Kaj lahko potencialnemu Mr. Perfectu nudite ve?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 30. Jun. 2010 18:39

Džeki napisal/-a:Enkrat sem zalutal na forum, kjer so vse vsaj 35, z otroci, ločene.Tiste bi bile zadovoljne z vsakim, samo da ma redno službo da ni mamin sinko, pa da ne pije.He he..

joooj taka bom jjjjjs :cry:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 30. Jun. 2010 18:39

1. kategorija - videz
sem luštna. kaj naj? ;) sicer sem majhna, ampak suha in fit. košarica b. predvsem pa skrbim zase in za svoje telo, kar ne pomeni da se afnasto oblačim in ličim za v trgovino. sem pa urejena.

2. kategorija - pamet
vse izpite sem naredila praktično v prvo in z največ 14 dni učenja. plus tega sem delala cel fax, tako da me na predavanjih ni bilo. in ne študiram kar ene vš smeri, kjer nihče ne pade letnika. manjka mi še diploma. bolj specifična ne bom, sem pa na svojem področju precej dobra.

3. kategorija - osebnost
psm zame ne obstaja. če sem kdaj tečna sem zaradi konkretnega razloga, ne ker bi naj bil čas pms-ja. kadim. ne pijem (več). povprečno spijem 1krat na mesec pivo ali bambus.

4. kategorija - sex
sexam brez problema večkrat na dan, vsaj enkrat pa obvezno. imam pač visok libido in fajnega fanta. ne prenesem nikakršnih trojčkov, svingerstva, odprtih zvez, bičanja in podobnih mazohističnih zadev. ne branim pa se lisic, rutk, sex igric, malo bolj grobega sexa, in podobnih zadev.

5. kategorija - denar
v planu je solidna služba po diplomi in vpis doktorata.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 30. Jun. 2010 19:58

Oh, to pa je tolk subjektivna zadeva.

Meni lahko tip nudi vse, Horus, kar si ti tukaj napisal. Lahko izgleda kot bog, lahko ma možgane einsteina, je vedno dobre volje in čudovit karakter, sex bomba z ogromno plačo, pa se vseeno lahko zgodi, da mi bo po dveh letih dojadil, če ne bo mel tiste iskrice, ki jo ma nek čupav rokerski študent, ki feri izdeluje s šestkami in se ga občasno napije :wink:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 30. Jun. 2010 20:08

floribunda napisal/-a:
Džeki napisal/-a:Enkrat sem zalutal na forum, kjer so vse vsaj 35, z otroci, ločene.Tiste bi bile zadovoljne z vsakim, samo da ma redno službo da ni mamin sinko, pa da ne pije.He he..

joooj taka bom jjjjjs :cry:
Hahahaha. Spomnim se najinega pogovora.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 30. Jun. 2010 20:45

1.videz: glede na to da sem suhica so tudi moje prsi temu primerno majhne (se počasi redim in se stanje izboljšuje) z ostalo postavo sem zadovoljna dolge suhe noge, primerna ritka in fit postava (ne pretirano mišičasta) kar se tiče uporabe mojega telesa bi se verjetno lahko primerjala tudi s Shakiro (v orientalskih šele začetnica :P)

2. pamet: no nisem ravno super inteligentna in šola mi tudi ni nikoli bila ravno pri srcu vendar pretiranih težav z učenjem nisem imela (ocene so se večinoma vrtele 3-4) sicer pa imam še čas za učenje karkoli meni ljubega. Sicer pa mislim da izobrazba ni vse, nekaterim kljub doktoratu niso jasne nekatere življenjske stvari.

3. Osebnost: pms ja je včasih izrazit ampak se ne znašam nad tipom, kadim ne, pijem tudi ne, razen požirek šampanjca za nazdravje ob posebnih priložnostih. Lahko bi bila malo bolj samozavestna in posledično tudi bolj zgovorna (still working on it)

4. sex: mi paše in rada seksam (zaradi sebe in ne zaradi tipa), ja paše zmeraj in povsod (razen izjemnih okoliščin) trojček hmmm... bi pa se znal kdaj zgodit... tudi gibčnost primerna za izvajanje kakšnih akrobacij. Pa seveda probat ni greh, ali pa vsaj premislit o kakšni bolj delikatni zadevi.

5. denar: imam vredu službo in primerno plačo in dobre možnosti za napredovanje. Pa tudi stanje na bančnem računu je kar rezveseljivo :)

6. kuhanje: v kuharske vode sem se šele dobro podala tako da večinoma vsak dan kuham zase in moram priznat da mi gre kar dobro, kar se pozna tudi na kilaži :D

Horus dobrodošlo tudi tvoje objektivno mnenje, da vidim koliko se razlikuje ;)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 30. Jun. 2010 20:54

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 30. Jun. 2010 20:56

^^auch :yau:

Jz pa to dodam: Mr. Perfect ne obstaja, torej tud men ni treba bit/se delat "popolno". :P
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 30. Jun. 2010 21:01

sirova štručka napisal/-a: pa bomo vidl kje je monique pogorela

Dovolj je da jaz vem kje sem in zakaj sem "pogorela" :P
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 30. Jun. 2010 21:04

hehe punce, ma kake mate :wink: Priznam da nism vedla da je Horusova sedanja tut na forumu, eh očitno slabo spremljam.
kaj lahko ponudim tipu in to popolnemu?
Mislim da marsikaj, pa ne bi šla zdej pod vsako alinejo nekaj pisat in sama sebe hvalit, to bi mogli izpolnit naši tipi da bi blo bolj objektivno. :) Je pa res da tak kot purple_rain tudi sama ne verjamem v popolnega tipa in ne vem zakaj bi mogla jz biti popolna v vsem, tko da :cool:
Sem kakšna sem, če komu ne paše pa lahko komot gre naprej :P
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 30. Jun. 2010 21:20

Kaj sem imela ponuditi MR. Perfectu?

Najprej sebe, z vsemi svojimi pluski in minuski, kasneje pa še miss Perfect. Torej, ima dve prečudoviti in neprecenljivi bitji....in trenutno v njegovih očeh posekave vse osebke skupaj z njihovimi trojnimi D-ji, doktorati in milijoni :P
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 30. Jun. 2010 21:29

sirova, zakaj bi se fajtale, če lahko mirno delimo izkušnje med sabo? One big happy family pa to. :D

Sicer pa:
1. Videz: Ne suha ne debela, nešta između. Baje mam prekratke lase. (:P) Imam se rada in znam skriti pomanjkljivosti. Pogosto v modricah in praskah, če to šteje pod videz. Shakira je pa goddess in se navadne smrtnice sploh ne moremo primerjati z njo. Moja malenkost pa sploh ne, ker ne plešem.

2. Pamet: Kakšen možgan se pa najde tam notri, priznam. Če se mi da, lahko z rezultati presenetim še sama sebe. Sam ne mi s fiziko, to mi nikoli ni šlo, se specializiram bolj na jezikovnih področjih.

3. Osebnost: lenoba, egoistka in razvajenka. Kadim sicer ne, ampak v pitju pošišam marsikaterega tipa, ki si je upal me izzvati. Prijazna in ljubeča, kadar sem sita.

4. Sex: ja, prosim.

5. Denar: trenutno revna kot cerkvena miš (v bistvu še bolj, ker cerkvene miši ne morejo it v minus na bančnem računu). Ampak če bo kriza, bom oropala kakšno banko in živela srečno do konca svojih dni.

6. Special abilities: Stupidity spell resistance + 75% chance of a critical hit, when opponent talking behind my back.

:)
Because I can.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 30. Jun. 2010 21:52

monique* napisal/-a: trojček hmmm... bi pa se znal kdaj zgodit... tudi gibčnost primerna za izvajanje kakšnih akrobacij.

Tananda napisal/-a:zakaj bi se fajtale, če lahko mirno delimo izkušnje med sabo? One big happy family pa to. :D

horus, kako si ti srečen.... :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 30. Jun. 2010 21:54

Jochie, ti si sploh ne predstavljaš, kok... :D
Because I can.
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 01. Jul. 2010 8:35

Si pa poskuša predstavljati... :D
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 01. Jul. 2010 22:35

:lol: kera tema :)

Mislim, da vsak ima pravico sanjati in želeti nekaj dobrega zase...in kaj zdej neka ženska, ki ni perfektna bi po tvoje Horus morala sanjati, kako se bo poročila z grdim tipom, ki je pijanc in kurbir?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]