Kaj lahko potencialnemu Mr. Perfectu nudite ve?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 02. Jul. 2010 14:05

claire napisal/-a:imam raje srednjo plačo, fraj vikende , tri otroke, čas za smučanje, čas za morje, čas zase,...

ob treh otrocih boš imela veliko časa zase, ja! :D :D :D :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 02. Jul. 2010 14:11

emanuela napisal/-a:Če se ne preseravaš, lahko letiš tudi s supergami za 10€.
Letiš?
Ja, jih dobiš za 10€, sam pol pa postaneš speaker1 (hm? Itak, zbrisane teme. Hotela sem poiskat teme z njegovimi problemi okol čevljev iz Deichmanna, s katerimi je hotel v hribe. Al neki tazga). Sori, kvalitete ne bom iskala med čevlji za 10-20€.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 02. Jul. 2010 14:12

Letiš=tekaš, v štajerskem narečju.Normalno, da ne boš tam iskala kvalitete, ampak dovolj je, da se v njih zašvicah, sploh če nisi navajen teka.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 02. Jul. 2010 14:23

^^jz grem bit Štajerka, jz bi tud letela. :D
Mnja, še vseeno se mi zdi, da je vredno investirat v en dober par čevljev, ki nogi nudi potrebno oporo, amater al pa ne, nima veze.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 02. Jul. 2010 14:23

purple_rain napisal/-a:
claire napisal/-a:tek. to dam ponavadi kot primer, ker je zastonj, nimaš nikakršnih omejitev, ne kdaj, ne koliko, ne kje.
Sej ni res - superge je treba kupit, to je kr strošek, ok, majčka in hlače so lahko tud 15€ skupaj, plus s časom si omejen, npr. zdej poleti med 11h in 17/18h glih ni za it laufat. :P

zato greš pa lahko vse ostale ure. še ob polnoči ni premrzlo. npr. na vodeno vadbo ne moreš zamuditi 2 uri. lahko, a plačaš brezveze. plačuješ mesečno+potrebuješ čas točno določen dan/dva, točno ob 4ih. opremo potrebuješ pa isto. + za tek rabiš najmanj opreme. torej se ti ne moreš iti nobenega športa ali kako? u, za tenis rabiš pa še lopar- ti šment. in ne mi rečt, da nima 99.8 % prebivalstva v sloveniji enih superg za športat v omari. in za prvo silo vzameš kar eno majico in kratke hlače, tako da nehaj, ker sama iz sebe delaš norca.
in še: za vse rekreativne tekače, ki ne hodimo na maratone, nam zdržijo superge več let. ok, bom nehala.

Jochie ja bomo videli kako bo. ;) poznaš kako varuško?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 02. Jul. 2010 14:23

krogla napisal/-a:Izhajam iz sebe - nisem takšna, se ne bi opisala kot takšno (ne na forumu in ne v realnosti), subjektivnost gor ali dol ... Zato mi je to nenavadno pri drugih. Ko sem srečna, sem srečna po tiho :D

meni se pa to zdi problematično, da ne moreš sebe opisati kot lepo ali pametno ali vsaj najti neko dobro lastnost na svoji osebnosti ter jo izpostaviti.
saj načeloma itak ne moreš trditi, da si lep, ker se bo vedno našel nekdo, ki bo menil drugače. ampak že to, da sam sebe sprejemaš, da si si všeč, da lahko greš mimo množice drugih ljudi samozavestno in veš, da super izgledaš, je ogromno. je pa tanka meja s samovšečnostjo, sploh na forumu jo je težko prepoznati - to se vidi v živo.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 02. Jul. 2010 14:24

sanjaanja napisal/-a:
Kdo bi si mislil a :)
Zakaj idealna :cool:

nisem pričakoval, da ti bom napumpal ego... :D

zakaj te pa zanima zakaj idealna??? :oops:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 02. Jul. 2010 14:24

^^s tem se strinjam, da si ne narediš več škode kot koristi.Zdaj pa nehajva raje s tem wnb šepetanje, ker naju bodo kicknili ven :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 02. Jul. 2010 14:25

še en ot: ni dobro laufat, hribolazit, bilokaj v neprimerni obutvi. s tem si lahko narediš trajno škodo, sploh če športa nisi vajen.

pa dejstvo je, da pač lepota, pamet, ostalo ni razdeljeno sorazmerno med prebivalstvo.

na primer: nekateri ljudje so pač grdi (al pa neprijetnega videza, da bomo bolj korektni) in jim težko kaj pomaga pri temu. se da pa izgled izboljšati, ampak vseeno samo do neke meje. in se mi zdi, da se taki tut najdejo med sabo. začutijo, zavohajo, kaj jaz vem :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 02. Jul. 2010 14:36

claire napisal/-a:zato greš pa lahko vse ostale ure. še ob polnoči ni premrzlo.
Varno pa tud ni najbolj. Pa ob polnoči se običajno spi. Recimo da se spi 6-8 ur. Dela se tud neki tazga. Aja, še pospravljat je treba kdaj. :lach: Ne - nisi neomejen glede izbire časa rekreacije.
claire napisal/-a:in ne mi rečt, da nima 99.8 % prebivalstva v sloveniji enih superg za športat v omari.
Za ostale ne vem, zgleda sem bla do pred kratkim med 0,2% prebivalstva (sploh ne vem kaj ma to veze) in nisem mela športnih superg - škandalozno! :eek: Upam pa, da bodo te zdržale več let, ker niso bile samo 10€.
claire napisal/-a:in za prvo silo vzameš kar eno majico in kratke hlače,
katere lahko tud skupaj stanejo 15€ - ne vem, men se 15€ za majico in hlače skupi ne zdi strašno. Ja, vem, da se dobit tud za manj. Zakaj s tem delam norca iz sebe? :gruebel:
claire napisal/-a:torej se ti ne moreš iti nobenega športa ali kako?
:eek: WTF? Zakaj se pa ne bi mogla it, če hočem kvalitetno opremo? Ne štekam te..res je, da te nikol nisem glih..

======> Torej, kako bi se lahko s temle ^^ prodala kakšnemu tipu? :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 02. Jul. 2010 14:40

g00fy_qa napisal/-a:meni se pa to zdi problematično, da ne moreš sebe opisati kot lepo ali pametno ali vsaj najti neko dobro lastnost na svoji osebnosti ter jo izpostaviti.

To je slovenska značilnost. Američan se bo brez problema hvalil 2 uri skupaj, pa mu ne bo nič nerodno. Mi pa še takrat, ko nas kdo drug pohvali, od sramu praktično zlezemo pod mizo in skromno odvrnemo, da to pa res ni nič posebnega.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 02. Jul. 2010 14:41

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 02. Jul. 2010 14:45

^^hvala, kolo mi še dobro služi (sam da mi ga kdo ne spizdi pa bom vesela), kvalitetne superge pa že mam - ccc, površno bereš. :P
Sicer pa - izvoli ti it ob 13h laufat po mestu? (lovljenje busa ne šteje)
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 02. Jul. 2010 14:47

joj, tle se greste spet prov ene kreše egov iz čiste trme.

a lahko zaključimo s tem, da nas res ne zanima ali purple ali kdo drug laufa in kdaj laufa, ker za to temo res nima popolnoma nobenega pomena. :roll:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 02. Jul. 2010 15:00

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:55, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]