kaj narediti....

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 14. Jun. 2011 20:30

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 14. Jun. 2011 20:34

:lol:
hahah, sirova :D :D

stari, nisi resen.
:lol: :lol: dej mal preber svoje poste, pa povej kako bedasto se bere :D
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Nobody » 15. Jun. 2011 0:37

Jaz mislim, da se bo vse uredilo. Ti jo kar lepo počakaj.
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel in devil shoes » 15. Jun. 2011 9:48

Ti pejdi pa na Tajsko pa reč d boš morda čez en let nazaj ... :)
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 15. Jun. 2011 9:53

Mr. Nobody napisal/-a:Jaz mislim, da se bo vse uredilo. Ti jo kar lepo počakaj.

Dej..poslušal te bo. :D
It was forever..but it didnt last long..
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 15. Jun. 2011 10:11

hehe, sirova :D
Ma, jz sem že zdavnaj rekla da tebi ni pomoči!
Jz bi na tvojem mestu si kupla pištoljo in se ustrelila, če bi se tko obnašala :roll:
Mislim, fuck, ženska te "nateguje" na polno, ti pa jo čakaš da se priceska vrne s potovanja, na katerega ti nisi povabljen. Daj strezni se od "ljubezni", preberi svoje poste in začni že končno premišljevat s svojo glavo, saj v nasprotnem le kisik porabljaš in zavzemaš plac na tem svetu, kar je resnično škoda. Takih bedakov kot si ti je ogromno. Žal.

Ampak mi ti lahko ne vem kaj napišemo, ti itak delaš po svoje, zato se mi zdi brezveze da sploh sprašuješ za nasvete, če jih na koncu ne poslušaš.

Tako da, ja, tvoja zveza je "popolna", kar tako nadaljuj in boš cel lajf zagrenjen ob neki smotani ženski. Ampak glavno da ti misliš da si džek, ker imaš punco. Wauuuu :) Res te občudujemo!!! :roll:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 15. Jun. 2011 10:46

Ti morš bit pa res en obupanec, da se tako oklepaš te po tvojih lastnih besedah slabe zveze..
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 15. Jun. 2011 11:34

Ja, jaz sploh ne razumem več pointa te teme... najprej se mi je zdel avtor še dost pameten človek, lepo razumno je predstavil problem, celo načrtoval naj bi, kako bo vse skupaj končal... zdej se pa samo vsakih par tednov pride oglasit v stilu ''hehe, še vedno hodi po meni, sam tok, da veste. Se bom čez en mesec spet oglasil in prišel isto povedat'' :D :nixweiss:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 15. Jun. 2011 16:11

ja, js ne vem zakaj si z njo... Ko je džeki napisal, če si obupanec, mogoče je pa ona in hoče imet nekoga, ki leta za njo ;) Razmisli, mislim, da tega ne rabiš...
Zadnjič spremenil marypa, dne 15. Jun. 2011 16:15, skupaj popravljeno 2 krat.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 15. Jun. 2011 16:11

....
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel in devil shoes » 15. Jun. 2011 17:58

Ljudje kaj sploh odpisujete še na to temo, modelu itak ni pomoči ...
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Nobody » 30. Jul. 2011 23:29

kujavjak napisal/-a:Mesec, jaz sem v podobni situaciji.. kar si opisal tudi moja počne, naj samo še dodam, da sem jo velikokrat dobil na laži (šel na njem mail, kar je grdo, samo tam sem vidu svašta- pozabila kodo pr meni..).. In kaj je naredila sedaj, to poletje se je odločila da gre sama u tujino k enim sorodnikom, SAMA... nisem bil povabljen zraven, oz. dobil sem povabilo samo za en teden in to v takem terminu za katerega točno ve, da nebom mogel priti.. V tujini je že en mesec in še po podaljšala za tri tedne, ker jo kao sorodniki prosijo... itd.. sporočila ki jih piše s tujine so prijateljska in zelo hladna.. očitn me hoče s to tujino "uničit ", ker se sama ne upa konca dat in bi rada da bi ga jaz... zdi se mi da je vse načrtno.. ampak ljubezen je slepa.. majke mi...čakam njen prihod in obnašanje...
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 31. Jul. 2011 2:39

P***a vi ste idioti. Tip poskuša vse da bi ostal s punco skupaj ali pa zaključil na lep način, zato ker bi sicer izpadel "prasec" in "tipičen moški" pa take bolane fore, ki se VEDNO pojavijo, s strani žensk seveda.

@čuftika tvoj komentar je bolan in bolje da se kar ti ustreliš, če smo že prišli do takega govora.

@kujavjak, ja...
verjamem da bi rad obdržal zvezo, ampak tole bo res težko. Mogoče bi lahko začel prekinjati postopoma, jo nehal klicati, se nehal zanimati zanjo? Da bi enostavno ohladil čustva do nje, vsaj toliko da opazi.
Medtem pojdi ven, žuraj, s prijatelji, kar si zaželiš. Ampak, ne varaj, ker če se boš počutil krivega boš še dlje trpel.
Vrni ji milo za drago, nato pa glej kako odreagira. Ali se bo naučila kaj ti je delala, ali pa je ne bo brigalo in ji lahko daš konec čisto mirno.
Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tezej » 31. Jul. 2011 11:30

^^ Slovenc ne lapaj!
Si prebral kako se ona obnaša do njega? Kakšen lep način neki!? :evil: Pošlje naj jo v k***c in lepo gre čim dlje stran od nje.
Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shivers* » 31. Jul. 2011 11:39

...
Zadnjič spremenil Shivers*, dne 01. Okt. 2011 12:30, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov