Kaj lahko potencialnemu Mr. Perfectu nudite ve?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Horus je v sosednji temi šaljivo napisal, da točkuje ženske po načinu VINO (videz-inteligenca-navade-osebnost).
Sam nisem nikoli točkoval, je pa dejstvo, da je Horus s tem svojim načinom zajel bistvo.
Da ti je ženska všeč v toliki meri, da bi si jo želel za partnerko, mora štimat vse.
-biti mi mora všeč vizualno, pri čemer se videz ocenjuje z mojega subjektivnega zornega kota
-neinteligentnost je velik turn off
-škodljive navade so moteče (nikoli nisem hodil s kadilko)
-seveda mora štimat tudi osebnost, oz., da se ujemata
Torej Horusova metoda ni posebaj stroga, dokaj normalna.
Če gre za ONS ali FF, je seveda edini kriterij videz, verjetno pri večini tipov.
Sam nisem nikoli točkoval, je pa dejstvo, da je Horus s tem svojim načinom zajel bistvo.
Da ti je ženska všeč v toliki meri, da bi si jo želel za partnerko, mora štimat vse.
-biti mi mora všeč vizualno, pri čemer se videz ocenjuje z mojega subjektivnega zornega kota
Če gre za ONS ali FF, je seveda edini kriterij videz, verjetno pri večini tipov.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
^ Bi rekla, da tega ni napisal šaljivo, ampak precej resno, ker tega svojega točkovanja ne jemlje kot foro.
Osebno se mi zdi zanimiv sistem, dokaj preprost, v moškem stilu pač. Sama pa načeloma zavračam kakršnokoli točkovanje, čeprav priznam, včasih pride kr prav.
Moj sistem je rahlo nelogičen, ženski. Uporabljam ga zelo redko, kadar se pač ne morem odločit samo na podlagi občutkov/intuicije.
Vsak tip na začetku dobi določeno število točk, ki je odvisno od njegove vizualne privlačnosti. Potem pa tekom spoznavanja točke odštevam. Npr. maminemu sinčku odbijem 60% pik, meni zoprne navade stanejo od 5-10% itd. Potem so pa še trenutki, ko tip dejansko kaj zajebe ali pa sm pač slabe volje in grem mal odbijat.
Ah ja, redko se tudi zgodi +bonus, ampak mora tip narest nekaj res izjemnega, da ga faše.
Primer: največ sm za videz dala 900 pik (hm, nekam preveč podobno Horusovi teoriji...), 60% je izgubil zaradi prevelike navezanosti na mamo, kar se je izkazalo že v prvih dnevih poznanstva, 10% zaradi kajenja in 6% zaradi čudnega humorja. Pa enkrat je najedal z smsi, ko se meni ni nič dalo in je šlo še 100 pik. Potem sem presodila, da je preostanek premalo in končala zadevo.
In ne, sploh ne trdm, da je stvar kakorkoli objektivna.
Osebno se mi zdi zanimiv sistem, dokaj preprost, v moškem stilu pač. Sama pa načeloma zavračam kakršnokoli točkovanje, čeprav priznam, včasih pride kr prav.
Moj sistem je rahlo nelogičen, ženski. Uporabljam ga zelo redko, kadar se pač ne morem odločit samo na podlagi občutkov/intuicije.
Vsak tip na začetku dobi določeno število točk, ki je odvisno od njegove vizualne privlačnosti. Potem pa tekom spoznavanja točke odštevam. Npr. maminemu sinčku odbijem 60% pik, meni zoprne navade stanejo od 5-10% itd. Potem so pa še trenutki, ko tip dejansko kaj zajebe ali pa sm pač slabe volje in grem mal odbijat.
Ah ja, redko se tudi zgodi +bonus, ampak mora tip narest nekaj res izjemnega, da ga faše.
Primer: največ sm za videz dala 900 pik (hm, nekam preveč podobno Horusovi teoriji...), 60% je izgubil zaradi prevelike navezanosti na mamo, kar se je izkazalo že v prvih dnevih poznanstva, 10% zaradi kajenja in 6% zaradi čudnega humorja. Pa enkrat je najedal z smsi, ko se meni ni nič dalo in je šlo še 100 pik. Potem sem presodila, da je preostanek premalo in končala zadevo.
In ne, sploh ne trdm, da je stvar kakorkoli objektivna.
Because I can.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:05, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:35, skupaj popravljeno 1 krat.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Meh. Ta "x" faktor je samo drug nabor lastnosti, za katere ne ves, da so ti pomembne. Zenske skos zganjate neko alkemijo (uuuuu skrivnostni neopredeljivi x faktorji) okol privlacnosti, pa sploh ni tako zapleteno.floribunda napisal/-a:no kolk bi js za videz dobila?
personality vem, da je bubbly perfect
pa načeloma je tako (vsaj pri meni), da je nekdo ki mi je res všeč, ocenjen z dosti višjimi ocenami, kot bi bil objektivno.
šarma, karizme, strasti, kemije, metuljčkov, zvezdic, srčkov, tistega X faktorja, ki ti zmeša glavo pač ne gre zanemarjati. in ravno ta X faktor pri meni navadno odloča o všečnosti.
inteligentnih in prijaznih tipov, ki dobro izgledajo je na svetu vse polno, ampak redkokdo ima tisti X, ki mi zmeša glavo.
ljubezen je slepa, kaj čmo (in ja, to je čisto in neizpodbitno res)
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Džeki napisal/-a:Horus je v sosednji temi šaljivo napisal, da točkuje ženske po načinu VINO (videz-inteligenca-navade-osebnost).
Kaj pa sex?
A če npr. nima neke jake potrebe po sexu te to ne moti?
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Horus napisal/-a:^^
Se ne spomnim, da bi bila tvoja slika na zadnjih 5 straneh? xD
Je ni. Ampak zdej dokazano vem, da je bila odločitev, da slike gor ne limam, pravilna. Sem pa že razmišljala o tem
Horus napisal/-a:Zelo fluidno je to vse skupaj in nikakor ni iskanje napak ampak iskanje objektivne optimalnosti xD
Ravno zaradi te fluidnosti se zdej sprašujem, če je res tok fajn, kot sem rekla da je, ko si ga prvič omenil. Ker itak ni pointa, če ma npr ženska pri tebi vse desetke, videz 5. Odpade (si napisal, nič pod 7), čeprav bi nabrala 35. Enako z inteligenco. Je super duper lepa (9), brez slabih navad(10), z dobro osebnostjo (10), ampak ob ženski, ki bi na inteligenco prisodil, kaj pa vem, 5, najverjetneje ne bi dolgo zdržal (kljub 34. točkam).
Potem so rdeči kartoni.....kajenje, ne prakticira blow jobov, je imela več kot 10 spolnih partnerjev.....tudi tu točkovanje ne funkcionira, oziroma ni potrebno.
Sicer je zabavno, ampak končno sliko pa ne dajo ocene, ampak razne subjektivne preference. Točkovanje bi moralo biti bolj objektivno, drugače nima pretiranega smisla. Pa tud spreminja se, in danes jo boš ocenil z 39, čez dva dni se obsta srečala, bo dala eno izjavo, in ji boš hitr odbil točke pri inteligenci (pač si jo napačno ocenil). Potem bo slučajno omenila neko navado, ki jo boš smatral kot negativno, in eto točke dol. In v dveh dneh poznanstva prideš iz 39 na npr 35. Še vedno sprejemljiva cifra, dokler ne gresta v kino, in se zjoka med gledanjem Robin Hooda. Pretirano čustvena (za takega racionalca) in je že v drugi kategoriji. Torej je bilo tvoje točkovanje po prvi pijači nepotrebno, bi tudi brez številk čez tri dni ugotovil, da tale dečva pa ni zate. Pa še čisto skoruptirane rezultate ti je dajalo, manj kot si vedel o ženski, boljše je čez prišla
Ženska bo potencialna girlfriend, če bo dovolj lepa, pametna, brez diskvalificirajočih navad z sprejemljivo osebnostjo. Za to ne rabiš neke matematike, oziroma matematiko s tem poneumljaš. Ker za to, da ugotoviš, če ti nekdo odgovarja, ne rabiš točkovnega sistema. Evo, pri men ne rabiš nič računat, samo čik zavohaš, pri svoji pa tud nisi kej preveč, te je že na prvi pogled očarala in zmagala (predvidevam in upam)
In čustva so lepa, ne jih tko racionalizirat. Ne grizejo
Kar se pa Tanandinga sistema tiče, je pa katastrofalen. Vsak moj tip bi v določenem času naredil toliko napak, da bi prišel na nulo. Vsaj kot omenja, naj bi se šlo tekom spoznavanja, torej lahko tudi en mesec pri počasnih, procente pa odbija tudi od svoje slabe volje. Torej, v 30 dneh, bi zihr ene petkrat težil z sms, ko men ne bi blo do tega, petkrat pa bi bila jst slabe volje. In bi hitro na nulo zgrmel. Oziroma ni nič, kar bi ga dvignilo, štartaš iz videza (in to je maksimum kar lahko ma), potem se pa začne njegov propad. Razen če se zaljubiš na prvi pogled in mu podzavestno toč ne odbijaš (pa je lahko tip totalna katastrofa).
In potem skensla maminega sineka (ki bi ga jst že momentalno, Tananda, ti bi ga pustila v izboru, če ne bi najedal z sms-i? ) ker je najedal z sms-i. Men se to sliši bolj neracionalno kot racionalno, pa brez zamere Tananda. Bom raje ostala pri čustvih
Torej, ker je fluidno in subjektivno, objektivno točkovanje nima smisla. Mislim pa, da je smisel točkovanja, da bi dobili objektivne rezultate. Če pustimo osebnim preferencam, da točkovanje razveljavijo ali prilagodijo po naši volji, zakaj ga sploh rabimo? Je brezpredmetno, ker potem dobljenim točkam po volji dodajamo in odbijamo...Na koncu pa sami oblikujemo tako številko, kot bi jo pri določeni osebi hoteli.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- Horus
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
^^zakaj pa ne bi užival v lepotah, dokler traja ta oh in sploh občutek, pa šele potem prekinil, če se res izkaže, da ne bo šlo?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
- Horus
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Razumem. Kaka sreča, da ste moški bolj tough, hehe, da se nam ni treba ukvarjat z razlaganjem, prepričevanjem in jokom
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]