kaj misli?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tayana
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 10. 2012
Zivjo!
Sem popolnoma nova na forumu in z namenom, da bi mogoče pomagate s kakšnim pametnim nasvetom. Moj problem je sledeč: na faxu sem spoznala fanta pred nekaj meseci. Očitno je bilo, da sem mu vsec in tudi on je bil meni. Malo sva se družila vendar sem imela jaz takrat v glavi še nerazčiščene stvari z drugim fantom in sem začela zavračat povabila na zmenke. Čez nekaj časa sva spet prišla v kontakt in tokrat je bilo drugače. Zgledalo je, da sem fantu res všeč. Potem sva tudi sexala, in bilo je res dobro. Za oba. Kar malo sem se prestrašila če sva zdaj v vezi, ker se nekako nočem vezati prehitro. Potem pa kar na enkrat bum. Mi reče, da mu je fajn z mano itd, in da bi se še rad družil vendar kot friends with benefits če lahko tko rečem. Sama sem se strinjala s tem in si kar malo oddahnila in hkrati bila malo razočarana saj sem mogoče mislila, da s časom ugotoviva, da sva za skupaj. Potem pa on pride vn s takšno izjavo. Ampak ja. No zdaj se to vleče že vec kot en mesec, se druziva, sexava, celo njegove prijatelje sem spoznala ko smo šli skupaj v kino, zurat, na koncert itd.
Naj povem še to, da ko sva v družbi ne nikoli ne dotikava ali lupčkava. To počneva samo ko sva sama čeprav je najbrž vsem očitno, da sva malo več kot prijatelja. In še to. Zadnji mesec sem skoraj vedno prespala pri njemu. N a njegovo željo. Torej, KAJ SI NAJ MISLIM?! kaj mu dogaja v glavi?
Sem popolnoma nova na forumu in z namenom, da bi mogoče pomagate s kakšnim pametnim nasvetom. Moj problem je sledeč: na faxu sem spoznala fanta pred nekaj meseci. Očitno je bilo, da sem mu vsec in tudi on je bil meni. Malo sva se družila vendar sem imela jaz takrat v glavi še nerazčiščene stvari z drugim fantom in sem začela zavračat povabila na zmenke. Čez nekaj časa sva spet prišla v kontakt in tokrat je bilo drugače. Zgledalo je, da sem fantu res všeč. Potem sva tudi sexala, in bilo je res dobro. Za oba. Kar malo sem se prestrašila če sva zdaj v vezi, ker se nekako nočem vezati prehitro. Potem pa kar na enkrat bum. Mi reče, da mu je fajn z mano itd, in da bi se še rad družil vendar kot friends with benefits če lahko tko rečem. Sama sem se strinjala s tem in si kar malo oddahnila in hkrati bila malo razočarana saj sem mogoče mislila, da s časom ugotoviva, da sva za skupaj. Potem pa on pride vn s takšno izjavo. Ampak ja. No zdaj se to vleče že vec kot en mesec, se druziva, sexava, celo njegove prijatelje sem spoznala ko smo šli skupaj v kino, zurat, na koncert itd.
Naj povem še to, da ko sva v družbi ne nikoli ne dotikava ali lupčkava. To počneva samo ko sva sama čeprav je najbrž vsem očitno, da sva malo več kot prijatelja. In še to. Zadnji mesec sem skoraj vedno prespala pri njemu. N a njegovo željo. Torej, KAJ SI NAJ MISLIM?! kaj mu dogaja v glavi?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
jasno da je zblojen. kdo pa ne bi bil? najprej nočeš nič. potem kar naenkrat sexata in pristaneš na ff. potem ugotoviš da hočeš nekaj več.
tip se ne more vedno prilagajat, da bi bil vedno to kar ti hočeš.
všeč si mu, mogoče je res čutil nekaj do tebe, zdaj pa te je prebolel in se samo prazni vate. mogoče je ves čas načrtoval samo ff zvezo s tabo. mogoče misli da se ti gre samo za sex in nočeš čustev.
prvo kot prvo, razmisli kaj si TI želiš sploh. zvezo? nič? al da ostane tako kot je, sam sex brez obveznosti? odloči se. ampak brez da si pa čez nekaj časa premisliš in ugotoviš da hočeš nekaj drugega - to ni odločitev.
drugo, povej mu kar si želiš, in kaj si on želi.
pa še nekaj: ne sprašuj kaj se nekomu dogaja v glavi, če si ti tukaj tista ki ne ve kaj hoče
lp
tip se ne more vedno prilagajat, da bi bil vedno to kar ti hočeš.
všeč si mu, mogoče je res čutil nekaj do tebe, zdaj pa te je prebolel in se samo prazni vate. mogoče je ves čas načrtoval samo ff zvezo s tabo. mogoče misli da se ti gre samo za sex in nočeš čustev.
prvo kot prvo, razmisli kaj si TI želiš sploh. zvezo? nič? al da ostane tako kot je, sam sex brez obveznosti? odloči se. ampak brez da si pa čez nekaj časa premisliš in ugotoviš da hočeš nekaj drugega - to ni odločitev.
drugo, povej mu kar si želiš, in kaj si on želi.
pa še nekaj: ne sprašuj kaj se nekomu dogaja v glavi, če si ti tukaj tista ki ne ve kaj hoče
lp
hej norci
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Očitno ti je mal ego zbil.. Ti si mislila, da boš ti tista, ki ga bo "zavrnila" (z resno zvezo), ampak te je on prehitel, zdaj si pa "wat, wai noče z mano resne zveze" jah! Nič mu ne dogaja v glavi, oziroma točno to kar ti je rekel počne in to je to. Sta ff in nič drugega.
It was forever..but it didnt last long..
-
Blacklife - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 10. 2012
Ego gor ali dol. Ključno vprašanje je če je tebi vse to všeč? Če ja, pol je vse OK. Če pa ne in si želiš kaj več pol pa ga postavi pred dejstva. Nisi njegova igračka in ne boš.
Manipuliraj ga. Reci mu da si ob njem spoznala še enga drugega fanta in da si bila na zmenku, da ti je bilo noro fajn itd...če bo ljubosumen in ga bo zanimalo kdo je itd... pol veš da mu neki pomeniš. Če se ne bo kaj dosti zmenil pol veš na čem si in pojdi vstran. Razen če ti je všeč imeti FF
Manipuliraj ga. Reci mu da si ob njem spoznala še enga drugega fanta in da si bila na zmenku, da ti je bilo noro fajn itd...če bo ljubosumen in ga bo zanimalo kdo je itd... pol veš da mu neki pomeniš. Če se ne bo kaj dosti zmenil pol veš na čem si in pojdi vstran. Razen če ti je všeč imeti FF
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Blacklife napisal/-a: Nisi njegova igračka in ne boš.
Manipuliraj ga.
A on pa mora bit njena? Če bo manipulirala z njim, je to ravno poskus tega
Glede na vse napisano, se pa meni zdi pač opis ff, tako, kot sta se zmenila. Ne vidim kakšnega problema ali odstopanj, saj veliko ff prespi eden pri drugem, v javnosti si ne izkazujejo nobene nežnosti, medtem ko na samem seveda imajo fizične stike (kar je itak point ff) itd. Če bi se kdo upravičeno počutil kot igračka, bi bil pomoje to kvečjemu fant, ker si je ona vmes že vsaj 3 različne vrste odnosa in scenarije v glavi zamislila in se stalno spreminja.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Jaz sem bila pred cca. dvema letoma v isti situaciji, zdaj s tem istim fantom živiva skupaj in sva srečna skupaj. Tako da to očitno je eden od možnih scenarijev. Seveda pa so možnosti odprte: mogoče mu ustreza odnos točno takšen kot je in se bo zadeva končala, ko bo spoznal eno, v katero se bo zaljubil ali ko boš pač ti spoznala koga drugega - pri tem je lahko eden ali drugi prizadet, ali pa je vse prav fino, ker itak nista imela čustev en do drugega in bosta končala ff brez problemov in zamer. Potem je tu še možnost, da en od vaju to konča, ker se je zaljubil, drugi pa ne in možnost, da vlečeta to zadevo v nedogled, dokler se ne naveličata ...
Vsekakor pa moraš najprej vedet, kaj bi ti rada, šele po tem, kaj bi rad on.
Vsekakor pa moraš najprej vedet, kaj bi ti rada, šele po tem, kaj bi rad on.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Mogoče je bilo malo drugače to, da sva bila pred tem že prijatelja in sicer v pravem pomenu te besede, tako da je najino druženje že tako ali tako bilo pogosto, predstavil me je svojim kolegom, potem sva se vedno več družila, počela stvari, ki jih običajno počnejo pari in se nekje vmes zaljubila. Iz tega je sledila potem tudi selitev skupaj.
Je pa stvar taka, da sem se jaz zaljubila pred njim in me to včasih še vedno obremenjuje in mi je misel na to še vedno neprijetna.
Je pa stvar taka, da sem se jaz zaljubila pred njim in me to včasih še vedno obremenjuje in mi je misel na to še vedno neprijetna.
- tayana
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 10. 2012
hvala za odgovore.
Vem, da sem sam tudi neodločna ampak to predvsem zaradi slabih izkušenj. Fant je pa sam potem začel s tem, da mu to ustreza itd. Po drugi strani pa govori, da je samo z mano in da je tip za resne veze, sex ni samo sex ampak se celo po več ur samo mečkava in potem zaspiva. Celo predlagal je, da bi sla skupaj na dopust, nekam v tople kraje?! Strah me je ker ne gledam več realno na celotno stvar in mam občutek, da se lahko zaljubim in ne zelim biti spet prizadeta, nočem ga pa že zdej izgubit ker nikol ne vem kaj se lahko razvije.
Dokler mi bo to utrezalo se bom dobiva z njim in potem če bom začutila kaj več bom malo potipala in če se njegovo mnenje ne bo spremenilo bom šla stran. Mislim pa da bova kljub vsemu lahko ostala prijatelja. To je nekaj najbolj realnega kar lahko naredim
Poznam pa tudi jaz primer, ko se je iz ff razvila zdej ze dolgoletna veza. Ampak ja, v večini primerov tudi po mojih izkušnjah se ne.
Vem, da sem sam tudi neodločna ampak to predvsem zaradi slabih izkušenj. Fant je pa sam potem začel s tem, da mu to ustreza itd. Po drugi strani pa govori, da je samo z mano in da je tip za resne veze, sex ni samo sex ampak se celo po več ur samo mečkava in potem zaspiva. Celo predlagal je, da bi sla skupaj na dopust, nekam v tople kraje?! Strah me je ker ne gledam več realno na celotno stvar in mam občutek, da se lahko zaljubim in ne zelim biti spet prizadeta, nočem ga pa že zdej izgubit ker nikol ne vem kaj se lahko razvije.
Dokler mi bo to utrezalo se bom dobiva z njim in potem če bom začutila kaj več bom malo potipala in če se njegovo mnenje ne bo spremenilo bom šla stran. Mislim pa da bova kljub vsemu lahko ostala prijatelja. To je nekaj najbolj realnega kar lahko naredim
Poznam pa tudi jaz primer, ko se je iz ff razvila zdej ze dolgoletna veza. Ampak ja, v večini primerov tudi po mojih izkušnjah se ne.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
da ne bo dobil občutka, da ni nič iz tvoje strani in šel dalje. potem bo pa spet problem (in še en udarec za tvoj ego), ker noče resne zveze s tabo. zakaj hudiča bi pa on lazil za tabo in ti namigoval svoja čustva, ti bi pa ledeno kraljico špilala.
poglej, če do njega gojiš čustva mu to povej. ustreza ti pa to kar imata itak ne, ker drugače se ne bi ukvarjala s tem kar on misli in to tako zelo, da greš odpirat temo na forumu.
glede strahu pa tako: strah je znotraj votel, okrog ga pa nič. pa sreča spremlja hrabre.
poglej, če do njega gojiš čustva mu to povej. ustreza ti pa to kar imata itak ne, ker drugače se ne bi ukvarjala s tem kar on misli in to tako zelo, da greš odpirat temo na forumu.
glede strahu pa tako: strah je znotraj votel, okrog ga pa nič. pa sreča spremlja hrabre.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
nekaj/nekoga sodit po izkušnjah nečesa/nekoga drugega je brezveze. take izkušnje te ovirajo pri zdravi pameti.
enostavno odkrita bodi, pa je. povej kaj čutiš, povej da te je strah da bi te prizadel, itd.. karkoli se zgodi imaš čisto vest, če si odkrita in fer. če se izkaže da on ni, greš naprej..
enostavno odkrita bodi, pa je. povej kaj čutiš, povej da te je strah da bi te prizadel, itd.. karkoli se zgodi imaš čisto vest, če si odkrita in fer. če se izkaže da on ni, greš naprej..
hej norci
-
DiNozzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2011
- Kraj: Divjina
Kaj mu dogaja v glavi:
ti je že sam povedal...odpri ušesa
tayana napisal/-a:...friends with benefits...
ti je že sam povedal...odpri ušesa
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.
- Herbert Hoover on engineering
- Herbert Hoover on engineering
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]