kaj narediti....
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
vse lepo in prav, da se je dečko znebil nekompatibilne babe, ampak čestitke? čemu neki - kot da je to blazen dosežek?
čestitala bi mu kvečjemu zato, ker ima pred 30im že bajto, k jo je sam igotovil iz lastnih sredstev - tu kapo dol, absolutno, za nateranje vještice pa, niti ne, no.
čestitala bi mu kvečjemu zato, ker ima pred 30im že bajto, k jo je sam igotovil iz lastnih sredstev - tu kapo dol, absolutno, za nateranje vještice pa, niti ne, no.
As your lover describes you, so you are.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:20, skupaj popravljeno 1 krat.
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
nevem kakšen maš zdaj išju, pa kok si zdej zares star zaboga,..
ampak, če sediš doma in tipkaš tako sporočilo na forum,..se ukvarjaš s tem kaj se dogaja v vajini zvezi,..in se kot dodatek tvoja še tko čudno obnaša,..pol neki ne štima,...glede na to da se ne vidta po 5 dni, učasih več, bi mogla usak vikend sexat najmnj 2x, že sm zato ker bi nekoga tok pogrešu, da bi se prvi dan sam stisku pa lupčku (usaj jaz mam tako navado po dolgem času ),... pa še tko, če bi mela jaz opcijo, da mi moj fant reče, veš jaz mam pa hiško, lahko greva nekam skupaj živet,..ma koj spakiram pa grem, ne pa da se zdaj stiskava v njegovem najetem enosobnem stanovanu (kar je vseen še zmerom ful fajn ), pa sva še delč od vajinih 3 let zveze,..
uglavenm u trenutku ko se take fore razvlečejo v več kot enomesečno enostransko razpravo, kar je še slabše, kot če se loh usaj pogovriš,..pol spakiraš pa greš, pa bo vsem laži pol. breme pade z hrbta, pa še žal ti nau.
pa še hiše ti nau pobrala, tko kt je en prej reku:)
ampak, če sediš doma in tipkaš tako sporočilo na forum,..se ukvarjaš s tem kaj se dogaja v vajini zvezi,..in se kot dodatek tvoja še tko čudno obnaša,..pol neki ne štima,...glede na to da se ne vidta po 5 dni, učasih več, bi mogla usak vikend sexat najmnj 2x, že sm zato ker bi nekoga tok pogrešu, da bi se prvi dan sam stisku pa lupčku (usaj jaz mam tako navado po dolgem času ),... pa še tko, če bi mela jaz opcijo, da mi moj fant reče, veš jaz mam pa hiško, lahko greva nekam skupaj živet,..ma koj spakiram pa grem, ne pa da se zdaj stiskava v njegovem najetem enosobnem stanovanu (kar je vseen še zmerom ful fajn ), pa sva še delč od vajinih 3 let zveze,..
uglavenm u trenutku ko se take fore razvlečejo v več kot enomesečno enostransko razpravo, kar je še slabše, kot če se loh usaj pogovriš,..pol spakiraš pa greš, pa bo vsem laži pol. breme pade z hrbta, pa še žal ti nau.
pa še hiše ti nau pobrala, tko kt je en prej reku:)
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
delusional napisal/-a:čez 10 dni bo ze nazaj z njo.
Definitivno.
- kujavjak
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2011
- Kraj: LJUBLJANA
Šla sva definitivno narazen... Ne mislim se več vračat, čeprav mi je blo neki dni čist fajn, olajšanje, zdaj ko je pa neki časa že minilo, me pa trga, jo pogrešam.. samo...Hvala vam za vse komentarje, nekaj časa nisem mel moči, da bi jo nekam poslal, ker sem upal, da se bo izboljšalo, zdj pa.. ni šlo več drugač.. preveč trpljenja in obtoževanja.. Tema zaključena!čao
-
boom_boom*¸ - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
Najprej res čestitke, da si se jo odloču skenslat Takšnega čudnega obnašanja že od začetka ne bi smel tolerirat.
Zanima me, kakšna je bila njena reakcija.
Zanima me, kakšna je bila njena reakcija.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
Tezej napisal/-a:sami pesimisti
Jst pa stavim da ne bo!
jaz tudi mislim da ne bo, če se toliko časa oklepaš in vlečeš neki kar nima nobenega smisla... Se mi zdi, da ko zaključiš, resnično zaključiš.
Svaka čast, da si končno nabral muda za ta korak! Nej ti bo cela zveza nekako lekcija za naprej. Good luck!
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
- sabyyy23
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2011
sm prebrala tvoj post...
nekako tako zvezo sm jaz furala z mojim bivsim. kokr se grdo slis je stvar taka: drzi se te, zato da ma enga, ker sama nezna bit, ni pa vec zaljubljena vate. to pomeni da bos frcu ob prvi priliki, ko se nov moski pojavi. to je tipicna navezanost, ampak ne vec ljubezen... stalno izmikanje, neda se ji nic, poklice te sam ko te rabi, drugace kot da je samska... to je zenska ki te ne ljubi vec, ampak nezna sploh brez fanta!!
nekako tako zvezo sm jaz furala z mojim bivsim. kokr se grdo slis je stvar taka: drzi se te, zato da ma enga, ker sama nezna bit, ni pa vec zaljubljena vate. to pomeni da bos frcu ob prvi priliki, ko se nov moski pojavi. to je tipicna navezanost, ampak ne vec ljubezen... stalno izmikanje, neda se ji nic, poklice te sam ko te rabi, drugace kot da je samska... to je zenska ki te ne ljubi vec, ampak nezna sploh brez fanta!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov