kaj narediti....

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

tanF
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a tanF » 16. Maj. 2011 7:03

Jaz samo upam, da ne bo sedaj tale tip pustil punce, ona bo cele dneve žurala nato pa čez nekaj let priletela nazaj k njemu če bi jo vzel nazaj, ker je naredla napako....... :cry:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 16. Maj. 2011 7:06

nixie napisal/-a:Vsaka zgodba ima dve plati...mogoče ta tip ni tako idealen, kot se opisuje in ravno zato je ona taka do njega, sicer nimam nič proti njemu ampak to je ena opcija.
Tako, da delusional ni vse zlato, kar se sveti :D

tudi to je seveda dober point. lahko da on zanič sexa pa se ji upira ta sex- kaj pa to delu? ;)

toda kakorkoli obrneš, taka dva nimata skupaj več kaj za iskat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
kujavjak
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2011
Kraj: LJUBLJANA

Neprebrana objavaNapisal/-a kujavjak » 16. Maj. 2011 14:41

Hej Najprej hvala za vse odgovore, pa neglede na to, al so meni u prid al ne,..
Enim bi sam rad odgovoru, da nisem hribovc (živim 20 min ven iz ljubljane), zdj al sem idealen al ne, sam se nebom hvalu, samo lahka povem, da nisem nek vampež s plešo.. Povprečn tip k ve kaj bi rad u lajfu, itd..Glede sexa, so ble vse zadovoljne in tud ta je ko se dava dol, pride ji zmeri, ..zato me čudi, zakaj noče-mogoče ravn zarad te napetosti k jo imava skoz u vezi. Sej zdj je že men bedn sexat z njo, pa nevem zakaj, tko je pršlo..ni tiste strasti,..Upam pa da jo res kdo drug ne natika...
Ona sanja ljubljano- kdorkoli je že to napisu, je zadel, zato ker gre ful rada gor, pa še letos je zadnji let u lj (absolventski staž) in mogoče hoče izkoristit vse skup do fula.. tko si jaz mislim, al pa narobe mislim.. nevem.. sej zato sem pa zmeden..
Mejte se, pa še kej napišite, je luštn čitat te zadevce :lol:
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 16. Maj. 2011 14:51

meni se zdi kot da sta vidva bolj prijatla in ne par. ne štekam kako se ti sploh da še ukvarjat z njo, če pa vidiš, da njej ni do tega, da bi se potrudila za vajino vezo. Kar ti očitno hočeš.
Mislim da je brezveze da tole še naprej furata - ker boš zamudil preveč lepega, zgubil boš preveč živcev...mislim da je najboljše zate da gresta narazen. Ker glede na to, da si napisal, da te veza duši.....khm....not good.

Ona te izkorišča, verjetno tudi vara in se obnaša kot da je sama. Tole lih ni neka veza, se ti ne zdi???
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 16. Maj. 2011 14:53

ti si pridno vse prebral, pohvalno - edina nova stvar, ki pa jo zvemo, je pa to, da je tebi tut muka z njo seksat.
glede na to, da si napisal, da veš, kaj bi rad v lajfu, lahko po prebranem sklepam, da to že maš, ker nič ne kaže na kakšne spremembe.
upanje, da ti pa kdo drug ne natika bejbe, pa ...... to ti nič ne pomaga, veš? :P
kaj pa vama ustvarja napetost v vezi? a tebe frustrira to, da se ne morta pogovorit? da se ji stvari ne da dopovedat? da je nezainteresirana za morebitne rešitve?
pa prosim pusti ta stare ven iz te zgodbe, nič nimajo pri vajinem odnosu.
As your lover describes you, so you are.
kujavjak
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kujavjak » 16. Maj. 2011 15:01

Sej sem ravn včer hotu zaključit zgodbo in ji rečem, dejva si en mesec fore in ona prbije: spet te tvoje fore, jaz nebom nehala s tabo, ker si moj fant in u jok pa v sobo....
mislim karneki....
totalna zmeda...
Sej sex me mika, samo k začneva me je pa že dvakrat minil, nevem zakaj, k včas sem bil čist "naspedenan" :twisted:
celjanar
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 16. Maj. 2011 15:02

Steri jo v k****, ka se to prav da te bo z jokom izsiljevala..naj se skulira baba nora :twisted:
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 16. Maj. 2011 15:29

kujavjak napisal/-a:spet te tvoje fore, jaz nebom nehala s tabo, ker si moj fant in u jok pa v sobo....

:lol:
joj, sej verjetno ni smešno bit v situaciji, samo ko gledaš iz razdalje, je pa tale izjava.... wtf :roll: :D

pa se mi zdi, da si povedu še en zlo pomemben podatek - ti živiš 20min (!!) iz ljubljane, ona je absolvent (!!!) v ljubljani in med tednom se sploh ne vidita?
Čemu, se vprašam.... :cool:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 16. Maj. 2011 15:32

Daj pokaži, da maš jajca... saj si pa ded! :D To da "sprobavaš" naredit konec ni nič. Punca te kr fajn mota okrog prsta :roll:
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 16. Maj. 2011 15:41

a sem jaz prav razumela, da sta tadva še vedno skupaj, ker se pač ona zapre v sobo in tam jokca, tip pa čaka na naslednjo pomlad, ko mu mogoče potegne, da bi jo spet enkrat pošteno nategnil???
zakaj točno je še nisi pustil? aja, ker joka... :roll:
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 16. Maj. 2011 15:45

uf, kolk je ta tip zatrapan v to žensko.
ne bo je pustil, nikoli.
puste ga na na miru. škoda časa.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 16. Maj. 2011 17:53

^^ true that.
pa kaj je s temi pavzami? a po enem mescu bo pa drgač? itak se že zdej nič ne vidita, ko pa se, ti pa dela povsem nepotrebne scene. ej, nima smisla. pač povej ji, saj si ja že dojel, da se z njo pač ne moreš pogovarjat. nimaš druge, kot da jo dobesedno odje*eš. pa ajde, če res ne gre drugače, dejta se na pavzo, ampak pol bo isto, veš, nič se ne bo spremenilo.
zmaga pa itak izjava, da te ne misli pustit, ker si njen fant, mislm, resno WTF?!
As your lover describes you, so you are.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 16. Maj. 2011 18:05

No, mene pa take in podobne zgodbe res dvignejo, beri razp****.
Prvo kot prvo, ne mešaj svojih starih, ker ti jo niso oni zbrali, z njo se dobi na samem in se pogovori, ter če misliš končat tut končaj z njo. Ti poskusi konca z njo delujejo zelo obupano in bogo, ona vidi da ti še zmer vse pomeni. Obrača te okoli prsta, izsiljuje z jokom (!!!), ima te za norca, najbrž te še povrh vara in se najbrž že vidi s tabo v tvoji zasluženi novi hiški.

Ali bodi z njo in ne jamraj kolk ti je slabo, kolk ti primanjkuje sexa (se strinjam da je 2X mesečno zelo malooo) ali pa jo pusti.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 16. Maj. 2011 19:24

tip ti se ne spoštuješ, da dovoliš da ena dela tako s tabo! in če sam sebe ne spoštuješ te tudi ona ne bo...obrača te kot hoče :roll:

OT drugače ful branim ženske, enakopravnost in to...ampak v dosti situacijah se je izkazalo, da ženska mora bit obvladana in vedet kje so meje, ki jih postavi moški :D
kujavjak
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kujavjak » 16. Maj. 2011 21:23

Naj samo povem, da imam jutri eno pomembno stvar in sem jo lepo prosu če lahko pride k meni, pa "nima časa, pohod na rožnik je bolj pomemben od mene".. Zdaj vsaj vidim, da so vsi bolj pomembni kot jaz....celo pohod...
Tko da...
Delam u smeri, k ste mi jo vsi že nakazali... "BEJŽ STRAN"
:!:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Majestic-12 [Bot]