Kaj lahko potencialnemu Mr. Perfectu nudite ve?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Ponujam nič. Dobil bi pa tole:
1. kategorija - videz
Bivši fotomodel.
2. kategorija - pamet
Razgledana na več področjih.
3. kategorija - osebnost
Trmasta in počnem to kar meni paše, ne to kar mi drugi pravijo, da bi morala.
4. kategorija - sex
Nimam posebnih zahtev in mi ni najbolj pomemben v življenju.
5. kategorija - denar
Zase ga imam dovolj. Drugi služijo sami.
1. kategorija - videz
Bivši fotomodel.
2. kategorija - pamet
Razgledana na več področjih.
3. kategorija - osebnost
Trmasta in počnem to kar meni paše, ne to kar mi drugi pravijo, da bi morala.
4. kategorija - sex
Nimam posebnih zahtev in mi ni najbolj pomemben v življenju.
5. kategorija - denar
Zase ga imam dovolj. Drugi služijo sami.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Uh, jaz sem vse, kar si lahko moški zaželi
Blond, suha, z še kar velikimi joški, športna, pametna, samozavestna, mam svoj flat, mam dobro službo, sem zabavna, prav hlod v postli ziher nisem, ok avto bi lahk zamenjala počas, ne opravljam...Aja pa lepe nohte imam.
Mam tut slabe strani (drugač bi bila že kičasta), kadim, rabim ful prostora, težko spustim tipa k sebi na začetku, včasih kolerično znorim, sam to bi imeli za povedat pomoje bolj drugi.... hehe. Aja pa k mam pms sem čist pretirano čustvena. Lahk je ena malenkost, pa bom vsa ganjena od sreče, lahk bo pa druga malenkost, pa mi bo šlo kr na jok. Aja mojega smisla za humor ne razumejo vsi.
Zgoraj naštete stvari so itak subjektivne.. Enim si všeč, enim nisi. Ampak če boš sebi všeč, boš velik prej všeč tudi drugim
Blond, suha, z še kar velikimi joški, športna, pametna, samozavestna, mam svoj flat, mam dobro službo, sem zabavna, prav hlod v postli ziher nisem, ok avto bi lahk zamenjala počas, ne opravljam...Aja pa lepe nohte imam.
Mam tut slabe strani (drugač bi bila že kičasta), kadim, rabim ful prostora, težko spustim tipa k sebi na začetku, včasih kolerično znorim, sam to bi imeli za povedat pomoje bolj drugi.... hehe. Aja pa k mam pms sem čist pretirano čustvena. Lahk je ena malenkost, pa bom vsa ganjena od sreče, lahk bo pa druga malenkost, pa mi bo šlo kr na jok. Aja mojega smisla za humor ne razumejo vsi.
Zgoraj naštete stvari so itak subjektivne.. Enim si všeč, enim nisi. Ampak če boš sebi všeč, boš velik prej všeč tudi drugim
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:51, skupaj popravljeno 1 krat.
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ah, pa saj je v naši naravi, da težimo po vedno več in boljšem (velikokrat več/boljše kot si "zaslužimo").
Se mi pa zdi, da ni velik ljudi, ki bi se tkole objektivno znali ocenit in na podlagi tega postavili realne kriterije za potencialnega partnerja.
Jaz včasih razmišlam (bol v šali kot zares) - najbol popolna ženska bi bla najbol povprečna ženska na svetu. Predstavljaj si najbol ploh žensko in žensko z največjimi joški na svetu. Neki vmes bi blo idealno. Predstavljaj si eno k je totalno glupa in eno, ki je že tako pametna, da ji škodi v družbenosocialnem smislu... vmes bi bla super... predstavljaj si najbol bogato na svetu in najbolj revno na svetu... vmes bi bla idealna... predstavljaj si eno, ki seksa 1x na mesec in eno ki seksa 10x na dan... spet vmes je lih prav ... and we can go on for days
Se mi pa zdi, da ni velik ljudi, ki bi se tkole objektivno znali ocenit in na podlagi tega postavili realne kriterije za potencialnega partnerja.
Jaz včasih razmišlam (bol v šali kot zares) - najbol popolna ženska bi bla najbol povprečna ženska na svetu. Predstavljaj si najbol ploh žensko in žensko z največjimi joški na svetu. Neki vmes bi blo idealno. Predstavljaj si eno k je totalno glupa in eno, ki je že tako pametna, da ji škodi v družbenosocialnem smislu... vmes bi bla super... predstavljaj si najbol bogato na svetu in najbolj revno na svetu... vmes bi bla idealna... predstavljaj si eno, ki seksa 1x na mesec in eno ki seksa 10x na dan... spet vmes je lih prav ... and we can go on for days
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ampak, če je čisto povsod v povprečju, je pa dolgčas. Je fino, če vsaj nekje ven seka
Da obrazložim.
Če ženska izgleda povsem povprečno, jo boš veliko težje opazil, kot če je sicer povsem povprečne višine, teže,... ima pa velike modre oči. Ali pa recimo lepe, skodrane lase.
Enako pri izobraženosti/razgledanosti. Saj je kul, da si na vseh področjih nekoliko razgledan. Je pa bolj zanimivo, če se za določene stvari malo nadpovprečno zanimaš, jih spremljaš in se z njimi ukvarjaš.
Itd.
Da obrazložim.
Če ženska izgleda povsem povprečno, jo boš veliko težje opazil, kot če je sicer povsem povprečne višine, teže,... ima pa velike modre oči. Ali pa recimo lepe, skodrane lase.
Enako pri izobraženosti/razgledanosti. Saj je kul, da si na vseh področjih nekoliko razgledan. Je pa bolj zanimivo, če se za določene stvari malo nadpovprečno zanimaš, jih spremljaš in se z njimi ukvarjaš.
Itd.
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Seveda, sej sem napisal, da je to razmišljanje bol za štos.
Sicer pa... noben tip noče povprečno tečne in ljubosumne in še kej... je bol če ni nikol
Sicer pa... noben tip noče povprečno tečne in ljubosumne in še kej... je bol če ni nikol
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
jullia_ napisal/-a:Ampak, če je čisto povsod v povprečju, je pa dolgčas. Je fino, če vsaj nekje ven seka
Da obrazložim.
Itd.
Opazil že, a vseeno ni rečeno, da je opaženo tudi všečno. Meni nekako so bile vedno všeč povprečne ženske.
-
urska.pavlic - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2010
- Kraj: domzale
jaz se ga že našla. kaj mu nudim vse.kar lahko zrela ženska da. kratko rečeno nosim ga po rokah in on mene :knuddel: :bussi:
zvezdica
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:34, skupaj popravljeno 1 krat.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
no kolk bi js za videz dobila?
personality vem, da je bubbly perfect
pa načeloma je tako (vsaj pri meni), da je nekdo ki mi je res všeč, ocenjen z dosti višjimi ocenami, kot bi bil objektivno.
šarma, karizme, strasti, kemije, metuljčkov, zvezdic, srčkov, tistega X faktorja, ki ti zmeša glavo pač ne gre zanemarjati. in ravno ta X faktor pri meni navadno odloča o všečnosti.
inteligentnih in prijaznih tipov, ki dobro izgledajo je na svetu vse polno, ampak redkokdo ima tisti X, ki mi zmeša glavo.
ljubezen je slepa, kaj čmo (in ja, to je čisto in neizpodbitno res)
personality vem, da je bubbly perfect
pa načeloma je tako (vsaj pri meni), da je nekdo ki mi je res všeč, ocenjen z dosti višjimi ocenami, kot bi bil objektivno.
šarma, karizme, strasti, kemije, metuljčkov, zvezdic, srčkov, tistega X faktorja, ki ti zmeša glavo pač ne gre zanemarjati. in ravno ta X faktor pri meni navadno odloča o všečnosti.
inteligentnih in prijaznih tipov, ki dobro izgledajo je na svetu vse polno, ampak redkokdo ima tisti X, ki mi zmeša glavo.
ljubezen je slepa, kaj čmo (in ja, to je čisto in neizpodbitno res)
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov