kaj narediti....

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 15. Maj. 2011 12:13

Razumem, zakaj se oklepaš tega ko pijanc plota, ampak glej...

ti si njej dal še eno možnost (!) ... obnašala se je tako kot se je, je počilo, si želel zvezo zaključit, pa je ona želela da probata rešit. V teh dveh (al kolko?) mesecih ni pokazala nobenega interesa za reševanje problemov, ki sta jih imela. Človek, ki ima interes za zvezo, ne bo prezaspan (wtf) za pogovor!! Tuki ni več na tebi za držat vse niti skupaj, da stvar ne razpade, ker si naredil več kot dovolj.
Ona ima tebe za samoumevnega, pa še čustveno te izsiljuje s tem jokcanjem. Ja, buhuhu, hudo je zaključit zvezo po tolko časa, ampak če bi si res želela popravit in rešit stvari, bi se tega lotila drugače kot s takim bednim odnosom, ki ga fura to tebe.

Pa kar se tiče tega da je ne moreš poslati v pm pred starši - ti se z njo dobi nekje, povej kako je na stvari in se obrni ter odkorakaj stran. Staršem okvirno povej kakšna je situacija, da ne boš poslušal očitkov kako si nesramen. Ko pride nenapovedano do tebe, prideš dol, je ne spustiš v hišo, ampak se zmenita pred vhodnimi vrati, kar se pač imata za zmenit (na žalost nič kaj dosti) ... Če bo delala dramo, ne trzaj na to histerijo, grow a pair, drži se tega kar se odločiš.

Verjemi, dosti normalnih punc je na svetu, da bi se rabil ukvarjati s takimi forami.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 15. Maj. 2011 12:31

Se strinjam z vsemi že pred mano. Zdaj moraš sam dovolj poguma zbrat in pokazat svojo trmo in vztrajat pri svojem - brez popuščanj!

Punci očitno res ni toliko do tebe, kot tebi do nje drugače bi ti to znala pokazat... v dejanjih se ponavadi največ vidi, besede so pa spet drugo.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Pjeb
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2010
Kraj: koroska

Neprebrana objavaNapisal/-a Pjeb » 15. Maj. 2011 12:46

Kujavjak, ti pa si en mazohist...najboljse da se porocis z njo, da ti bo lahko se hiso vzela ko se bota locila.
Lepo prosim naredi si ogromno uslugo in se se danes dobi z njo...pa jo poslji nekam.

keepsake napisal/-a:ne trzaj na to histerijo, grow a pair, drži se tega kar se odločiš.

Verjemi, dosti normalnih punc je na svetu, da bi se rabil ukvarjati s takimi forami.

Tole si napisi na en list, pa ga mej vedno pri sebi...ko te bo prijelo, da bi ji dal se eno moznost, si to preberi desetkrat.

P.S. razocaran bom (pa mislim da ne bom edini), ce ti bomo mogli cez kak mesec spet povedati isto.
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
kujavjak
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2011
Kraj: LJUBLJANA

Neprebrana objavaNapisal/-a kujavjak » 15. Maj. 2011 12:54

Ne, ne še ne živima skupaj.. Ona je čez tedn u lj in pride čez vikend domov, jaz pa še doma živim, samo drugo leto pa grem vrjetn na svoje... Očitn sam :D
Pjeb nisem mazohist, sem pač bolj vztrajen tip človeka, včasih še preveč, ker sem bil skoz mišljenja (vzgoja) , da je treba včas mal potrpet, itd.. sam vidim, da to nkamor ne pelje,... Pač ena izkušnja več...
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 15. Maj. 2011 12:58

Sej je fino da si vztrajen človek, pa da tud v zvezi nimaš 'potrošniške mentalitete' in ne vržeš zveze stran ob najmanjšem konfliktu (kar se danes, tbfh, prepogosto dogaja) ...
Samo to ne pomeni, da moraš požret take velike količine sranja, ki ti ga Tvoja najdražja očitno servira.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 15. Maj. 2011 12:59

Ona je prezaspana za pogovor, ti je pa ne moreš skenslat vpričo staršev. Oba sta taka mojstra v iskanju izgovorov, da je čisto možno, da bosta together forever samo zato, ker vama ne bo uspelo it narazen :D
kujavjak
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kujavjak » 15. Maj. 2011 14:41

Jullia, si si me pa res nasmejala.. :lol:
kujavjak
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kujavjak » 15. Maj. 2011 14:43

Jullia, si me pa res nasmejala.... :lol:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 15. Maj. 2011 18:53

vidva sta zlo tipičen mlad par. takšnih je okrog mene največ. vsi vejo da nista za skupaj (vključno z njima samima), pa se kar še mantrata.

zakaj? ker se bojijo biti sami. ker mislijo, da ne bodo več mogli nikogar novega spoznati. ker so eni navadni strahopetci .
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 15. Maj. 2011 19:40

McLarnovc napisal/-a:Da jo morda kdo drug ne piči.... :wink:

...točno to sem pomislila jaz, morda ji je celo kdo drug všeč, pa še noče prekniti zveze s tabo, ker ni čisto prepričana, če bi se z drugim izšlo, sama pa noče bit.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 15. Maj. 2011 20:47

claire napisal/-a:zakaj? ker se bojijo biti sami. ker mislijo, da ne bodo več mogli nikogar novega spoznati. ker so eni navadni strahopetci .

zelo se strinjam s tem.

zadnje čase opažam pri ljudeh okrog 25 let starosti res malo tega realnega vpogleda v zveze. večina jih je skupaj ravn zaradi svoje lastne strahopetnosti. namesto da bi se razšli, našli/razvili svoje interese še kar vztrajajo pri nečem na pol, kar jih ne osrečuje.

je pa res, da človek rabi že kakšno izkušnjo prej, da ve, kaj je nekompatibilnost, zaradi katere se razideš in kaj so problemi, ki so rešljivi in je še vedno vredno vlagati v zvezo in njeno reševanje.
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 15. Maj. 2011 21:17

Če zveza res že tako dolgo traja, je verjetno nek strah pred dejstvom biti sam.. Ampak vseeno, se mi zdi da je biti sam v tvojem primeru bolje kot biti z neko žensko ki je taka. Jaz sem presrečna, ko se dragi prvi začne stiskat (ponavad je to bolj namera ženske).
Sex dvakrat na mesec?!
Al je frigidna al pa ma nekoga k jo natika :eek: ...
Ne glede na to kok je človek navezan na drugega se mi zdi, da če zveza nikamor ne pelje, pač nikamor ne pelje. Se ni več kej za trudt..
Pol pa k znoriš, se pa nekako začne zavedat.
Pust jo, pa nej se mal plaz za tabo, da vidi kako je tebi, ko se samo en trudi.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 15. Maj. 2011 21:28

Dead_kid napisal/-a:Sex dvakrat na mesec?!
Al je frigidna al pa ma nekoga k jo natika :eek: ...

No, frigidnost je kar težka oznaka.

Tip ji je pač dol padel, na živce ji gre in noče seksat z njim.
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 15. Maj. 2011 21:31

Ja pa nej pol tko pove pa prekine "muke" obeh...
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 15. Maj. 2011 21:39

pa ne no, ona samo noče bit seksualni objekt! :lol:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]