Kaj če ženska porabi za videvanje več denarja kot moški?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 224 prispevkov
• Stran 13 od 15
•
Prejšnja
1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
sanjaanja napisal/-a:Sem ena tistih, ki bi me vseeno bolj motilo, da bi šel s trinerko v kino, kot pa da nima izobrazbe.
Dost tipično.....važno da je oblečen Armani in na roki Rado, to da pa nima šole in da mu denar "pada z neba" pa itak ni bistveno....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
jullia_ napisal/-a:sanjaanja napisal/-a:Sem ena tistih, ki bi me vseeno bolj motilo, da bi šel s trinerko v kino, kot pa da nima izobrazbe.
Važno, da je lep, pa magari, če ne ve, kje za vraga pravzaprav je Južnoafriška Republika
Mislim, da je to stvar OŠ, ne faksa
Sicer pa kje je problem, če ne bi vedel. Kaj mu pomaga doktorat, če niti gat ne zna za seboj pospravit.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Jochie napisal/-a:včasih se mi ne da, pa uporabljam male začetnice, kar pa ni posledica neznanja, kot je tvoj "ispit". Meni se "ispit" ne bi mogel zgoditi...
Ti bom jaz dala posledica neznanja. Me zanima, če si bil tudi ti najboljši v slovnici na celi šoli? In mala začetnica je ena izmed najpogostejših znakov neznanja.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
sanjaanja napisal/-a: Me zanima, če si bil tudi ti najboljši v slovnici na celi šoli?
wow! si dobila medaljo?
če nisi, ti jo bom jaz priskrbel!
Sicer sem jo kupil v Italiji za takšne priložnosti in na njej piše "mongolino d'oro", ampak upam, da te ne bo motilo!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Včasih tudi diploma ne pomeni znanja Te dni ima že praktično vsak diplomo, ni več do dokaz blazne pameti
Nazaj na temo: Sem za 50:50 glede plačevanja. Seveda se ne gleda strogo na vsak cent, ampak enkrat pač da za pijačo/kosilo eden, naslednjič pa drugi.
Nazaj na temo: Sem za 50:50 glede plačevanja. Seveda se ne gleda strogo na vsak cent, ampak enkrat pač da za pijačo/kosilo eden, naslednjič pa drugi.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Kaj ti bo velika začetnica, če pa ne znaš črkovat.sanjaanja napisal/-a:In mala začetnica je ena izmed najpogostejših znakov neznanja.
Bah, ustavite me, kašne streljam...
Sicer se mi pa zdi, da se nekako spodobi, da recimo za prvi dejt plača tip, pač sem "stare šole", da mora fant osvajat punco. Kasneje se zadeva seveda lahko prilagodi, ali plača tisti, ki predlaga dejt/aktivnost ali pa pač po zmožnostih, kar pride verjetno mal kasnej v zvezi. Vsekakor je pa res fino, da je vsaj mal uravnoteženo.
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
purple_rain napisal/-a:Sicer se mi pa zdi, da se nekako spodobi, da recimo za prvi dejt plača tip, pač sem "stare šole", da mora fant osvajat punco. Kasneje se zadeva seveda lahko prilagodi, ali plača tisti, ki predlaga dejt/aktivnost ali pa pač po zmožnostih, kar pride verjetno mal kasnej v zvezi. Vsekakor je pa res fino, da je vsaj mal uravnoteženo.
Stara šola kar se tiče tega kdo plača na prvem zmenku, ali to da mora moški nasploh biti lovec ne glede na to, ali mu ona nakaže, da ji je všeč, kot tudi v primeru, da je on njej všeč, vendar mu tega ne bo nakazala, ji je pa izpod časti kaj ukrenit?
Prvi neprebran prispevek • 224 prispevkov
• Stran 13 od 15
•
Prejšnja
1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov