Kaj če ženska porabi za videvanje več denarja kot moški?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
btw, kje je pa kej tomažinka?
Tole me sumljivo preveč spominja nanjo..
Tole me sumljivo preveč spominja nanjo..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ta tip sploh ne obstaja.
It was forever..but it didnt last long..
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
draga mireia, še en primer iz prakse. js sem svojga fanta iz konca srednje šole vedno vozila okoli in sicer ker je bila moja mami zlo radodarna z avtom, ko sem naredila vozniškega, njegovi starši pa ne. je pa res, da sva po 2 letih končala. še dobro, da zdaj vsaj vem, da se morm počutit izkoriščeno za takrat
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Zakaj si pa ti zasluzis, da te razvaja in hodi z avtom iskat in vozi okrog in placuje, ce ti tega zanj ne naredis?Mireia napisal/-a:Zakaj si pa on zasluži, da ga razvajam in hodim z avtom iskat in vozim okrog in plačujem, če on tega zame ne naredi?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Mireia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2010
s0nckic4 napisal/-a:draga mireia, še en primer iz prakse. js sem svojga fanta iz konca srednje šole vedno vozila okoli in sicer ker je bila moja mami zlo radodarna z avtom, ko sem naredila vozniškega, njegovi starši pa ne. je pa res, da sva po 2 letih končala. še dobro, da zdaj vsaj vem, da se morm počutit izkoriščeno za takrat
ti si bila v vezi s tem človekom. meni pa ta ne ponuja veze. meni ne ponuja niti enega izleta. razen če bi ga jaz zorganizirala in plačala. torej grem lahko edino proč od takega gnoja.
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Mireia napisal/-a:ti si bila v vezi s tem človekom. meni pa ta ne ponuja veze. meni ne ponuja niti enega izleta. razen če bi ga jaz zorganizirala in plačala. torej grem lahko edino proč od takega gnoja.
To je pa druga plat zgodbe. A sta se kdaj pogovarjala o tem problemu?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:18, skupaj popravljeno 1 krat.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
sirova štručka napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Ja pol pa pac ne pride po njo. Kaksno je pa to vprasanje.Fantin napisal/-a:Kaj pa, če tip nima avta?
Kakšen je pa to odgovor? Seveda še vedno lahko pride po njo...
peš
kolo
motor
avtobus
vlak
helikopter
letalo...
Ker živim v neposredni bližini reke, je opcija tudi podmornica ali čoln.
Fantin, meni srce ravno zato zaigra, če tip reče, da me pride iskat, ker tega sicer nisem navajena in niti ne pričakujem take poteze. Tako da to ni noben pogoj, da bom šla ven z njim, samo simpatično se mi zdi, ker se za par sekund počutim kot v filmu
Mimogrede, avto je pač način transporta s točke A na točko B, ne pa dokaz naklonjenosti in obljuba srečne prihodnosti. To, da tip pride pote z nekim hudim avtom, na noben način ne kaže na njegove resne namene, prej obratno.
In če te model samo izkorišča, se lahko zaradi marsičesa drugega bolj sekiraš, kot zaradi par litrov bencina.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov