih imaš koga res rad in enostavno ne pozabiš kar iz dans na jutri!rineš naprej čeprav veš da nima smisla in lažeš sam sebi da bo pa en dan mogoče bolje.pač vsak mora SAM enkrat dojet kaj v življenju mu je res pomembno in kaj ne.Kujavjak če še ni pa še bo :) te pa punca res grdo izkorišča s tem jokom in pri tebi očitno vedno vžge...ne padaj na takšne neumnosti,če ji je res tok do tebe bo spremenila tale svoj odnos ki ni za nikamor.no sem pa vesela zate da si začel s tem življenjskim projektom,upam da ti uspe tako kot si želiš :wink: in ti prinese veliko novih,pozitivnih stvari.saj veš...nikol neveš kje te čaka sreča :D
Ašša
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Ašša » 01. Jun. 2011 19:43

Sej verjamem, da je težko it narazen z nekom, s katerim si se imel lepo in na katerega si ubistvu samo še zelo navezan. Samo to kar pa ona dela s tabo, pa presega vse meje. 1. ne ve kaj bi rada 2. izkorišča 3.punca se rabi znoret. Ampak ni prav, da pustiš, da s teboj dela tako kot dela.
Uporabniški avatar
pepelka89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelka89 » 05. Jun. 2011 22:22

Moj nasvet:

Tokrat postavi sebe na prvo mesto..nisi srečen..odidi. Zaslužiš si kaj lepšega in boljšega.
Carpe diem! :)
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel in devil shoes » 06. Jun. 2011 9:56

Sam pri sebi si določi eno obdobje, recimo 2 mesca max. in če ne bo bolje, je ta knjiga vajine zveze zagotovo zaključena. Drgač pa pogovorta se, pa tud če plani v jok, drezi vanjo dokler se ne pomenta...Kr reč ji, da z jokom pr teb nau nč več dosegla, da maš dost vsega ... Tudi ti imaš čustva in tud ona nima pravice se tako poigravat z njimi ...

V vsakem primeru bo cool zate ... Al se ona skulera ali pa boš zopet samski ... Sej to ni nč slabega ... Več časa za frende in pa spoznaš lahko eno k te bo mela res rada ... Sej vem prisoten je un strah k se vsi zavedamo, da prava oseba za nas ni za vsakim vogalom, ampak d trpimo v takšnem odnosu pa tud ni fajn ...

Vsega je enkrat dovolj ...

Lah si pa frej uzameš, pa mal na skrivaj pogledaš kaj se dogaja v LJ, kaj dela...Sam ja to je že vohunjenje ...

V vsakem primeru ti želim, da boš srečen.
cute
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a cute » 08. Jun. 2011 19:05

Nisem prava, za ti svetovati da jo pusti. Vsi vemo, da je to sicer rešitev, vemo pa tudi da ni tako preprosto. Poskušaj se ne obremenjevati sistuacijo. S časoma se bodo stvari razvile same od sebe. Mogoče jo boš prebolel, zapustil, mogoče bo ona tebe, mogoče spoznata, da sta preprosto neločljiva in še vedno zaljubljena drug v drugega?

Verjetno si v tem času ugotovil, da ni nobeden od vaju dovolj močan, da bi naredil konec. Pustita času, da naredi svoje.
Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.
kujavjak
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2011
Kraj: LJUBLJANA

Neprebrana objavaNapisal/-a kujavjak » 14. Jun. 2011 20:27

Se že dolgo nisem oglasu.. Naj vam sporočim, da ONA odhaja čez en tedn v ZDA za en mesec k sorodnikom, jaz pač ne morem zraven, ker je sam ona kao povabljena... Je rekla da bo mogoče potovanje še podaljšala......tko da..

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov