kaj narediti....

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

tanF
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a tanF » 16. Maj. 2011 21:29

Nisem bral vsega tako da niti ne vem vseh podrobnosti, samo če živita skupaj ji spakiraj kovčke in jih pelji k njenim tastarim. Če ne živita skupaj ji pa napiši, da sta konec in da je ne želiš več videti, ker je imaš dosti. Jok gor ali dol, enkrat morata končati s tem.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 16. Maj. 2011 22:24

kujavjak napisal/-a:Tko da...
Delam u smeri, k ste mi jo vsi že nakazali... "BEJŽ STRAN"
:!:

ma delaš ti k***c moj. Jasno se vidi, da še kr upaš, da ji bo klavir padel na glavo in se bo začela spet 'normalno' obnašat. Jo pustiš, se jokca, in kaj, pol sta pa zaspala skupi? Pa se zbudila skupi? Pa se lupčkala pa objemala, pa nevemkaj še vse?
Bejbi je, več kot očitno, VSEENO. Shit ej, kolk vas je enih škoda :?
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 17. Maj. 2011 8:27

keepsake napisal/-a:ma delaš ti k***c moj.

:D hvala za dozo smeha. pa strinjam se z napisanim.
kujavjak, ti morš enostavno sam priti do tega, da ti klikne, da tle neki resno ni OK - pol bo šlo vse lažje. pa ne mislim, da prideš na njen nivo, kjer ji je vseeno, ampak dojet morš, da tak odnos ne pelje nikamor. sej je težko, ko maš nekoga rad, ampak je pa kljub temu osvobajajoče. dej sebe za spremembo postavi na prvo mesto.
pa srečno s tem, kar maš dons!
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 17. Maj. 2011 10:28

Ti si totalna copata! Tudi če bi se zgodil čudež in bi se ženska začela trudit za vajin odnos, te ne bi nikoli povsem spoštovala.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 17. Maj. 2011 10:39

kujavjak napisal/-a:spet te tvoje fore, jaz nebom nehala s tabo, ker si moj fant in u jok pa v sobo....
Slika

Kot že predlagano, najdi jajca in *ti* njo pusti, samo z besedami "konec je"/"dost te mam"/karkoli-v-tem-smislu in se obrni in POJDI, ne gledat kako se dela, da jo bo to zlomilo - ja, mogoče za tistih 5 sekund..
Ja, valda, dobi se z njo na "nevtralenm teritoriju", ne pri komurkoli doma, sploh ne pri tebi, ker ne bo hotela ven, si predstavljam. :lach:
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 17. Maj. 2011 13:29

kujavjak napisal/-a:Sej sem ravn včer hotu zaključit zgodbo in ji rečem, dejva si en mesec fore in ona prbije: spet te tvoje fore, jaz nebom nehala s tabo, ker si moj fant in u jok pa v sobo.... mislim karneki....
totalna zmeda...
Sej sex me mika, samo k začneva me je pa že dvakrat minil, nevem zakaj, k včas sem bil čist "naspedenan" :twisted:

Če bi res hotu zaključit zgodbo, potem ji nebi reku da si dasta mal prostora in si vzameta en mesec pavze en od drugega, ampak bi jo lepo steral u 3 PM in jo pustil!!!!
Sej ni treba da ona neha s tabo....ti nehi z njo :D
Pa če te sex mika.....si najdi drugo bejbo, od katere boš še kaj dobil. Ne pa da sam sebe matraš. Drugo si najdi, ki bo z veseljem sexala s tabo....
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 19. Maj. 2011 9:55

kujavjak napisal/-a: Zdaj vsaj vidim, da so vsi bolj pomembni kot jaz....celo pohod...

naj samo povem, da pohod na rožnik (+ da so gor the stroj in jinx) JE pomembnejša stvar od tebe. to pa zato, ker (ne vem kako še vedno ne štekaš), ni njej do tebe nič.
oprosti ampak jaz, zaradi osebe, ki mi ne pomeni baš ništa tudi nebi hotla zamudit vsega popotovanja od rožne na rožnik in nazaj. če bi me pa to prosil moj fant (in bi mi lepo rekel, da je njemu pomembno da sem tam) pa ne bi razmišljala in bi se mi en usrani rožnik zdel "nekaj kamor bom šla drugo leto."

spet bi se pa seveda dalo razglabljati, če je ona presodila, da imaš ti "nekaj" samo zato, da ona ne bi šla na rožnik.
še enkrat povem, da kakorkoli obrneš, vidva nista kompatibilna in nimata kaj delat skupaj.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 21. Maj. 2011 9:39

claire napisal/-a:vidva sta zlo tipičen mlad par. takšnih je okrog mene največ. vsi vejo da nista za skupaj (vključno z njima samima), pa se kar še mantrata.

zakaj? ker se bojijo biti sami. ker mislijo, da ne bodo več mogli nikogar novega spoznati. ker so eni navadni strahopetci .

Najhuje je, da se potem taki poročijo in imajo otroke, ker mislijo, da so s poroko in potomstvom vse rešili. To pa je potem recept za nesrečo.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 21. Maj. 2011 10:12

kujavjak napisal/-a:Sej sex me mika, samo k začneva me je pa že dvakrat minil, nevem zakaj, k včas sem bil čist "naspedenan" :twisted:

itak da si bila naspedenan, sm verjamem da te mine ko pod tabo leži bejba in te pomožnosti še sprašuje a boš kmal... :D
Uporabniški avatar
Rollin #2
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2010
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #2 » 21. Maj. 2011 22:44

hitro srečko kupit
Thanks to denial, I'm immortal!
kujavjak
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2011
Kraj: LJUBLJANA

Neprebrana objavaNapisal/-a kujavjak » 22. Maj. 2011 11:06

Ja gor na rožniku je bil en tip, k si skoz pišeta, to sem jaz vedu, čeprav je tajila in je rekla da sta se čist slučajn srečala... Je pa tud rekla, da ji starši več pomenijo kot jaz, zato je med vikendi skoz doma, midva se pa lahko itak samo zvečer vidiva... To mi je danes dokazala, ker sem jo povabu, da greva skup na en izlet, pa je rekla, da se je že s tastarimi zmenila, da gredo nekam hodit (mene ni povabila zraven)...
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 22. Maj. 2011 11:12

Poslušej, jaz te čisto zastopm. mam sama tipa, ki me zajebava že dolgo časa, pa se kar pustim in upam na boljše čase. in ga zamede, se obnaša lepo 14 dni, pol pa spet isto. res, povem ti IZ LASTNIH IZKUŠENJ - it doesn't get any better, it only gets worse. pri meni se vleče to že 2 leti in nimam moči da bi šla po svoje, ampak vem, da enkrat mi bo ratalo. tko da, resno, zber moči pa dej ji konc, ne jo klicat, ne ji dvigovat telefona, NIČ. če se imaš saj malo rad ti bo uspelo... takega obnašanja si nihče ne zasluži, tko da, brcni jo v rit.
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 22. Maj. 2011 12:13

^^zdej pa še sama 3x preberi svojo objavo in naredi tako. ;)

Rollin #2 napisal/-a:hitro srečko kupit
Najboljši nasvet! :D :respekt:
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 22. Maj. 2011 12:20

sem ravno to nardila, pa upam da se mu ne bom (spet) pustila ko me bo hotu nazaj. :)
Our passion is our strength <3

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov