Kaj lahko potencialnemu Mr. Perfectu nudite ve?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 03. Jul. 2010 20:09

Ponujam nič. Dobil bi pa tole:

1. kategorija - videz
Bivši fotomodel.

2. kategorija - pamet
Razgledana na več področjih.

3. kategorija - osebnost
Trmasta in počnem to kar meni paše, ne to kar mi drugi pravijo, da bi morala.

4. kategorija - sex
Nimam posebnih zahtev in mi ni najbolj pomemben v življenju.

5. kategorija - denar
Zase ga imam dovolj. Drugi služijo sami.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 03. Jul. 2010 20:15

Uh, jaz sem vse, kar si lahko moški zaželi :lach:

Blond, suha, z še kar velikimi joški, športna, pametna, samozavestna, mam svoj flat, mam dobro službo, sem zabavna, prav hlod v postli ziher nisem, ok avto bi lahk zamenjala počas, ne opravljam...Aja pa lepe nohte imam.

Mam tut slabe strani (drugač bi bila že kičasta), kadim, rabim ful prostora, težko spustim tipa k sebi na začetku, včasih kolerično znorim, sam to bi imeli za povedat pomoje bolj drugi.... hehe. Aja pa k mam pms sem čist pretirano čustvena. Lahk je ena malenkost, pa bom vsa ganjena od sreče, lahk bo pa druga malenkost, pa mi bo šlo kr na jok. Aja mojega smisla za humor ne razumejo vsi.

Zgoraj naštete stvari so itak subjektivne.. ;) Enim si všeč, enim nisi. Ampak če boš sebi všeč, boš velik prej všeč tudi drugim ;)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 03. Jul. 2010 20:39

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 03. Jul. 2010 20:40

...potem pa le hitro pristavi svoj lonček! :lach:
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 04. Jul. 2010 8:22

Ah, pa saj je v naši naravi, da težimo po vedno več in boljšem (velikokrat več/boljše kot si "zaslužimo").

Se mi pa zdi, da ni velik ljudi, ki bi se tkole objektivno znali ocenit in na podlagi tega postavili realne kriterije za potencialnega partnerja.

Jaz včasih razmišlam (bol v šali kot zares) - najbol popolna ženska bi bla najbol povprečna ženska na svetu. Predstavljaj si najbol ploh žensko in žensko z največjimi joški na svetu. Neki vmes bi blo idealno. Predstavljaj si eno k je totalno glupa in eno, ki je že tako pametna, da ji škodi v družbenosocialnem smislu... vmes bi bla super... predstavljaj si najbol bogato na svetu in najbolj revno na svetu... vmes bi bla idealna... predstavljaj si eno, ki seksa 1x na mesec in eno ki seksa 10x na dan... spet vmes je lih prav ... and we can go on for days :lol: :cry: :cry: :cry:
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 04. Jul. 2010 9:04

ilovecoffe, tole je pa dobro napisano.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 04. Jul. 2010 10:43

Res je. Povprečje je najboljše.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 04. Jul. 2010 10:54

Ampak, če je čisto povsod v povprečju, je pa dolgčas. Je fino, če vsaj nekje ven seka :)

Da obrazložim.
Če ženska izgleda povsem povprečno, jo boš veliko težje opazil, kot če je sicer povsem povprečne višine, teže,... ima pa velike modre oči. Ali pa recimo lepe, skodrane lase.
Enako pri izobraženosti/razgledanosti. Saj je kul, da si na vseh področjih nekoliko razgledan. Je pa bolj zanimivo, če se za določene stvari malo nadpovprečno zanimaš, jih spremljaš in se z njimi ukvarjaš.
Itd.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 04. Jul. 2010 16:46

Seveda, sej sem napisal, da je to razmišljanje bol za štos.

Sicer pa... noben tip noče povprečno tečne in ljubosumne in še kej... je bol če ni nikol :D :cry: :cry:
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 04. Jul. 2010 18:19

jullia_ napisal/-a:Ampak, če je čisto povsod v povprečju, je pa dolgčas. Je fino, če vsaj nekje ven seka :)

Da obrazložim.
Če ženska izgleda povsem povprečno, jo boš veliko težje opazil, kot če je sicer povsem povprečne višine, teže,... ima pa velike modre oči. Ali pa recimo lepe, skodrane lase.
Enako pri izobraženosti/razgledanosti. Saj je kul, da si na vseh področjih nekoliko razgledan. Je pa bolj zanimivo, če se za določene stvari malo nadpovprečno zanimaš, jih spremljaš in se z njimi ukvarjaš.
Itd.

Opazil že, a vseeno ni rečeno, da je opaženo tudi všečno. Meni nekako so bile vedno všeč povprečne ženske.
Uporabniški avatar
urska.pavlic
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2010
Kraj: domzale

Neprebrana objavaNapisal/-a urska.pavlic » 10. Jul. 2010 18:43

jaz se ga že našla. kaj mu nudim vse.kar lahko zrela ženska da. kratko rečeno nosim ga po rokah in on mene :knuddel: :bussi:
zvezdica
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 27. Jul. 2010 20:59

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:34, skupaj popravljeno 1 krat.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 27. Jul. 2010 21:11

no kolk bi js za videz dobila?

personality vem, da je bubbly perfect :D

pa načeloma je tako (vsaj pri meni), da je nekdo ki mi je res všeč, ocenjen z dosti višjimi ocenami, kot bi bil objektivno.

šarma, karizme, strasti, kemije, metuljčkov, zvezdic, srčkov, tistega X faktorja, ki ti zmeša glavo pač ne gre zanemarjati. in ravno ta X faktor pri meni navadno odloča o všečnosti.

inteligentnih in prijaznih tipov, ki dobro izgledajo je na svetu vse polno, ampak redkokdo ima tisti X, ki mi zmeša glavo.

ljubezen je slepa, kaj čmo (in ja, to je čisto in neizpodbitno res)
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 27. Jul. 2010 21:12

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:34, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov