kaj narediti....

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kujavjak
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2011
Kraj: LJUBLJANA

Neprebrana objavaNapisal/-a kujavjak » 15. Maj. 2011 9:32

Imam sledeči problem. S punco sva imela veliko krizo in tik predn sva se že skoraj razšla,sva se odločila (ona je hotela) da bova ostala skupaj, kljub temu, da sem imel jaz veliko razlogov, da bi lahko naredil konec.. Dva meseca že peljeva vezo, ki pa ni bogve kaj... Jaz se trudim za vezo, ona pa kot da se ji neda. Postavlja mi pogoje, ta tedn izberi dan ko bova skupaj, ker druge dneve ima kao zasedene za učenje, itd, a nato gre skoraj vsak večer žurat ven s kolegicami, ki pa so samske večinoma in velike lovače tipov. Ko sva skupaj, se noče stiskat, tako kot ponavadi.Ko bi jaz rad, da bi bla intimna, se skoz izmika.. sexava mogoče 2 na mesec.. Ko hočem da se pogovoriva glede najine veze, kako naprej , je zmeri zaspana in se noče pogovarjat. Ko jo vprašam, ali me ima rada, mi odgovori "nisva poročena da bi ti to govorila", itd...
Ko mi včasih poči film in jo pošljem nekam, je potem spet en dan al dva sladka, nato pa se zgodba ponovi... skoz isto.. Pa še neki je, med tednom je v Ljubljani (absolventka), jaz imam pa že službo in se po 5 dni ne vidva.. Teh 5 dni ona jemlje tako kot da me ni, čez vikend mogoče pridem na vrsto, ampak še takrat ko sva skup se pa izmika..(hoče da sva samo skupaj, ne pa da bi kej počela, se stiskala, ...)... Zakomplicirano je vse skupaj, ker sva imela 3 lete čudovite zveze, sedaj pa ko bi se morala začet počasi misliti na prihodnost kako bova skupaj, kdaj bova šla skupaj živet (ker lani sem zgradu hišico kljub mojih 27 letom, končanim faksom in 2 letih delovne dobe)..Veza me duši, nevem več kako naprej, ker je vse skupaj že preveč otročje... Če ima kdo kak predlog, nasvet, ali se je kateri punci kej podobnega dogajal, je imel kdo podobno izkušnjo? Z nasveti na plan.
Hvala...
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 15. Maj. 2011 9:35

pust jo.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 5. 2008
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objavaNapisal/-a sweety87 » 15. Maj. 2011 9:44

Na žalost sem enakega mnenja kot nanamiša. Težko bo, ampak glede na to kar si napisal so lahko dve možnosti:
*ali se hoče še zadnje leto 'znoreti'
*ali pa da več ne čuti tistega kar je do zdaj v treh letih.

Sama se bolj nagibam k drugi možnosti. Kot si že sam omenil je več razlogov da gresta narazen in če vidiš da zveza ne pelje tam kamor bi morala potem je bolje da nista skupaj.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 15. Maj. 2011 10:13

Vem, da je včasih težko zapustiti neko zvezo, na katero imaš lepe spomine, in nekako gradiš že svoje življenje okoli nje.

Jaz bi ti priporočal, da če imata probleme, in nekako ni to več to.
Da se razideta, ali pa če se rada mučita, da gresta narazen za neko določeno obdobje, da ugotovita kako zadeve stojijo.
Če se bosta začela pogrešati in se odločita da rešita probleme, lahko prideta spet skupaj, lahko pa se mirno razideta.

Respect za bajto.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
kujavjak
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kujavjak » 15. Maj. 2011 10:20

Problem je, da sva bla včer skup in ko sem začel pogovor o najini vezi ki ne cveti, ni hotela nič slišat oz. da bi šla rada spat..ko sem pa povzdignu glas, da mam tega dost, nej se že enkrat zjasni in da se skoz izogiba pogovoru o naju, me je pa začela mal poslušat.. Povedal sem ji, da me veza duši- pogojno s tem,ker ni zmožna povedat da me ima rada oz. mi tega tud ne pokaže in da se mi ne zdi normalno da dva pri 25 letih dvakrat na mesec sexata, ker se punci neda... pa še bi lahko našteval. In nato sem ji predlagal da je boljš če greva narazen.. Potem je pa začela jokat, itd... da me ima rada in mi prbije, da noče bit ona seksualni objekt.. mislim..(2 na mesec je par res too much zanjo), tko da... Pol je še skoz jokala nič ni rekla... tko da sem čist zmeden .. zato sem danes pisal sem gor..
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 15. Maj. 2011 10:27

Ah, čustveno izsiljevanje. :mad:

Jaz ti svetujem, da ko jo naslednjič postaviš pred vprašanje, in se ona začne jokati in se pritoževati (spolnost je del zveze, itak je ne posiljuješ in poskušaš rešiti zvezo), ji povej kar ji imaš za povedati, potem pa odidi , naj gospodična malo v miru razmisli - in naj ona pristopi k tebi z rešitvijo/problemov.

Ti daj iniciativo, ona naj pa pristopi če hoče.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 15. Maj. 2011 10:29

Da jo morda kdo drug ne piči.... :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 15. Maj. 2011 10:29

Upam, da ji nisi samo "rezervni načrt", dokler ne najde drugega kandidata..
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 15. Maj. 2011 10:33

dej ne nasedaj na to jokcanje. Če ti ne misli objasnit ka se dogaja z njo, jo pošli nekam...
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
spuko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a spuko » 15. Maj. 2011 10:48

klasična frigidnica.

upam da ne računaš na to da boš s to frigidnico živel v tvoji hiški za vedno.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 15. Maj. 2011 10:54

Če je bilo prej 3 leta vse ok, potem očitno ni ravno frigidna, se ti ne zdi? Mogoče bi bilo dobro, če bi prej prebral prvi post, preden daješ take neumne odgovore... :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 15. Maj. 2011 11:11

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 15. Maj. 2011 11:17

ona je s tabo samo zato, da ni samska. če se prej ni tako obnašala do tebe, potem je to klasičen znak, da se z njenimi čustvi nekaj dogaja (pa tudi če odmisliš prvo leto zveze, ko je folk najbolj zagret). jaz verjamem, da te ima rada, ampak po 3 letih bi skorajda morala biti prisotna močnejša čustva. niti spoštuje te ne, zato predlagam, da končaš. včasih je bolje storiti 1 korak nazaj, da potem narediš 2 naprej.
Vsak raj ima svojo kačo.
kujavjak
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kujavjak » 15. Maj. 2011 11:48

Če sem odkrit, se z vsakim od vas strinjam,, vse to se mi plete u glavi(da sem rezerva,da me vara.....) že nekaj časa, samo ko se odločim pa jo pred dejstvo postavim, pride k pa kar sama k meni nenajavljena in v vpričo staršev je ne morem odje..... in spet rineva naprej.. mah karneki.. res..
Večplasten problem....
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 15. Maj. 2011 11:51

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:46, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov