Kaj če ženska porabi za videvanje več denarja kot moški?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 224 prispevkov
• Stran 3 od 15
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15
Naslednja
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Dobro, jaz ne zagovarjam, da eden skoz plačuje oz. eden plačuje veliko več kot drugi. Mora bit neko ravnotežje.
Če skoz plačuješ ti, priredi situacijo, da bo plačal on ali pa bosta stroške delila. Tako boš res najlažje vidla, če je res škrtuh.
Je pa totalno mim razmišljanje, da naj bi samo moški na začetku dajali pobudo in vabili na pijače.
Če skoz plačuješ ti, priredi situacijo, da bo plačal on ali pa bosta stroške delila. Tako boš res najlažje vidla, če je res škrtuh.
Je pa totalno mim razmišljanje, da naj bi samo moški na začetku dajali pobudo in vabili na pijače.
Because I can.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:19, skupaj popravljeno 1 krat.
-
mala-anchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2008
Mireia napisal/-a:A vidi kdo kje kak par, kjer ženska v svojem avtu vozi okrog moškega?
Jaz takega primera še nisem videla, ne glede ali je star ali mlad par.
zakaj pa ne? Jaz imam svoj avto, fant mora pa fotra/mamo prostit vsakič...je dosti bolj simpl da jaz vozim okoli.
-
jaz 22 on pa 23
edit: koliko časa se pa vidva videvata?
edit: koliko časa se pa vidva videvata?
-
ja tudi na začetku je bilo enako...
pa kakšna moška vloga? Koliko jaz vem nismo v srednjem veku
pa kakšna moška vloga? Koliko jaz vem nismo v srednjem veku
Zadnjič spremenil mala-anchy, dne 19. Jun. 2010 22:12, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Mireia, pa kaj si se tolk obesila na ta avto in kdo vozi?
Evo ti, primer: eno leto sem vsak dan gledala en par, ki se je skupaj vozil na delo, s tem, da je ona pripeljala do njegove službe, mu dala lupčka, on skočil ven, ona se pa odpeljala naprej (domnevam, da do svoje službe/po svojih opravkih).
Pa, kaj, ti bo krona z glave padla, če boš prišla po tipa z avtom in ga kam peljala?
Evo ti, primer: eno leto sem vsak dan gledala en par, ki se je skupaj vozil na delo, s tem, da je ona pripeljala do njegove službe, mu dala lupčka, on skočil ven, ona se pa odpeljala naprej (domnevam, da do svoje službe/po svojih opravkih).
Pa, kaj, ti bo krona z glave padla, če boš prišla po tipa z avtom in ga kam peljala?
-
če se ti zdi da si tega ne zasluži (ti ni dovolj všeč..itd) ga pa ne vozi okoli pa si najdi enega ki bo tebe vozil
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Pa a sploh veš, če ima tip avto? Kokrat sta sploh že bila skupaj?
It was forever..but it didnt last long..
Prvi neprebran prispevek • 224 prispevkov
• Stran 3 od 15
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov