kaj narediti....
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
Tezej napisal/-a:^^ Slovenc ne lapaj!
Si prebral kako se ona obnaša do njega? Kakšen lep način neki!? Pošlje naj jo v k***c in lepo gre čim dlje stran od nje.
ja, lahko je rečt ko ne gre zate.
ti lahko rečeš samo pusti jo/ostani z njo/poskušaj še malo
3 leta sta se krasno ujela, pač možno je da bo spet taka kot je bila.
- Tezej
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 4. 2011
slovenc79 napisal/-a:ja, lahko je rečt ko ne gre zate.
Če bi šlo zame, bi bila že zdavnaj bivša.
Gre se zato, da se je ona že odločila, da ne želi več biti z njim. Zmanjkal ji je samo poguma, da bi mu to v faco povedala.
Pa saj ne rabiš biti psiholog, da pogruntaš to no..
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
Tezej napisal/-a:slovenc79 napisal/-a:ja, lahko je rečt ko ne gre zate.
Če bi šlo zame, bi bila že zdavnaj bivša.
Gre se zato, da se je ona že odločila, da ne želi več biti z njim. Zmanjkal ji je samo poguma, da bi mu to v faco povedala.
Pa saj ne rabiš biti psiholog, da pogruntaš to no..
aja, to da reče da hoče ostati z njim in se zjoka, to je čisti blef ane?
če bi jo pustil ko se joka, bi bil spet on prasec, ko bi se okoli "razvedelo" in bi širila laži okoli da je ON njo ignoriral in se je izogibal.
- Tezej
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 4. 2011
^^ Prasec gor al dol. Pri takem obnašanju bi ji lahko bilo jasno, da ne bo dolg časa šlo tako naprej.
Kar se jokanja tiče pa lahko rečem samo to, da ga punca vrti okoli mezinca. Ima ga za rezervo, če se slučajno nobeden nikjer ne pojavi. Takoj, ko sreča koga bo pa on zgodovina.
Kar se jokanja tiče pa lahko rečem samo to, da ga punca vrti okoli mezinca. Ima ga za rezervo, če se slučajno nobeden nikjer ne pojavi. Takoj, ko sreča koga bo pa on zgodovina.
-
DiNozzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2011
- Kraj: Divjina
kujavjak napisal/-a:Postavlja mi pogoje, ta tedn izberi dan ko bova skupaj, ker druge dneve ima kao zasedene za učenje, itd, a nato gre skoraj vsak večer žurat ven s kolegicami...
Tale ženska je biser od integritete, kot praviš -- reče nekaj, dela drugo.
A veš, če bi ti to njej naredil bi videl kaj je to Inkvizicija -- v živo. Pri ženskah so Zvestoba, Odkritost, Zaupanje na istem mestu kot pri mafiji; Nummero Uno -- ne vem zakaj ne bi bile te stvari recipročne.
Ko jo vprašam, ali me ima rada, mi odgovori "nisva poročena da bi ti to govorila", itd...
Tole citiram iz dveh razlogov:
1. beseda ljubezen je grobo zlorabljena in je bolje da se jo izraža z dejanji
2. saj, če bi bila poročena bi našla pa drug priročen razlog z ozirom na to da te ima zato, ker ne zmore biti samska. (veš ona je boljša kot njene kolegice, saj ima tipa (sužnja), ki ji v vsem ustreže -- no, s spolnostjo je malce nadležen)
Problem je -- pardon Problemi so -- pri obeh, ne samo pri njej, ne samo pri tebi;
če ne bi bil rad vrsta moškega Copaticus Slovenicus, piši na zs.
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.
- Herbert Hoover on engineering
- Herbert Hoover on engineering
- kujavjak
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2011
- Kraj: LJUBLJANA
Hej! Sporočam, da sva se razšla par dni po tem ko je pršla s tujine, tako da... Tko da tisti, ki ste me kritiziral, da je nebom pustu, sem jo.. je pa res, da sem mal bolj vztrajen pr vseh stvareh in ne obupam takoj.. no punce zdj sem samski, akcija
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:22, skupaj popravljeno 1 krat.
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Čestitke. Si videl, da to ni noben bav bav. Ko enkrat skenslaš neko punco, bodisi ker ti najeda, bodisi ker išče pozornost in si fila ego, si naredil velik korak naprej v odnosih moški - ženske.kujavjak napisal/-a:Hej! Sporočam, da sva se razšla par dni po tem ko je pršla s tujine, tako da... Tko da tisti, ki ste me kritiziral, da je nebom pustu, sem jo..
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
Bravo
drži se in bognedaj, da se vrneš!!!
drži se in bognedaj, da se vrneš!!!
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov